Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Widać dłużyzny bolą niektórych bardziej niż powinny, czyli cel osiągnięty. :oh_you:

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
43 minuty temu, Rayos napisał:

tam w ogole bylo cos z nintendo? wylaczylem po 2 belchatowie bo usypialem z nudow :yao: no slabo maus, fotografia Ci duzo lepiej idzie 

tak samo, w ktorej minucie jest o mnie maus? nie mam zamiaru ogladac calego

Opublikowano

jak ten typ gra na flecie to dostałeś rolę fleta ficus

Opublikowano

@MaZZeo jak trzyma wszystkich w niepewności. :dog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano
46 minut temu, Hum napisał:

Widać dłużyzny bolą niektórych bardziej niż powinny, czyli cel osiągnięty. :oh_you:

Ja moge tylko czesc ms ogladac. Specjalnie nie wydluzalem. :v

Opublikowano

To, plus scena z Ficusiem. 

Opublikowano

Skull and Bones dobrze się zapowiada, wreszcie jakaś ciekawa gra o piratach

Opublikowano
6 godzin temu, Jakim napisał:

Niezle niedo(pipi)ani.e mózgowe na ostatnich stronach tematu tu się odpier.dala.

Boty glaskaja się po obrzyganych czerepach wmawiając sobie że ich konsola jest coś warta:D 

Kolejne gearsy, kolejna Forza i kolejne halo, o którym nic nie wiadomo. 

Reszta gier do ogrania na wszystkich platformach. Podnieta poziom autyzm.

I jeszcze to usilne wmawianie sobie że Sony nic nie ma. Na jednej konferencji pokazali więcej exow niż Microsoft 3 lata z rzędu łącznie.

Niestety, dzieci z autyzmem siedzą w swoim zielonym matrixie i zakrzywiają rzeczywistość. Wspaniały spencer, bo pokazał halo, girsy i forze, no i tą czarną plansze z napisem battletoads xDDD

Gier jak nie było tak nie ma, klepie się nadal te same serie, community w siódmym niebie. Po części rozumiem ich zadowolenie, w poprzednich latach był crapdown i gry, które pózniej były kasowane, a teraz przynajmniej mają trailer halo, a że bez gameplayu, to mało istotne, ważne ze kolejne halo bedzie. W tematach gier na PS4 dyskusja, w tych na xboxa, cisza z wyjątkiem postów, że trailer gejlo to była prezentacja silnika, single moze wyjsc osobno z multi xdddddddd, a battletoads robi 15 osób, ale będzie lepiej bo maja zatrudnić kolejnych 5. Hahahhah, co za beka z tych nieudaczników z microsoftu.

Opublikowano

znaczniki na ekranie, cyferki po trafieniu i paski życia okrętów, fani World of Tanks i gier Ubisoftu powinni być zadowoleni 

Opublikowano

Wystarczy porównać line up gier w 2018 roku z ocenami i już boty siedzą cicho: 

Ps4

God of War - 94/100

Ni No Kuni II - 85/100

Yakuza 6 - 83/100

Detroit - 79/100

Spiderman

Zapowiedziane gry: Last of Us 2, Ghost of Tsushima, Death Stranding, Days Gone, Dreams

Xbox

Sea of thieves - 69/100

State of Decay II - 68/100

Forza Horizon 4 

Zapowiedziane gry: Gears 5, Halo Infinite

Jeśli chodzi o exy na tą generacje to xbox nadal na kolanch i ma pełne usta. Dominacja Sony jak za czasów PS2.

Opublikowano

DfkdfU4WkAAKi5G.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Andrew21 napisał:

Zapowiedziane gry: Gears 5, Halo Infinite

ori 2, vigor, tunic, session, battletoads, cuphead 1.5, crackdown 3, gears tatctics, ashen, below i pewnie cos jeszcze co zapomnialem

zapiszcie sobie dzbany :cool:

Opublikowano

Ale weźcie już tym dzbanom nie odpisujcie, bo jeszcze pomyślą, że Sony w ogóle liczy się w rankingu E3 2018 xdd

Na XoX będzie grane boskie DMC V w najlepszej jakości i Metro w jakości nieosiągalnej na Plejku.wie, a te dzbany będą się pocieszać, że to drewno od Bend dociąga już 75 na MC.

Opublikowano

crackdaun i dlc do cupheada liczone jako exy kwiiiiiik

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał:

crackdaun i dlc do cupheada liczone jako exy kwiiiiiik

Jak sie wygrywa e3 nowym hełmem i napisem battletoads, to sie liczy też i dlc :rotfl:

Opublikowano

Dlc do donkey kong, dlc do xeno, dlc do farbek plus morze innych exow, wszystko to w tym roku, a wy co klapy i boty?

Opublikowano

Do nich musisz inaczej pisać! XECUTER SX Family! Xbox Rymy-Verbatimy! 

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

Dlc do donkey kong, dlc do xeno, dlc do farbek plus morze innych exow, wszystko to w tym roku, a wy co klapy i boty?

5 DLC do Sea of Thieves w tym roku :potter:

Opublikowano

Jak Legenda Donsterydo będziesz mógł spokojnie dyskutować o wszystkich sam ze sobą w odpowiednim temacie! xD

Opublikowano
9 minut temu, easye napisał:

Jak Legenda Donsterydo będziesz mógł spokojnie dyskutować o wszystkich sam ze sobą w odpowiednim temacie! xD

1528772164451.jpg

Opublikowano

czy to ta słynna GrA UsŁuGa?

Opublikowano

Nawet jakby cały team podkupili to i tak grafiki nie będzie... Z gówna bata nie ukrecisz! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.