Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Te multiplatformy podobają mi się bardziej niż to co zaoferuje Sony i będę je miał w najlepszej wersji na Xboxie. Po co mi więcej?

Ciesze się twoim szczesciem. Przynajmniej masz lepszy gust od reszty zielonych i nie grasz w te ekskluzywne guwna na 6.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jeszcze ten żałosny tekst, że na Xboxie nie ma pięknych gier, kiedy takie Gearsy 4 to absolutna czołówka generacji. Przy okazji świetnie się w nie gra. No cóż, Andrzejek znów nie wziął leków i przechodzi załamanie nerwowe.

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Starh, zakłada do końca generacji, że xbox nie dostanie tyle gier ocenianych powyżej 90% co ps4? Deal?

W to nie wątpię hah, ale widzę tylko pewne deale Cię zadowalają. 

To inaczej forza będzie miała większa średnia od Spidermana. Deal?

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Ciesze się twoim szczesciem. Przynajmniej masz lepszy gust od reszty zielonych i nie grasz w te ekskluzywne guwna na 6.

To dlatego, że gry dzielę na te które mi się podobają i te które mi się nie podobają. Potem tylko wybieram na którym z posiadanych sprzętów działają mi lepiej.

Opublikowano
7 minut temu, Andrew21 napisał:

Wyszedł xśmieć x i nie ma żadnej gry która mogłaby sie równać graficznie z uncharted 4, god of war czy horizon zero dawn na zwykłym ps4 za 800 złotych.

Podobno nowe Girsy mają szanse zrównać się z tym poziomem, bo cała moc poszła w grafikę, zamiast w animacje i nowe elementy gameplyu :yao:

3 minuty temu, Starh napisał:

Wydaje mi się, że są na to duże szanse, bo napisze chyba po raz trzeci, Forza, to dla mnie top 5 tych targów i gierka będzie świetna. Dotarło?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Sory miało zyebaną konfę, no ale..no..no..ale ale przecież WINCYJ ODSŁONIĘĆ NA JUTUBE!!WINCYJ!!!

Czysta komedia z tymi klapami!:yao:

Opublikowano
10 minut temu, Starh napisał:

Musiałbyś chyba dać, że więcej niż God of War, ale w to chyba sam nie wierzysz, wtedy Yeti może by przyjął.

Opublikowano
2 minuty temu, Czezare napisał:

Sory miało zyebaną konfę, no ale..no..no..ale ale przecież WINCYJ ODSŁONIĘĆ NA JUTUBE!!WINCYJ!!!

Za rok i tak usłyszysz, że Sony wygrało, bo zrobią konferencję opartą na tytułach z E3 2017 i 2018. Death's Stranding, Shadow of Tsushima + jakieś FF7 i Shenmue 3 z datą premiery na 2022. :yao: Będzie zaorane.

Opublikowano

Sony miało zyebaną konfe ale ma najlepsze exy. A multiplatformy u 95% posiadaczy ps4 i xboxa one wyglądają lepiej na premierowym ps4. Zastanówcie sie, przecież xbox one x nie stanowi nawet 10% sprzedanych xboxów. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano
5 minut temu, Andrew21 napisał:

Sony miało zyebaną konfe ale ma najlepsze exy.

Nie podoba mi siei Death Stranding, marketing fatalny, na poczatku byli jacys zolnierze,samoloty z roznych epok itp teraz tylko lazenie i jakies gowniaki w probowkach. Obok materialow z Horizon to nawet nie stalo, zdecydowanie przerost formy nad trescia.

Days Gone ma problemy techniczne, poki co srednio wyglada.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

nie wiem czego nawdychali się Yeti i Andrzejem, ale zdecydowanie powinni przestać, albo brać połowę 

Opublikowano

Ale last of us 2, ghost of tshusima i spiderman podoba sie 99% graczy. Microsoft ma tylko już szóstą czesc forzy na xboxie one i girsy 5. Wow, od 5 lat, rok w rok na xone wychodzi forza, fajna gra ale ile można. Girsy 5 natomiast to żadna rewolucja tylko cały czas ta sms mechanika, żadnych nowości, niczym sie ta gra nie wyróżnia. O prezentacji silinka halo nawet nie ma co wspominać.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano
1 minutę temu, Andrew21 napisał:

Ale last of us 2, ghost of tshusima i spiderman podoba sie 99% graczy.

Wiadomix odratowali konfe tym, TloU zdecydowanie nowy poziom walki wrecz, U4 w porownaniu wyglada jak bojki manekinow, ale na ten moment na 2019 jest Days Gone vs Girsy no i zobaczymy.

Niby Cd-action pisalo ze ponoc TloU2 w 2019 ale nawet Redaktor Wojciech nie podjal tematu.

Opublikowano
4 minuty temu, oni napisał:

nie wiem czego nawdychali się Yeti i Andrzejem, ale zdecydowanie powinni przestać, albo brać połowę 

Jakimi grami microsoft zarządził, oprócz Forzy. Słucham.

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

a gdzie napisałem że zarządził? napisałem że prawdopodobnie jesteś chory psychicznie 

Opublikowano
8 minut temu, Andrew21 napisał:

Ale last of us 2, ghost of tshusima i spiderman podoba sie 99% graczy

:pawel:

Opublikowano

Jedno trudne pytanie i... koniec dyskusji. Z drugiej strony, przecież nie napisze, że zarządzili nowym hełmem. :rotfl:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Ori, Gearsy również bardzo dobrze wyglądają. 

Opublikowano

ALE THE LAST OF US DWAAAAAAA

Nicholas-Cage-Yell-Rage-Clones.gif

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Klapy skończcie. Ms wygrał targi, FH 4 wygląda tak, że miałem łzy w oczach jak oglądałem trailer a wy macie jakieś 10minutowe noszenie plecaka z jedzeniem xD

50% głosow na ms :hi:

Opublikowano
22 minuty temu, Andrew21 napisał:

A multiplatformy u 95% posiadaczy ps4 i xboxa one wyglądają lepiej na premierowym ps4. Zastanówcie sie, przecież xbox one x nie stanowi nawet 10% sprzedanych xboxów. 

jakie ma to znaczenie ile procent posiada daną konsolę? Niezaprzeczalnym faktem jest że gry na KOXie działają w jakości nieosiągalnej dla prosiaka

Opublikowano

Powinien sie wstydzic, ze umiescil Nintendo jako opcje.

Opublikowano
5 minut temu, hav7n napisał:

ALE THE LAST OF US DWAAAAAAA

Nicholas-Cage-Yell-Rage-Clones.gif

Nawet quaza ta prezentacja nie porwała, a to ultras Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.