Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

horizon az tak nie ale gow,u4 i tlou mialy w chuuy cech wspolnych ze soba, szczegolnie tlou i gow

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Zasadnicza różnica między TLOU, a Boy of War jest taka, że TLOU jest dobrą grą, a GOW nie.

Opublikowano
2 minuty temu, Kinoji napisał:

widac od razu kto gral w gowa na normalu xDDD

a grałem na hardzie i zm :lapka: 

Opublikowano
4 minuty temu, Kinoji napisał:

Gierki stawiajace na trzymanie gałki w przód

1 minutę temu, _Be_ napisał:

a grałem na hardzie

to po prostu tak sobie pyerdolisz jak potluczony tylko, okok 

Opublikowano

Exy na xboxa maja ze sobą jeszcze więcej wspólnego.
No ale niech będzie, że Everybody Golf, TLG, Horizon i TLoU to jedno i to samo. Choroszcza śpiewa i tańczy 30b6bba1bdf351da83b7a6bc3558ecfe.jpg

Opublikowano
30 minut temu, Kinoji napisał:

dobrze trzeba byc wypranym przez zielona sekte zeby twierdzic, ze horizon, gow i uncharted sie nie roznia

lZk12R55_400x400.thumb.png.4c219fd03aa62 sugerowanie, że nie są robione na jedno kopyto tGTjs0V.thumb.gif.f6f969272bb3a428be831b

Opublikowano

No chyba ty pier.dolisz potluczony jak nie widzisz wspólnego mianownika w grze pod tytulem God of War i Tlou? Większość gry to trzymanie galki w przód i proste "zagadki" przeplatane killromami w międzyczasie dyskusje o sensie podróży i tego typu egzystencjalnych pierdach miedzy głowną postacią a jego towarzyszem. 

I tak killroomy mogą być wymagające jak TLou na hardzie z zgaszonym telewizorem jak i w GoWie na hardzie, mozesz mówić, że te gry nie są podobne ale proszę nie nazywaj się graczem. 

Opublikowano

moze na very hardzie noszenie krysztalu czy wspinanie jest skillowe

Opublikowano

Bartek zjedz selera i oddychaj xD 

Wspolny mianownik jest, jasne, ale to nie znaczy, ze sa takie same czy robione na jedno kopyto. Wytlumaczylbym ci ale w cw jestesmy.

Opublikowano

ich wspólnym mianownikiem jest to że nei ma ich na najmocniejszej konsoli na rynku

Opublikowano

Po pierwsze nie pamietam od kiedy jesteśmy na ty xD a po drugie sam się zagotowałeś rzucając inwektywami typu '(pipi)isz jak potłuczony' więc może zjedz ONIGIRI Japo-ńcu i oddychaj xD 

Wytlumaczylbym ci ale w cw jestesmy

No właśnie nie chce sluchać twoich tlumaczeń bo są z dupy, zero argumentów. A do drugie "templejt sony' to jest takie figure of speech ale widzę trigger mocny bo obrazają sony xD 

także polecam wrócić do psikania farbkami w ośmiornice czy co tam lubicie robić :lapka: 

aha  - xD 

Opublikowano

oj blubi 1 sasuke 0 po tej rundzie

i nie tylko dlatego, że jestem jednym z chłopaków blubera

Opublikowano
44 minuty temu, Kinoji napisał:

wklejanie skrinow z kilku gierek i mowienie, ze sa takie same xd dobrze trzeba byc wypranym przez zielona sekte zeby twierdzic, ze horizon, gow i uncharted sie nie roznia

23 minuty temu, Kinoji napisał:

widac od razu kto gral w gowa na normalu xDDD

16 minut temu, Kinoji napisał:

to po prostu tak sobie pyerdolisz jak potluczony tylko, okok 

8 minut temu, Kinoji napisał:

Wspolny mianownik jest, jasne, ale to nie znaczy, ze sa takie same czy robione na jedno kopyto. Wytlumaczylbym ci ale w cw jestesmy.

1 minutę temu, Kinoji napisał:

jaki meltdown :obama:

5 postów, zero argumentów a na koniec dodane meltdown, dyskusja w internecie wygrana, zapisuje w kajeciku 

latest?cb=20150404235556

Opublikowano

dzbanoji wyjaśniony i zostaly trociny

Opublikowano

a i nowa strona czyli krystaliczna prawda

Opublikowano

templejt Sony to taka sama figura retoryczna jak HaloGirsyForza, różnica jest taka  że o to pierwsze ludzie jeszcze się triggerują 

Opublikowano

tlou, uncharted, gow, order, horizon, until dawn

do tego "zaraz" dojdzie days gone i death stranding

przeciez to wszystko jest robiony na jedno kopyto dla casuali

Opublikowano

fajnie jest być casualem, tak jak w realu fajnie miec znaczek inwalidy w samochodzie.

Opublikowano
2 godziny temu, kermit napisał:

spokojnie, naklejka sony exclusive doda 10%

a to prawda, raczej wycieczki do Norwegii i rozdawanie konsol przez $ony = wysokie oceny jak mówił arhn przy drwalu xDDD

Wczoraj ukończyłem drwala i tak jak większość klapów pierwsze 2-4h to faktycznie zapowiadało się na 9/10 po skończeniu spadło na 8/10 co nie zmienia faktu że dobra gra.

Opublikowano

dobra gra, ale sprzedaje dełuplastik i wracam do .......

Opublikowano

Sprzedaje szrota4? Szanuje pieniądze i nigdy tego gówna bym nie kupił  :reggie:

No może za 2 lata jak uzbiera się z 5 dobrych exów i zrobią wersję której nie wyje jak stare Ikarusy w godzinach szczytu.

Opublikowano
Godzinę temu, Kinoji napisał:

wklejanie skrinow z kilku gierek i mowienie, ze sa takie same xd dobrze trzeba byc wypranym przez zielona sekte zeby twierdzic, ze horizon, gow i uncharted sie nie roznia

xd, kruk dej jeszcze zakazany las z bloodborne i ny central park ze spodermona

Opublikowano
Teraz, nobody napisał:

xd, kruk dej jeszcze zakazany las z bloodborne i ny central park ze spodermona

czy bloodborne i spiderman to gierki z 1st party? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.