Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

przestań kermit bo obraże Ci matke :) 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

<spidermon na wieży odpala magiczny zmysł oznaczajac kolorkami cala okolice> biip booop

Opublikowano

Do września jeszcze trochę, a botom już dupy pękają na samą myśl o tych ocenach kolejnego killera na PS4.

Opublikowano

Co mają pękać. Ogramy na premiere, puścimy dalej na PT i wrócimy do normalnych gier na XO. :dunno:

Opublikowano

ale wy nie macie gier na xboxie :(

Opublikowano
8 minut temu, Hum napisał:

wrócimy do normalnych gier na XO. :dunno:

Po wizycie w restauracji z gwiazdką michelin, powrót do budy z kebabem u pani Grażynki.

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Aphro, czytam te Twoje posty i pytam co się zadziało? 

Na tym E3 doszlo do zmiany status quo w swiecie konsolowym.

Mialem napisana mature na ten temat, ale nie bede pomagal botom :)

Opublikowano
Godzinę temu, Rayos napisał:

bardzo dobra lista, mnostwo gier na ktore czekam do konca tego roku, czasu mi braknie na ogranie wszystkiego, a u sony co? spodermon i koniec, microsoft forza i koniec :yao:

Który sztos wiedzie najpierw kolego? Gry F2P z telefonów? :fsg:  Może porty z WiiU? :kaz: Na deser biedawersje 540p/30 konsolowych multiplatform. :banderas: 

Ze Switchem nigdy nie było tak dobrze.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
41 minut temu, Pupcio napisał:

Blant jak można kupić tomb raidera i asasyna zamiast spidermena? :whyyy:

Ty naprawdę musisz nienawidzić plejstejszon z całego serca :frog:

proste spiderman szybko stanieje na pchlim i będę mógł kupić za o wiele mniejsze pieniądze :kaz:

Gdybym był w polsce we wrześniu o bym pewnie na premierę kupił ale tak to poczekam :)

Opublikowano

Akcję Sony spadły po kontrowersjach z blokowaniem konta Epic xD. Już ch,uj z cross playem, ale tutaj nawet zalogować się nie możesz na swoje konto między konsolami.

spaniała firma #4theplayers :kaz:

Opublikowano

No nie można, uj strzelił, że musiałem drugie konto epic założyć, żeby z ciekawości sprawdzić jak działa ta sraka fortnite na switch. A to co Sony robi to im się później to odbije czkawką jak tak będą blokować crossplay. 

Opublikowano

DfqtJ4-UcAANiq_.jpg:large

#4theplayers 

Opublikowano

brzydzą się switcha i xboxa co w tym dziwnego?

Opublikowano

Nic. Wiem ze Sony to hermetyczne srodowisko. Ja pochodze z malego miasteczka, to rozumiem Pawcio. :*

Opublikowano
3 godziny temu, oni napisał:

DfqtJ4-UcAANiq_.jpg:large

#4theplayers 

Fortnite na Switch w 30 FPS ze zwalonym frame-pacingiem xd I oni moga grac razem z PC:yao:

Opublikowano

I dobrze. Jebać prądem fanów fortnite. 

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Raczej yebać takich ludzi jak ty, którzy nie widzą niczego złego w blokowaniu cross-playa. Gdyby barany nie racjonalizowały takich praktyk to może więcej serwisów by robiło raban i Sony byłoby zmuszone do zmiany zdania.

Opublikowano

Tonące klapy po sromotnie przegranym E3 zamiast wojować za pomocą argumentów czepiają się brzytwy pt ilość wyświetleń trailerów na youtube. Strong meltdown in progress!:yao:

Opublikowano
13 minut temu, Andrew21 napisał:

Zdanie botów nikogo skoro jarają się grami 6/10

Jestem botem, ale na widok wiaderka nie fapuję, więc nie wiem o czym ty do nas gaworzysz:dunno:

Opublikowano
2 godziny temu, Ins napisał:

Raczej yebać takich ludzi jak ty, którzy nie widzą niczego złego w blokowaniu cross-playa.

Gdyz ? Nie czuje zadnej potrzeby grania np z PCtowcami w FPS kiedy oni graja M+K. Model konsolowy jest imo idealny bo kazdy ma taki sam framerate i kontroler=liczy sie tylko skill.

A biedni Switchowcy nie beda mogli nic zrobic jak im pececiarze zrobia zadyme na ekranie, i miernik frame-pacingu na DF wyczerpuje miare.

Opublikowano

a co jest złego w posiadaniu wyboru? Chcesz to grasz sobie tylko z konsolowcami, a jak chcesz to masz możliwość zagrania z kumplem z innej platformy 

Opublikowano

kumple z innej platformy

pTnFr8j.gif

Opublikowano
13 minut temu, oni napisał:

Chcesz to grasz sobie tylko z konsolowcami, a jak chcesz to masz możliwość zagrania z kumplem z innej platformy 

Jasne, mozesz grac jak Ci sie zywnie podoba. W tym przypadku to jest wybitnie zle zrobione, co spuentowalem.

Opublikowano

ale ja pisałem generalnie o Cross-Playu we wszystkich grach, a nie tylko Fortnajcie w którego nie gram. Gdyby problem dotyczył tylko jednej gierki F2P to już pal licho, ale Sony generalnie nie zgadza się na cross-play w żadnej grze i nie zapowiada się by miało się to zmienić. 

Tak swoją drogą, to jednym  z moich ulubionych ficzerów w tej generacji jest Play Anywhere, jasne ameby umysłowe mogą cisnąć bekę że z tego powodu Xbox nie ma exów bo wszystko ląduje na Windowsie, ale gdy wracam od czasu do czasu do domu rodzinnego i mogę ze swoim bratem, który gra na Xboxie, pograć na laptopie ramię w ramię w Sea of Thieves, bez żadnych kombinacji, przewożenia konsoli, podłączania kabli. To szczerze mówiąc oddałbym te exy na PC-ta drugi raz 

Edytowane przez oni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.