Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

nie podobała ci sie gra bo była za trudna xD BEKUSZ KEPUCZY 

Opublikowano

czekac na konfe MS :rotfl: To juz wole obejrzec nowego Fallouta w srodku nocy od Bethesdy 

Opublikowano

jak mozna czekac na konfe na ktorej pokaza cos z cyberpunka xdd beka z was zyeby

Opublikowano

cyperszrota chyba xD 

Opublikowano
18 minut temu, Yakubu napisał:

Graliście w to w ogóle, czy hurr durr graficzka brzydka i bugi, więc fujka?

grałem w pubg i tak samo jak fortnite (pipi) dla gimbazy. Poziom lola, doty czy cs'a. Nigdy nie zrozumiem fascynacji takimi grami. Dodatkowo pubg to była najbardziej zabugowana gra jaką kupiłem na steam kiedykolwiek. Po 6 h grania odechciało mi się. No ale tobie się może podobać w to nie wątpie.  Czytać nie trzeba i fabuły nie ma.

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Znaczy tak szczerze to ta gra nie była rewelacyjna jak trylogia, ale po kapiszonie pod tytułem Judgement i stworzeniu nowego studia ludzie raczej byli sceptyczni a Coalition jakby nie było dostarczyło najlepszy multiplayer w serii i dobrą kampanie - gdzie tutaj rozczarowanie? 

ty się nie rozpędzaj z ta dobrą kampanią bo ona była max średnia 

multi za to sztosik

Opublikowano

barlog sie tlumaczy czemu w gowie bossowie to kolorowe trolle, ktore bijemy po kolanie i twierdzi, ze chetnie przygotowalby i 10 normalnych starc z bossami ale to przedluzyloby developing o 20lat xdddd

Opublikowano
6 minut temu, suteq napisał:

ty się nie rozpędzaj z ta dobrą kampanią bo ona była max średnia 

multi za to sztosik

1 czapter i zakończenie słabe, reszta bardzo spoko

Opublikowano

Sunset Overdrive 2 confirmed

Opublikowano

ogra sie jak bedzie darmowy weekend 

Opublikowano

i tak nintendo was zayebie, wystarczy ze pokaza trailer metroida i bayonetty :) 

Opublikowano

xD może niech jakąś dobrą gre pokażą dla odmiany

Opublikowano

no mogliby, ale po co, skoro te szroty sa diablo popularne? :) 

Opublikowano

switch xdddd konsola pierwszego roku o ile kogos nie odrzuca japonska rozowa pedalska (pipi)na w 600p, dobrze, ze wczoraj sprzedalem konsole i ponownie moge byc dumnym klapem jednoplatformowcem

odpalilem dzis detroit, gierka gniecie wszystko w co gralem w ciagu ostatniego roku, do tego wyglada jak nalezy no i ma jakies przeslanie

Opublikowano

here we go again :reggie: 

Opublikowano
16 minut temu, Rayos napisał:

i tak nintendo was zayebie, wystarczy ze pokaza trailer metroida i bayonetty :) 

xD

Opublikowano

kurła bayonetka... dobrze, że dali to w goldzie, dzięki temu wiem jaka to żenuncja xdd

Opublikowano

Fabuła, konieczność czytania, brak polskich napisów, dynamiczna walka, no zdecydowanie nie jest gra na poziomie Yakuba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.