Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

no jedyne co fajne to graficzka gameplay calkowicie generyczny jak w assasynie, horizon, uncharted itd schowaj sie w paprotkach wyciagnij luk i strzel xD ku,rwa klapy graja w te same gierki od 10 lat tylko odziane w inne skorki xD a maja problem z Halo czy Girsami hah  no ale panie goty 

no nic wracam do mesjaszow gejmingowych Halo, Forza, Gearsy :lapka:

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Za to jaki był gameplay w nowym Halo (nowy hełm) i Girsach (15 letnia mechanika).

Jak się czyta te posty botów, to chcę wierzyć że oni trollują, bo jeżeli nie, to chyba naprawdę siedzą w jakimś zakładzie w choroszczy, faszerowani niebotycznymi ilościami chemii. Sam Spider-Man to półka wyżej, niż te crapy od microsoftu, gdzie tam do GoT czy TLoU2, to już w ogóle poziom nie do osiągnięcia przez wyrobników z microsoftu co robią gierki na 6. Przepraszam, raz na 3 lata wyjdzie im tytuł na poziomie myszy VR, czyli niebotyczne 84%.

No ale microsoft wygrał e3, pokazując haloforzygirsy, a gdyby było wam mało, to macie jeszcze gears pop i gears tactics xDDD. Liczę, że w podobno sposób zarżną gejlo i skończy tak jak markus, z wyświetleniami na poziomie rafatusa :rotfl:

Z czym do ludzi wy zielone karakany?

Edytowane przez YETI

Opublikowano
27 minut temu, Nemesis napisał:

Przecież ten jeden fragment z TLoU2 położył dwie konfy M$, ubiegłoroczną i tegoroczną

ahahahahaha

Opublikowano

jaki meltdown xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

ahahahahaha

Racja, sam Spider-Man wystarczy.

Opublikowano

dobrze ze w tlou2 jest nigdzie indziej spotykana mechanika jak chowanie sie w krzakach czy rzucanie butelka by odwrocic uwage przeciwnika

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Racja, sam Spider-Man wystarczy.

Ty, na tej samej zasadzie to ja mogę powiedzieć, że Capcom zaorało wszystko inne w tym i poprzednim roku, bo mi się najbardziej ta gra podoba. Ale chyba nie ogarniesz, jak zawsze zresztą.

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Za to jaki był gameplay w nowym Halo (nowy hełm) i Girsach (15 letnia mechanika).

Jak się czyta te posty botów, to chcę wierzyć że oni trollują, bo jeżeli nie, to chyba naprawdę siedzą w jakimś zakładzie w choroszczy, faszerowani niebotycznymi ilościami chemii. Sam Spider-Man to półka wyżej, niż te crapy od microsoftu, gdzie tam do GoT czy TLoU2, to już w ogóle poziom nie do osiągnięcia przez wyrobników z microsoftu co robią gierki na 6. Przepraszam, raz na 3 lata wyjdzie ich tytuł na poziomie myszy VR, czyli niebotyczne 84%.

No ale microsoft wygrał e3, pokazując haloforzygirsy, a gdyby było wam mało, to macie jeszcze gears pop i gears tactics xDDD. Liczę, że w podobno sposób zarżną gejlo i skończy tak jak markus, z wyświetleniami na poziomie rafatusa :rotfl:

Z czym do ludzi wy zielone karakany?

Nowa Forza będzie miała 92-4 na meta albo kasuje konto. Yeti wchodzisz w zakład? Jak się nie sprawdzi i będzie mniej to lecę, jak będzie tyle to lecisz ty deal?

Skoro na xboxa nie ma dobrych gier według Ciebie to chyba ja tu jednak więcej ryzykuje. Pokaż, ze możesz umrzeć za Kaza!

Edytowane przez Starh

Opublikowano
2 minuty temu, hav7n napisał:

dobrze ze w tlou2 jest nigdzie indziej spotykana mechanika jak chowanie sie w krzakach czy rzucanie butelka by odwrocic uwage przeciwnika

To już o dwa elemty wiecej. Przez 15 lat, murek, rolka, shotgun i kończy się na poziomie rafatusa :pawel:

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Ty, na tej samej zasadzie to ja mogę powiedzieć, że Capcom zaorało wszystko inne w tym i poprzednim roku, bo mi się najbardziej ta gra podoba. Ale chyba nie ogarniesz, jak zawsze zresztą.

Ale co microsoft pokazał pod względem gameplayu? Jedyna Forza daje rade.

2 minuty temu, Starh napisał:

Nowa Forza będzie miała 92-4 na meta albo kasuje konto. Yeti wchodzisz w zakład? Jak się nie sprawdzi i będzie mniej to lecę, jak będzie tyle to lecisz ty deal?

Pewnie bedzie miała, bo dla mnie to top 5 tych targów, jedyna gra microsoftu, która coś sobą prezentuje.

Opublikowano
33 minuty temu, Nemesis napisał:

Ze co przepraszam? Porażce? Przecież ten jeden fragment z TLoU2 położył dwie konfy M$, ubiegłoroczną i tegoroczną. Występ może i średni ale gry jak zawsze dostarczyły. 

