Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

rm8g3l.jpg

Blubcio, chyba pora byś przeprosił się z ND i TLOU ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Godzinę temu, aphromo napisał:

Na Pro w 1080p jest 30.

Az sprawdzę przy następnej okazji w tym Full HD, bo grałem na 4k i framerate ssał po całości.

Opublikowano

jak wstawia kebab zamiast logo microsoftu, to przeprosisz sie z xboxem albo chociaz dasz kciuk w gore?

Opublikowano

Wtedy przejdzie do sekty świadków burgera. 

Opublikowano

_Bu_

Opublikowano

Jakkolwiek by nie antycypować co nastąpi na E3 to i tak największy ocean beki gwarantowany na PC Kanapa Gaming Szoł dla blacharskich dewiantów.

bTsdPLp.jpg

:yao:

Opublikowano

Tam nie ma nawet beki takie to jest chuyowe 

Opublikowano
3 minuty temu, Nemesis napisał:

Co to w ogóle jest? xD

Bardzo nieudolna próba przekonania gawiedzi, że pisi może służyć do czegoś więcej niż Outlooka, Worda i Excela:pawel:

Opublikowano

Raz obejrzalem to PC Show i tam nie bylo doslownie nic nowego, poza paroma indykami. 

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

Raz obejrzalem to PC Show i tam nie bylo doslownie nic nowego, poza paroma indykami. 

Wspaniały powód do tego, żeby kupić tytany za parę tysi:yao:

Opublikowano
W dniu 1.06.2018 o 20:45, Mendrek napisał:

rm8g3l.jpg

Blubcio, chyba pora byś przeprosił się z ND i TLOU ;)

To swoje molestowanie pracowników uznali za przejaw różnorodności? Coś nie tak w takim razie poszło

Opublikowano

W dzisiejszym po(pipi)anym swiecie, 90% twoich kolezanek moze cie oskarzyc o molestowanie. Na twoje szczescie nie jestes ani slawny ani bogady. Mozesz spac spokojnie

Opublikowano

programuje, programuje a tu sie sama nadziała jak robiłem kawe

Opublikowano

ale zdajesz sobie sprawe , ze jak przy automacie z kawa , przy jakiejs dyskusji , zlapiejsz kolezanke za ramie to gdyby Cie bardzo nie lubila( bo udaje ze lubi) moze to uznac za molestowanie?

Edytowane przez Welna

Opublikowano
W dniu 31.05.2018 o 19:29, Maus napisał:

Yhy. Na PS4 to nawet nie mozna raportowac. :v

Super platforma. Xd

Maus, ja Cię szanuję i doceniam Twój wkład w to forum, ale bardzo Cię proszę, nie ośmieszaj się swoim brakiem wiedzy czy nieumiejętnością znalezienia rzetelnych źródeł.

b6sm00.jpg

I serio, nie próbuj tutaj porównywać skali problemu na PC i na konsolach.

https://kotaku.com/why-overwatch-hacking-is-such-a-big-problem-in-korea-1791920223

W ciągu jednego dnia samych Koreańczyków banuje się 25 tysięcy.

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20754155835

https://www.invenglobal.com/articles/2191/blizzards-overwatch-on-actively-fighting-against-cheaters

Ale oni i tak wracają. Generalnie PC i popularne gry online to przeważnie cheat-fest, a w zasadzie dobry biznes.

Opublikowano
W dniu 1.06.2018 o 15:43, Pacquiao napisał:

No i tu jest różnica:

- Xbox'a naprawiasz 

- PS4 wyrzucasz do śmieci bo gwarancja tyle co na krzesło z dykty w Ikei albo konsola z Francji będzie jechać miesiąc :p

Hahahahahahah, akurat dwa dni temu byłem NextGen Serwis, od gostka który przez ostatnie 20 lat zjadł zęby na serwisowaniach i u którego serwisuje się Arena i parę innych sieciówek (osobiście bardzo polecam, miły, znający się na fachu gostek, robi w Oświęcimiu na Gospodarczej). I zapytany jak wygląda obecna sytuacja, to powiedział że najnowsze Xboxy One S i Xbox One X są takie, że jak w nich coś się spieprzy, to na amen i tylko wymiana. Generalnie o ile faty były spoko, o tyle najnowsze (szczególnie slimki z upchanym zasilaczem i wszystkim innym) to dramat.

