Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Mendrek jest chyba jedynym użytkownikiem forumka z którym bym nie chciał się napić wódki, piwa, lub w ogóle mieć jakikolwiek kontakt. Spier.dolenie umysłowe musi tak epatować z jego osoby, że nie potrafię sobie wyobrazić wytrzymania choćby minuty w towarzystwie tej odrealnionej jednostki.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Mendrek, totalnie szczerze, dzień w którym pęknie Twoja bańka światopoglądowa będzie najgorszym dniem Twojego życia, o ile sam się wcześniej nie wykończysz.

A to ja się tu jakoś wyróżniam światopoglądowo? To może zamiast Ficusia, ty przyznaj że wg. ciebie PlayStation nie dominuje, Xbox nie jest w kaczej d*pie, a Switch nie stracił ostatnio pary? Śmiało, wyrzuć to z siebie. CHCEMY TO PRZECZYTAĆ! :)

@Maus Odpuść sobie, bronienie multi na pc przy skali obecnego tam cheaterstwa, zwłaszcza w popularnych grach, to nawet nie trolling. To suche psie bobki. You need a bigger bait ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Czezare napisał:

A że niektóre z tych gier wyjdą w 2024 roku?A kogo to?! 

Boty jeszcze 6 lat bez gier, licząc poprzednie lata, to będzie 10 lat plucia prosto w ich pryszczate ryje. Do tego czasu, to powinno wam już przejść to hobby zwane graniem w gierki. 

Spencer dobry wariat :kaz:

Opublikowano

Jezu jaki klaperski bełkot

Hrrrr TFU!

giphy.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bluber jak tam, już preorder złożony na walkę z bawołami  i dostarczanie serków feta dla Menelaosa? znowu dyszka będzie

Opublikowano
43 minuty temu, YETI napisał:

Boty jeszcze 6 lat bez gier, licząc poprzednie lata, to będzie 10 lat plucia prosto w ich pryszczate ryje. Do tego czasu, to powinno wam już przejść to hobby zwane graniem w gierki. 

Spencer dobry wariat :kaz:

A sony co? Już wiadomo, że na E3 skupią się na czterech grach tj dwóch średniako-słabiakach tj Days Gone i Ghost Of Tsushima, oraz dwóch potencjalnych sztosiwach tj Tlou 2 oraz Spodermon, ale...jak zobaczę podczas zademonstrowanego gejpleju w TloU 2 właśnie jak Eli szuka wyjścia z levelu podstawiając pod ścianę drabinę lub kibel to się spierdzę z beki:yao:

Opublikowano

Czarek wiesz ze hum chętnie by  się z tobą napił?

Opublikowano
57 minut temu, Mendrek napisał:

@Maus Odpuść sobie, bronienie multi na pc przy skali obecnego tam cheaterstwa, zwłaszcza w popularnych grach, to nawet nie trolling. To suche psie bobki. You need a bigger bait ;)

Yhy. Na PS4 to nawet nie mozna raportowac. :v

Super platforma. Xd

Opublikowano

a-ale cziterzy są tylko u blacharzy...

Opublikowano

Czy wy też macie wrażenie że od premiery Xboxa One boty piszą że " w tym roku M$ musi na e3 rozyebac system jeśli chcą się liczyć w branzy" no i mija piąty rok, a jedyne co osiągneli to tęczową paletę padów i zakup Minecrafta z którym nie wiedzą co zrobić.

Pewnie na to e3 MS zapowie darmowy online, a Game Passa połączy z Goldem albo coś w ten deseń, pokaże Forze Horizon 3 a boty będą szczać że wrócił Król, no ale takie uroki CW.

Opublikowano
44 minuty temu, milan napisał:

bluber jak tam, już preorder złożony na walkę z bawołami  i dostarczanie serków feta dla Menelaosa? znowu dyszka będzie

Lepsza gierka niż gow na pewno będzie

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Czy wy też macie wrażenie że od premiery Xboxa One boty piszą że " w tym roku M$ musi na e3 rozyebac system jeśli chcą się liczyć w branzy" no i mija piąty rok, a jedyne co osiągneli to tęczową paletę padów i zakup Minecrafta z którym nie wiedzą co zrobić.

Pewnie na to e3 MS zapowie darmowy online, a Game Passa połączy z Goldem albo coś w ten deseń, pokaże Forze Horizon 3 a boty będą szczać że wrócił Król, no ale takie uroki CW.

Mądrze prawisz panda. Coś w ten deseń i jeszcze coś więcej - gry. Jak sami twierdzili, dotąd skupiali się na dostarczeniu sprzętu, który zarżnie prosiaka niczym w ubojni, co im się niewątpliwie udało. Prosię leży i kwiczy. Ktoś to kwestionuje? Skoro powiedziało się A to czas na drugą literę alfabetu w postaci dewastujących gierek, które pokażą w końcu tę przewagę sprzętową. A połączenie GP z Gold? Zacna idea, ale to pomiędzy...

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Sony i tak zaora MS

99480598166656649293.jpg

tym?

xDDDDD 

Opublikowano

W tym roku jest jeszcze ostatnia szansa dla microsoftu i xboxa one. Wystarczy że pokażą że nowe halo i girsy które miażdżą. Do tego forda horizon 4 w tym roku i zapowiedz sunset overdrive 2 plus 2 tytuły na 2019 rok. Ale kluczowy będzie pokaz Halo 6 i Gears of War 5. Te gry muszą pokazywać moc xboxa x.

Opublikowano
9 minut temu, oni napisał:

tym?

xDDDDD 

Jeśli przeciwnik łatwy to po co iść na całość?

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

Czarek wiesz ze hum chętnie by  się z tobą napił?

Czemu nie.

Piciez Czarkiem > exy Sony > picie z Mendrkiem > milan w CW

Opublikowano

Takie posty zawsze mnie cieszą, znaczy ze dopiekło.

Opublikowano
26 minut temu, oni napisał:

tym?

xDDDDD 

Przecież wystarczy, że pokażą Death Strending, Spider-Mana i Ghost of Thusima, to TLoU2 powinni sobie darować, chyba że czerpią przyjemność z kopania niepełnosprawnego. 

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Przecież wystarczy, że pokażą Death Strending

Az to sobie wyobrazilem - Sony wrzuca stream na Twitchu jak popelnia samobojstwo.

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Przecież wystarczy, że pokażą Death Strending, Spider-Mana i Ghost of Thusima, to TLoU2 powinni sobie darować, chyba że czerpią przyjemność z kopania niepełnosprawnego. 

No własnie tak pomyślałem że szkoda że microsoft zawsze jest pierwsze na E3, bo jak sony zobaczy tą biedę  to zamiast  z armaty yebnie z kapiszona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.