Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Boty są większymi :)

nie eee

Opublikowano

reakcja ludzi na poboczne misje w gowie

tenor.gif?itemid=3521375

mamo musze? 

Opublikowano

f-fajne misje, dobrze się bawię

ps. trzeba je robić?

Opublikowano

Główne mięsko to zjedz, ale poboczne ogóreczki zostaw. 

Opublikowano

narracja jak w wiedźminie

Opublikowano

Największa beka obok  zdjecia gołego wujaszka na forum to temat o xboxie i 4 userów którzy co 2 dni  wpisuja gry:

- halo 6

- froza 9

- gow 7

- ori2/so2/druga forza

w różnej kolejności i kończą pieknym "mi  wystarczy/ na nic wiecej nie licze/ i dziękuje spencerowi".

Doprawdy, jak obniżyć wymagania to i tyskie smakuje.

Opublikowano
6 godzin temu, oni napisał:

osobiście nie mam żadnego problemu z Sony exclusive template bo to przede wszystkim dobre gierki. 

Wiele czynnikow wskazuje na to, ze to jedne z najlepszych dostepnych gier. To czy gra jest dobra czy nie to moze byc kwestia gustu i dla kogos np Sunset Overdrive moze byc dobra gra, ale fakt ze tworcy latami bezskutecznie szukaja wydawcy sequela mowi sam za siebie. 

6 godzin temu, oni napisał:

tych samych osób które cisną beke z HaloGirsyForza jest tak zabawny, że trudno się powstrzymać  przed dalszymi prowokacjami xD 

Kazdy widzi, ze glowne gry AAA od Sony maja wspolne mianowniki. Na szczescie te gry na tyle roznia sie od siebie i przy okazji sa highendem gamingu, ze polityka wydawnicza to duzy  sukces SIE.

Nie mnie oceniac, ktora formula jest lepsza, ale nie mozna zapominac, ze PS4 oferuje duzo ponad to, z czym pewien problem ma Xbox, czy Nintendo.

Opublikowano

Milan zobacz lepiej jak wygłodniałe klapy rzuciły się na h1z1 bo z braku laku multiplayera wciąga byle co

Opublikowano

Gry multiplayer. Szanujmy sie.

Opublikowano

A sony z gosciem z ND już dłubią przy 98/100 na ps5.

Ch,uj jezeli to tylko na papierze, i tak więcej emocji niż wiadomo gdzie.

Biedne Sony, szykuje armate na koeljna bitwe generacji, a micro moze stwierdzi ze pier,doli rynek konsol.

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Milan zobacz lepiej jak wygłodniałe klapy rzuciły się na h1z1 bo z braku laku multiplayera wciąga byle co

No właśnie ubolewam, bo z forumka za dużo osób nie gra. Zresztą na Xbox to samo, zamiast napierdalać w PUBG to grają w jakieś krapiki :/

Opublikowano

Na chvj grać w jakiś niepełnosprawny tryb free for all ? W ogóle PUBG xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano
8 godzin temu, _Be_ napisał:

reakcja ludzi na poboczne misje w gowie

tenor.gif?itemid=3521375

mamo musze? 

State Of Decay 2 to dopiero sa misje poboczne! xD

Miod wylewa sie z ekranu przy 155 zadaniu pokroju " pomoz zabic zombie", "pomoz znalezc przedmiot", "znadz zapasy". 

W dniu 23.05.2018 o 09:05, _Be_ napisał:

Półprodukt niestety, postacie lagują, nie ma plecaków widocznych na plecach, poruszanie się w pomieszczeniach to rak, jak jesteście obok siebie to się blokujecie, światło latarki się glitczuje i zamiast świecić w podłogę to miałem światło na karku xd. Ja wszystko rozumiem, ale w takim stanie tej gry nie powinni wypuszczać, nie powinni za nią brać pięniedzy bo to jest skandal czasem. W singlu już przyjemniej jak odpalilem po tym bugfescie w co-opie. 

Grafika to też niezłe bullshoty były xD Ehh. 

No, ale prawie 13h wbite i chęć odpalenia gry codziennie jest, meksyk nie był potrzebny.

Gra na 100 h, jak:

10 godzin temu, milan napisał:

jestes fanem ch,ujowych gier

Edytowane przez easye

Opublikowano

mimo że SoD2 nie jara mnie nic a nic to fajnie poczytać opinie i dyskusje xbotów. minłajl w temacie o dad of war narzekanie na misje poboczne i dyskutowanie w której szmacie kratos wygląda mniej ch.ujowo xd

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mazzeo, ale nie bełkocz już, bo nawet chuj w twojej mordzie nie jest wytłumaczeniem.

Edytowane przez Rozi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.