Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

bo jeszcze pomyślą, że Sony w ogóle liczy się w rankingu E3 2018 xdd

Oczywiscie ze sie liczy, beki z N i EA nic nie przebilo.

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Days Gone dociąga już 75 na MC.

Z DG jest pol na pol, bo z opinii dziennikarzy co mieli gre w lapkach wynika, ze horda zombie jednak daje rade co cieszy mocno, ale sa problemy techniczne:(

Opublikowano

Horda zombie ale gra słabo wygląda, oglądałem gameplay i ten gunplay w grze to beka, strzelasz z kapiszona, to już dużo ciekawszy już jest world war z.

Opublikowano

Rowniez mam watpliwosci co do jakosci tytulu. Glowny bajer dziala, ale podstawy sa kruche.

Jak bedzie ostatecznie zobaczymy.

Opublikowano

jak bedzie ponad 80 to bedzie sukces, tymczasem u zielonych i rozowych w tym roku przed nami exy na ponad 90

Opublikowano

quality > quantity 

Opublikowano

Jak tam się klapy czujecie po przegranym E3? Pewnie nieciekawie, ale wcale mi Was nie żal. 

Microsoft pokazał swoje największe evergreeny, dla tych co zaglądają do CW od święta przypominam: najlepsze gry w swoich kategoriach. Do tego kapitalne Ori oraz najlepsze multiplatformy w tym takie, które na plej(pipi)e będą ogrywać w nikczemnej zwierzęcej rozdzielczości i frejmrejcie chyba tylko największe i najbardziej zacietrzewione niebieskie wazony!:yao:

A co na konfie Sory? Czołowy, opiewany w pieśniach klaperskich bardów ex The Lesbos Of Us 2 po E3 zyskał nowy podtytuł: "Z Mchu i Paproci" :dynia:

Spodermon moim zdaniem taki sobie, ale ja nie jestem obiektywny, bo generalnie marvelowskich bohaterów nie lubię. Najlepiej wypadł Duch z Cuszimy, ale...czy Sucker Punch zrobili kiedykolwiek dobrą grę?:yao: Największa zagadka to system walki, bo z ekranu wyglądało to na kwadrat, kwadrat, trójkąt. Obym się mylił, bo klimat i setting mi siedzi. 

Opublikowano
11 minut temu, Ficuś napisał:

jak bedzie ponad 80 to bedzie sukces, 

Rozne sa miary sukcesu. Faktem jest ze Bend to stosunkowo male ( 130+ pracownikow ) i nie majace na swoim koncie zadnych blockbusterow studio, ktorych kilka poprzednich gier tworzylo na handheldy. Oczywiscie, Sony ostatnimi czasy przyzwyczailo nas do podnoszenia poprzeczki jesli chodzi o gaming, ale obiektywne przeslanki graja tutaj na niekorzysc tego amerykanskiego developera.

Mam tego pelna swiadomosc, ze gra na tle innych pozycji moze wypasc po prostu blado, nawet jesli takie powiedzmy Tlou-like w open worldzie, jeszcze z taka horda zombie, kiedys, w czasach PS3, wydawalo mi sie awykonalnym przedsiewzieciem...

21 minut temu, Ficuś napisał:

tymczasem u zielonych i rozowych w tym roku przed nami exy na ponad 90

Mozliwe, ze tak sie stanie. Zobaczymy co ma do powiedzenia niejaki Spider Man w tej materii.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

14 minut temu, Czezare napisał:

Microsoft pokazał swoje największe evergreeny, dla tych co zaglądają do CW od święta przypominam: najlepsze gry w swoich kategoriach. Do tego kapitalne Ori oraz najlepsze multiplatformy w tym takie, które na plej(pipi)e będą ogrywać w nikczemnej zwierzęcej rozdzielczości i frejmrejcie chyba tylko największe i najbardziej zacietrzewione niebieskie wazony!:yao:

Exy Sony rowniez nie maja sie czego wstydzic w tej materii. Polecam zajrzec do tematu o TloUR.

Multiplatformy najlepsze na Koxie owszem, ale rowniez najgorsze na Switchu Loniaku, a jak sie okazuje kilkoro wojownikow takim, a nie innym wlasnie modelem dysponuje. Miecz obosieczny.

