Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tutaj dobry material z punktowania papiezaka gamingu :cool:

Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

czy bloodborne i spiderman to gierki z 1st party? 

w sumie co za chvj? wydane i sfinansowane to samo przez znienawidzone korpo, tak samo jak gierki najlepszych byłych studiów 1st party ms, aka epic games i bungie

dealwithit.gif

Opublikowano

"ej ale nie wszystkie gry od Sony to cinematic-expierience action adventure, pamiętacie Bloodborne sprzed 3 lat?" 

Opublikowano
10 minut temu, teddy napisał:

Zacząłem oglądać, usłyszałem "shrine puzzles are worthless", wyłączyłem.

Opublikowano
11 minut temu, teddy napisał:

Chętnie obejrzę. Przynajmniej mam pewność, że nie usnę jak przy zeldzie. :cool: 

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Zacząłem oglądać, usłyszałem "shrine puzzles are worthless", wyłączyłem.

a53.jpg

Opublikowano

Jaki trigger? Po prostu nie zgadzam się z tym twierdzeniem i w tej sytuacji nie będę marnować dwóch godzin na słuchanie typa. Zwłaszcza, że ja za BotW stoję murem, Pan Nintendo przypomniał mi uczucie szczeniackiego jarania się gierką za sprawą tej Zeldy.

Opublikowano
3 minuty temu, oni napisał:

"ej ale nie wszystkie gry od Sony to cinematic-expierience action adventure, pamiętacie Bloodborne sprzed 3 lat?" 

ej ale wiesz że wg tego niesamowitego wzoru; Batman AA, Max Payne 3, RoTTR, QB i GTA V, to też cinematic experience action adenture na jedno kopyto? ;/

Opublikowano

Eh dyskusja o sony templejt, musiał przyjść nobody z dupy wtrąceniem, niezrozumieniem tematu i typowym dla siebie autyzmem 'a co kogo to obchodzi ze nie sony' xD 

Opublikowano

@nobody

no chyba jednak nie

Edytowane przez Hum

Opublikowano
22 minuty temu, nobody napisał:

ej ale wiesz że wg tego niesamowitego wzoru; Batman AA, Max Payne 3, RoTTR, QB i GTA V, to też cinematic experience action adenture na jedno kopyto? ;/

problem w tym, że dyskusja dotyczy problemu konkretnego wydawcy ;) 

Generalnie śmieszy mnie ta cała dyskusja, osobiście nie mam żadnego problemu z Sony exclusive template bo to przede wszystkim dobre gierki. Ale ból d.upy,trigger i rozpaczliwa obrona ( z przywoływaniem Bloodborne'a) tych samych osób które cisną beke z HaloGirsyForza jest tak zabawny, że trudno się powstrzymać  przed dalszymi prowokacjami xD 

Edytowane przez oni

Opublikowano

no jak ktoś gra na xboksie to się nie dziwię kek

Opublikowano
25 minut temu, _Be_ napisał:

Eh dyskusja o sony templejt, musiał przyjść nobody z dupy wtrąceniem, niezrozumieniem tematu i typowym dla siebie autyzmem 'a co kogo to obchodzi ze nie sony' xD 

nieprawda, ja po prostu doceniam, gdy duże korpo, jak np. ms, inwestuje kasę w prawa do marki i wydawanie takich wysokobudżetowych marek jak Scalebound, zamiast traktować swoich konsumentów jak śmieci, którym zanmiast tego wypuszcza się zabugowane gry bez kontentu na 6 :usmiech:

Opublikowano

na xboxie jest wspaniała różnorodność gier, raz ex na 69, a raz na 68 

Opublikowano

SO na laptopy?

to ta brzydka (pipi)a nie ma już nawet szminki.

Opublikowano

Milan znowu leków nie wziął rano. Postępująca skleroza, lepiej nie będzie. 

Opublikowano

A co (pipi)a źle?

SOw3440x1440UW10606GB.EXE (pipi)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Opublikowano
24 minuty temu, nobody napisał:

nieprawda, ja po prostu doceniam, gdy duże korpo, jak np. ms, inwestuje kasę w prawa do marki i wydawanie takich wysokobudżetowych marek jak Scalebound, zamiast traktować swoich konsumentów jak śmieci, którym zanmiast tego wypuszcza się zabugowane gry bez kontentu na 6 :usmiech:

dziwny przypadek kiedy przy gierce na 6 bawie się jakieś fefnascie razy lepiej niż przy gierce na 94 Emoji_Icon_-_Thinking_large.png?v=1513251064

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To moja reakcja na fakt że zagram w jedynego exa na xa na pc, jaranko. W zasadzie jaranko głównie przez wasze opinie na forumku, bo pamiętam że trailery mnie nie bawiły, zbyt freaky- jazzy- blubi.

Ale filmik w temacie mnie nagrzał.

1 minutę temu, _Be_ napisał:

dziwny przypadek kiedy przy gierce na 6 bawie się jakieś fefnascie razy lepiej niż przy gierce na 94 480w_s.jpg

Co  w tym dziwnego, po prostu jesteś fanem ch,ujowych gier, ze niby nie można?

Opublikowano

takie niby bogactwo a wylewu dostają jak cos skapnie od spencera xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.