Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

dawaj wizir obraź, przecież widać że bierzesz na serio ten temat :) 

Opublikowano
18 minut temu, Ficuś napisał:

di dauno ale ochlon bo zaraz znowu po czyjejs matce i skrobanie pojedziesz i znowu bedzie forum widziane za kratami xddd

Na razie mam beke z ksiezniczki Fayonetty.

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Powiedział reprezentant grupy, która za kartę przetargową uważa grafikę.

To jak wypowiesz sie o grupie, ktora na zapowiedz Koksa zareagowala jak dzieciaki na cukierka ? 

19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Żeby to jeszcze któryś zaskoczył, że grał w coś fajnego, a tak to "gurwa seba, a grałeś w Anczarted? łooo jaka grafika". 

Przeciez jest cala masa takich mniejszych gier na PS4,  np.w tym roku najlepsze wydaje sie Concrete Genie. Polecam obejrzec material z E3.

30 minut temu, _Be_ napisał:

-grafika-

Przeciez Fire Emblem nie ma nawet loga:/

Opublikowano
19 minut temu, blantman napisał:

oho mocne słowa od osoby co nie skończyła (posiłkuję się sygnaturą) persony 5, jotuna, wolfa 2  czy yakuze kiwami (nie mówiąć o wielu grach dobrych których nawet nigdy nie uruchomiła) za to splatynowała god of war, ac origins i prawie scalakowała far cry 5, lucky tale i ogrywała battlefronta 2 czy dead rising 4. Widać z ciebie taki koneser jak większośc klapów. BTW masz tylko odrobinę lepszy dobór gier od mazzeo ale mazzeo nie udaje znawcy o dobrym guście :P

No nie da sie skonczyc Yakuzy Kiwami po 0 - trzeba minimum z 3 lata przerwy zrobic. Chlop sie czepia platyny w god Of War jednej z lepszej gier tej generacji, bo 3 dodatkowe misje na krzyz sie mu nie podobaly. Ale 100 takich samych w zbuggowanym crapie pokroju " pomoz zabic zombie", "pomoz znalezc przedmiot", "znadz zapasy", "wyczysc mape" to zabawa na 100h. Wez juz ZM!

Edytowane przez easye

Opublikowano
30 minut temu, Ficuś napisał:

gdyby nie oprawa to cuphead to gra na 2/10

86.

2/10 to sa te DLCki ktorymi sie jarasz czy te go.wienka Switchowe.

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Ale 100 takich samych w zbuggowanym crapie pokroju " pomoz zabic zombie", "pomoz znalezc przedmiot", "znadz zapasy", "wyczysc mape" to zabawa na 100h. Wez juz ZM!

Ktos tu sie za duzo Days Gone naogladal.

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

No nie da sie skonczyc Yakuzy Kiwami po 0 - trzeba minimum z 3 lata przerwy zrobic. Chlop sie czepia platyny w god Of War jednej z lepszej gier tej generacji, bo 3 dodatkowe misje na krzyz sie mu nie podobaly. Ale 100 takich samych w zbuggowanym crapie pokroju " pomoz zabic zombie", "pomoz znalezc przedmiot", "znadz zapasy", "wyczysc mape" to zabawa na 100h. Wez juz ZM!

Funny-Laughing-Drinking-Man-Gif.gif

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

bo się nie znasz. GoW tak jak horizon MUSZĄ się podobać każdemu.

Masz mozliwosc wyboru w co mozesz zagrac. I nie ucz innych co im sie podobac a co nie.

Opublikowano

Kupil Xboxa.

Opublikowano

Ficek Fayonetta skutecznie zajął jego miejsce. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano
46 minut temu, _Be_ napisał:

Jaranie się gó.wnem na siłę? Tylko u Nintendo 

Oni serio na to czekają xd przecież z takim lineupem to nic tylko allegro i cześć

bardzo dobra lista, mnostwo gier na ktore czekam do konca tego roku, czasu mi braknie na ogranie wszystkiego, a u sony co? spodermon i koniec, microsoft forza i koniec :yao: 

Opublikowano

,

Edytowane przez Gość

Opublikowano

a nie bo '

Opublikowano

Rayos kochanie, my wiemy ze do Nintendo trzeba miec specyficzny gust. Nie porownuj gier na Nintendo, ktore robily chinskie piwniczaki, do gier ktore maja fundusze z przynajmiej 6 zerami przed liczba (i wcale nie pisze tu o ficku, yetim, easye, daddym, starhu oraz exact).

Opublikowano

W 3/4 gierek klapy nie pograją do ps5 więc chociaż na youtubie można obejrzeć.

Chociaż w wypadku gier od Sony oglądać i grać to bardzo podobne "experience".

Opublikowano

Boty już wiedzą czemu exy na xboxa mają liczby wyświetleń na poziomie patostrimów magicala czy rafatusa? :kaz:

Opublikowano
43 minuty temu, easye napisał:

no ale gust masz gówniany tak samo albo i bardziej niż te boty których wyzywasz. Prawda boli wiem.

Opublikowano

Blant jak można kupić tomb raidera i asasyna zamiast spidermena? :whyyy:

Ty naprawdę musisz nienawidzić plejstejszon z całego serca :frog:

Opublikowano

tym bardziej ze spiderman wyglada jak gierka ubisoftu, zastanow sie blant

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.