11 minut temu, Czezare napisał:

Jak tam się klapy czujecie po przegranym E3? Pewnie nieciekawie, ale wcale mi Was nie żal. 

Z jednej strony cieszy mnie jakosc zaprezentowanych pozycji oraz brak jakiejkolwiek oficjalnej wzmianki nt. PS5, z drugiej zabraklo niespodzianki, czy czegos z Medievila chociazby.

18 minut temu, Czezare napisał:

A co na konfie Sory?

Jeden obraz wart wiecej niz.

Opublikowano
7 godzin temu, Hum napisał:

To, plus scena z Ficusiem. 

Kilka motywów świetnych jak ulanie Spencera, życzenia aby MS wykupiło Sony czy łzy w kościele. No i scena z fletem, pomimo, że trochę przydługa jak na filmik to idealnie pasowało.

Opublikowano

kurde trochę szkoda że rdr nie ma z kim walczyć o goty :( w tamtym roku to było 

Opublikowano

Tymczasem Naughty Dog na twiterze poinformował że last of us osiągnęło sprzedaż ponad 17 milionów, stan na kwiecień 2018.:D Zapowiada się że dwójka przekroczy 20 milionów.

Opublikowano

Z tego że na ps4 exy sony osiągają super sprzedaż, zdecydowanie lepszą niż na ps3 np uncharted 4 -  10 milionów gdzie poprzednie części po 7-8 milionów.

Ta generacja jest wspaniała, kto by pomyślał że nawet exclusive od guerilla games sprzeda się lepiej od flagowego exa Microsoftu - halo 5.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Just człowiek tabelka things

Opublikowano

Spokojnie sprzeda sie 20 mln. Kazdy klap kupi 2 razy - wersje na PS4 i remaster na PS5 i będzie 

Opublikowano

Sony to jednak taktycznie prowadzi ten biznes: te same gry na E3, potem remasterki tych samych gier na nastepnej konsoli. No i lista YETIego zawsze pełna. Low effort, high profit. :obama:

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

No maja pojęcie o biznesie, a nie statystyki ile osób od premiery odpaliło jakiegoś crapa w Game Pass za złotówkę wliczając w to miliard komputerów osobistych.

Opublikowano

co zmienia mliard komputerow osobistych istniejacych na swiecie?

Opublikowano

Wydaje mi się że łatwo wtedy uzyskać 2 mln graczy - nawet w crapie, zwłaszcza jak co sek daje się gamepass za darmo. 

Opublikowano
16 minut temu, easye napisał:

No maja pojęcie o biznesie, a nie statystyki ile osób od premiery odpaliło jakiegoś crapa w Game Pass za złotówkę wliczając w to miliard komputerów osobistych.

Co nie zmienia faktu, ze przyszlosc sony nie wyglada tak kolorowo, jak przed E3. Wczesniej odszedl Bruce Straley z ND, a po E3 kolejna zla wiadomosc dla fanow TLOU2, flagowego tytulu ktorym kazdy sobie w CW wyciera morde.

Edytowane przez Gość
Bruce Straley

Opublikowano
10 minut temu, easye napisał:

Wydaje mi się że łatwo wtedy uzyskać 2 mln graczy - nawet w crapie, zwłaszcza jak co sek daje się gamepass za darmo. 

No jasne, nie zapominaj również o 14 dniowych trialach xD 

Co do The Last of Us to całkiem spoko wynik te 17 mln, ale jest jeszcze jedna rzecz  która martwi easye:

W dniu 5.06.2018 o 09:29, easye napisał:

Pozostaje tylko kwestia, ile osób w tą grę gra z taką pasja jak Wy, a ile jest takich które po 4h usunęli ja z dysku... 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Tak ziemia się zatrzesla bo 2 typów zmieniło pracę. 

No nawet mi ciezko Asax powiedziec ktory miesiac korzystam an PC z Game Passa za zlotowke...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak samo wycierali mordę  God of War, a wiadomo jaki sukces osiągnęła gra. To samo będzie z TLOU2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.