No Sony dało niezłą konferencję, ale MS lepszą. Po prostu.

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Ale co microsoft pokazał pod względem gameplayu? Jedyna Forza daje rade.

Po co ja te posty piszę jak ich żaden klapek nie przyswaja?

No i przy okazji hejka, kiedy zagrasz w TLoU2? Wiesz już czy czytasz teorie Gruszczyka na PPE?

Opublikowano

A co dopieor bedzie za rok jak pokaza kolejny gameplay, a w 2020 to juz w ogole moze nawet przyjdzie nam w to zagrac :obama:

Opublikowano
5 minut temu, Starh napisał:

Skoro na xboxa nie ma dobrych gier według Ciebie to chyba ja tu jednak więcej ryzykuje. Pokaż, ze możesz umrzeć za Kaza!

Wow, ciekawy zakład, ale wątpię aby @YETI podjął wyzwanie.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

No Sony dało niezłą konferencję, ale MS lepszą. Po prostu.

Chyba wszyscy sie zgodzimy, ze konferencja microsoftu była lepsza, bo było mnóstwo multiplatformowych gier. Za to pod względem exów, sytucja jest odwrotna.

2 minuty temu, Bzduras napisał:

Po co ja te posty piszę jak ich żaden klapek nie przyswaja?

No i przy okazji hejka, kiedy zagrasz w TLoU2? Wiesz już czy czytasz teorie Gruszczyka na PPE?

Mówie, konferencje microsoft miał lepszą, bo pokazali bardzo dużo multiplatform. Pytam się, co ciekawego pokazali pod względem exów? Jedna Forza i długo nic, przy tym co pokazało Sony, przy tym poziomie wykonania, to jest przepaść.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał:

Wow, ciekawy zakład, ale wątpię aby @YETI podjął wyzwanie.

Nawet jak podejmie to potem będzie się wykręcał, że liczy się user score czy jakieś inne pierdy. Ale nie jest na tyle honorową jednostką, żeby w ogóle w taki układ wejść.

Woli grać bezpiecznie, jak jego firma-matka ze swoimi exami :kaz:

Opublikowano

Nie no, jak już będzie jakiś zakład to dogadamy konkretnie szczegóły, z jakiej strony liczy się wynik, po jakim czasie, czy ban na rok (tak chyba najlepiej, jak pokazuje historia zakładów) czy na stałe itd.

Opublikowano

O co mam sie zakładać? Przecież pisze, że Forza daje rade, dla mnie to jest top5 tych targów i zapewne będzie powyżej 90%. Cała reszta od microsoftu w porównaniu do gier Sony...

BB4.gif

Opublikowano

Ori2 tez slabe yeti?

Opublikowano

No Girsy pewnie znów będą tak kiepskie jak poprzedniczki. Czyli jaranko czas zacząć, może kiedyś dostaniecie tak miodny shooterek TPP z co-opem offline i kozackim multi

Opublikowano

Widze że dalej boty żyją w matrixie. Zdanie botów nikogo nie interesuje, ani graczy ani recenzentów. Dobrze że microsoft od lat dostarcza nowe rewolucyjne ip. Boty to najwięksi hipokryci w branży gier, z logiką też u nich na bakier. Na xboxie nie ma exów to twierdzą że przynajmniej multiplatformy lepsze. Z tym że w przypadku 95% posiadaczy konsol sony i microsoftu to posiadacze ps4 mają lepsze multiplatformy.

Boty pobudka, przecież multiplatformy najlepsze są na PC.A nawet jeśli kogoś stać na kupowanie 3 raz tej samej konsoli to chyba lepiej kupić wypasionego PC skoro wszystkie exy z xboxa można tam ograć.

Fani sony na początku tej generacji chwalili sie tak multiplatformami bo wyglądały lepiej na ps4 - konsoli tańszej o 400 złotych od xśmiecia. Na prawdę myślice że dla sony byłoby problemem wydać konsole mocniejszą od xone x.

Wyszedł xśmieć x i nie ma żadnej gry która mogłaby sie równać graficznie z uncharted 4, god of war czy horizon zero dawn na zwykłym ps4 za 800 złotych. Beka z mcrosoftu i xśmiecia bez gier.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Yeti dobra 93-4 dla forzy i 91-2 dla ori. Deal? 

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

Chyba wszyscy sie zgodzimy, ze konferencja microsoftu była lepsza, bo było mnóstwo multiplatformowych gier. Za to pod względem exów, sytucja jest odwrotna.

Te multiplatformy podobają mi się bardziej niż to co zaoferuje Sony i będę je miał w najlepszej wersji na Xboxie. Po co mi więcej?

Opublikowano

Starh, zakłada do końca generacji, że xbox nie dostanie tyle exów ocenianych powyżej 90% co ps4? Deal?

Edytowane przez YETI

Opublikowano
1 minutę temu, Andrew21 napisał:

Z tym że w przypadku 95% posiadaczy konsol sony i microsoftu to posiadacze ps4 mają lepsze multiplatformy.

XDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.