Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ciekawe czy w nowej zeldzie też zasne po 5 min jak przy wind wakerze :pawel: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

wind waker :pawel: zdecydowanie najgorsza 3d zelda, zaraz przed oot 

Opublikowano

Ile graczy, tyle opini o Zeldzie :dunno: 

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

oj oj oj, już ciii :pawel:

ej a w destiny są tanki i healerzy? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
6 minut temu, Rayos napisał:

wind waker :pawel: zdecydowanie najgorsza 3d zelda, zaraz przed oot 

a jest jakaś dobra? 

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

a jest jakaś dobra? 

3D? no BOTW nawet daje radę. 

Opublikowano

no bardzo dobry usypiacz :usmiech: 

Opublikowano

Co ty pyerdolisz! pierwszy prawdziwy sandbox bo nie ma w nim co robić xD 

Opublikowano

Zelda 3D? WW wspominam bardzo dobrze, ukończone prawilnie na GC i jakiś czas temu na WiiU. Podobna sytuacja z TP z ta różnicą, że drugie przejście na maksa mnie wymęczyło. BoTW było święta krową tylko na premierę, teraz to gierka 8/10 z lekkim powiewem świeżości dla serii. Mam nadzieję, że w kolejnej części pójdą podobną drogą, dodadzą może w końcu jakąś fabułę, wtedy będzie można się jarać.   

Opublikowano
1 godzinę temu, Pacquiao napisał:

Jak w Girsach czy Halo miałyby być "nowości" jak w w nowym GoW, to ja podziękuję za taki sequel XD Nowy Krejtos to przykład jak nie mieszać w IP. Już widzę jakby wszyscy klaskali uszami gdyby z Girsa zrobić FPS'a albo z Halo TPP RPG :D W spinoffach rozumiem (osobna seria), ale de facto zmiana gatunku głównej serii, to IMHO porażka.

dobrze napisane 

Halo i Gearsy mają zdecydowanie trudniej i niejako są zakładnikami swojego gameplayu z powodu tysięcy ludzi grających w multi. To sprawia że nie da się ot tak jak w przypadku God of Wara wyrzucić wszystkie poprzednie gry do kosza i zrobić typową gierkę wzorowaną na modnych trendach. Pod tym względem studia Sony mają zdecydowanie łatwiej bo wystarczy że będzie graficzka+cinematic experience a klapy to bez problemu łykną.

A w Halo wystarczy że dorzucili sprint a mnóstwo ludzi do dziś płacze i nagrywa wielogodzinne analizy o tym jak to szybszy bieg zrujnował kompletnie gameplay Halo. Dwa światy, dwa różne podejścia graczy do swoich ulubionych gier 

Opublikowano

I dlatego wlasnie microsoft robi tyle nowych dobrych IP, zeby zachowac roznorodnosc.

A nie, czekaj, nie robi.

Opublikowano

Te szczekanie na Zew Natury xd

Dobrze wiedzieć, że dalej boli

Opublikowano

wklejanie skrinow z kilku gierek i mowienie, ze sa takie same xd dobrze trzeba byc wypranym przez zielona sekte zeby twierdzic, ze horizon, gow i uncharted sie nie roznia

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

A to posiadanie wielu IP gwarantuje różnorodność?

PynUvG7yk20doDhs43ym1EZCQxMZ-PdlrAjMJXOU

Dodaj do tego Everybody Golf, Spider Man, Bloodborne, Detroit, Dreams, GT, infamous, Concrete Genie, TLG, KZ, Ratchet, Blood Truth, Gravit Rush, Knack, a później wsadz sobie tą grafikę w DUPĘ. 

4 minuty temu, Kinoji napisał:

wklejanie skrinow z kilku gierek i mowienie, ze sa takie same xd dobrze trzeba byc wypranym przez zielona sekte zeby twierdzic, ze horizon, gow i uncharted sie nie roznia

No ale kamera za plecami. 

:pawel:

Opublikowano

Kinoji przestań juz dziś pisać bo plusików mi nie starczy :fedora:

Opublikowano

nie no roznia sie przecież, tu mamy łańcuch, tam palety a tu przesuwamy wagonik

Opublikowano

i w Horizonie i w GoWie postaci mają problemy ze wspinaniem się w miejscach do tego nie przeznaczonych

co jest dziwne widząc jak radzi sobie w tym temacie Lara w RoTR z którego Horizon ZD czerpie garściami

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Hejże dawno mnie tu nie było. Czemu tak mało klapów kupiło detroit? Gdzie moja sztuka na pchlim? Jestem zawiedziony czemu nikt nie wspiera marki!

Opublikowano
19 minut temu, Kinoji napisał:

Gierki stawiajace na trzymanie gałki w przód i oglądaniem E M O C J I, dużo nie trzeba rozkminiać żeby znaleźć w nich wspólny mianownik 

17 minut temu, YETI napisał:

Concrete Genie

ahahhahah coooooooooo, wpisałem to w google bo oczywiscie kolejna gów,nogierka z listy yetiego i odpalam i widze cos takiego XDXDXD

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

Gierki stawiajace na trzymanie gałki w przód i oglądaniem E M O C J I, dużo nie trzeba rozkminiać żeby znaleźć w nich wspólny mianownik 

widac od razu kto gral w gowa na normalu xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.