Ale będę sprawiedliwy - najnowsze PS4 w wersji slim to ponoć też tragedia, jedno-oczkowy laser na plastiku i nity cieplne że nie da się tego potem złożyć z powrotem po rozmontowaniu.

Generalnie staje się standardem że od 3 rewizji konsol, zaczyna się przycinanie na kosztach :/

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ktoś w Europie gra z Koreańczykami? Co to za zdupy argument?

To tylko pokazuje skalę problemu. Myślisz, że w pozostałych regionach nie ma cheaterów na PC i problem jest znikomy? Bo nie wiem czy jesteś naiwny, czy niedouczony i chcesz żebym Ci statystyki przedstawił? Zresztą już tu kiedyś wklejałem różne źródła jak to wygląda na PC, ale jak widać beton zbyt duży na mózgu żeby to dotarło do zwojów pamięciowych ;)

Opublikowano

"Moim doświadczeniu", no super. A jak szerloku rozpoznajesz czy gość cheatował czy nie? O ile nie jest idiotą czy trollem, to mądrego cheatera nie wyłapiesz "na oko". I to jest problem sam w sobie, bo świadomość że skala problemu jest spora, sprawia że podejrzewasz co drugiego dobrego snajpera o oszukiwanie. Chyba, że grasz dla jaj a nie dla pozycji w rankingu, to Cię to ryra. Natomiast ja wolę spokój wewnętrzny. Na konsolach wiem że skala jest niezauważalna i to mi wystarczy by nie myśleć że gość który sprzedał mi headshota to oszust.

Konsolowy online > PC-towy online.

W zasadzie PC to tylko do retro i do pracy. Nie dość że wyruchają cię wydawcy - zepsutymi portami, producenci kart grafiki - bo ceny szybują w górę z powodu koparek, to jeszcze w online znajdziesz cheaterów ;)

Opublikowano

wow jakis lamus z dupa serwis nie umie naprawić koxa no to raczej dobrze swiadczy o zaawansowaniu hardwaru ze tylko serwis ms daje sobie z tym rade bo to premium sprzet

ps4 to jednorazówka - nawet Wiesława sobie zrobił nowa z gumy do zucia i podeszwy od vansow

Opublikowano

Mendrek, a jaka jest skala cheaterstwa na konsolach? Podaj statstyki. Na konsoli każda manipulacja siecią (co jest problemem NAGMINNYM) jest formą oszustwa ale nikomu tego nie udowodnisz, bo równie dobrze może być to wina słabującego PSN. Widać to zwłaszcza w grach kompetytywnych.

Także wmawiaj sobie dalej że na PC nie da się grać, bo cheaterzy, a na konsolach to viva la vida na tym ch.jowym padziku od Sony i usłudze sieciowej jak za początków Xbox Live.

Opublikowano
1 godzinę temu, Welna napisał:

W dzisiejszym po(pipi)anym swiecie, 90% twoich kolezanek moze cie oskarzyc o molestowanie. Na twoje szczescie nie jestes ani slawny ani bogady. Mozesz spac spokojnie

Godzinę temu, Welna napisał:

ale zdajesz sobie sprawe , ze jak przy automacie z kawa , przy jakiejs dyskusji , zlapiejsz kolezanke za ramie to gdyby Cie bardzo nie lubila( bo udaje ze lubi) moze to uznac za molestowanie?

serio w ten sposob chcesz ich bronic ? 

Poczytaj moze o calej sytuacji i w jaki sposob ND zachowalo sie gdy zostali poinformowani o zdarzeniu

Opublikowano

Jak to mówił pan Korwin - zawsze się trochę molestuje :yakubu:

Opublikowano

Posty poznikaly xdd

Di dauno wroci do e3 czy jego peknieta psycha na post mendrka zalatwila mu targi za kratkami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.