Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

Klapy skończcie. Ms wygrał targi, FH 4 wygląda tak, że miałem łzy w oczach jak oglądałem trailer a wy macie jakieś 10minutowe noszenie plecaka z jedzeniem xD

50% głosow na ms :hi:

to tak jakby ktoś się zastanawiał, dlaczego YETI chwyta się brzytwy i próbuje ratować się jakimiś wynikami wyświetleń na YT. Chłopak po prostu nie ma amunicji 

DfgaxuoVMAAJkd9.jpg

oczywiście beka z tych wszystkich pseudosondaży i narracji "KTO WYGRAŁ!?", ale przyjemnie się jak YETI telepie się jak ryba bez wody 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
12 minut temu, YETI napisał:

Jedno trudne pytanie i... koniec dyskusji. Z drugiej strony, przecież nie napisze, że zarządzili nowym hełmem. :rotfl:

Odpowiadam w telegraficznym skrócie: zarządził Halo 6, Dżirsami 5, Ori, Battletoads, Forcą Horajzon 4, zakupem nowych studiów oraz Sajberpankiem 2077. W tym ostatnim przypadku ino koks jest w stanie pociągnąć to w ludzkiej, a nie zwierzęcej jakości:reggie:

Opublikowano

Jakimi grami zarządził micorosft. Czekam :)

A to że miał lepszą konferencje to zgadza się każdy. Ciekawe jakie byłyby wyniki, gdyby pytanie brzmiało, kto pokazał najlepsze gry ekskluzywne, ale na to pytanie już znamy odpowiedz (500tys girsów 5 xD).

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Jakimi grami zarządził micorosft. Czekam :)

1 minutę temu, Czezare napisał:

Halo 6, Dżirsami 5, Ori, Battletoads, Forcą Horajzon 4

11 minut temu, _Be_ napisał:

Ms wygrał targi, FH 4 wygląda tak, że miałem łzy w oczach jak oglądałem trailer

18 minut temu, Starh napisał:

Ori, Gearsy również bardzo dobrze wyglądają

@YETI jesteś jakiś upośledzony czy coś?

Opublikowano
22 minuty temu, Czezare napisał:

Odpowiadam w telegraficznym skrócie: zarządził Halo 6, Dżirsami 5, Ori, Battletoads

im_out.gif

Czyli wygrali nowym hełmem, napisem battletoads i girsami z 500tys liczbą wyświetleń z gameplayem jak pierwsza część. Te standardy w zielonym szambie, to chciałem usłyszeć, EOT.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

kto pokazał najlepsze gry ekskluzywne

Kto powiedział, że Ghost of Tsushima będzie dobrą grą? inFamous SS 80 na MC, inFamous FL 73. Tacy to mogą co najwyżej konkurować z remasterami Assassin's Creed albo Unravel

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Kto powiedział, że Ghost of Tsushima będzie dobrą grą? inFamous SS 80 na MC, inFamous FL 73. Tacy to mogą co najwyżej konkurować z remasterami Assassin's Creed albo Super Lucky's Tale.

Przekonamy się podczas premiery czy dali radę, ale gra zrobiła większe wrażenie niż wszystkie gierki microsoftu (prócz Forzy), ale jak nie miał zrobić lepszego wrażenia, jak tam było crapdown, girsy5, girsy poop, girsy tactics.

Jaki killery :obama:

Opublikowano

Klapy to osobniki z najkrótszą i najbardziej wybiórczą pamięcią w naszym ramieniu galaktyki. Prawilnie dla nich i tylko dla nich przypominam jakimi grami Sory wygrało E3 2016 tj Shenmue 3 oraz FFVII Remake:reggie:

Opublikowano

Generalnie MS zrobił najbardziej oklepaną i sprawdzoną konferencję, pokazując w większości gry które wyjdą na PS4, dodał jakieś inicjatywy które nikogo, pokazał w zasadzie typową ściemę trailerową, a nawet napisaną w wordzie zapowiedź Battletoads. Jeśli tego oczekują ludzie od E3, to mam mieszane odczucia. No ale ostatecznie MS zrobił to w końcu poprawnie, bo poprzednie konfy to był taki mismatch, że nawet Konami moglo czuć lekką ulgę mając w pamięci swoją niesławną konfę.

Sony przynajmniej mając wygraną generację, nie boi się eksperymentować. Pomysł mieli zacny, logistycznie niedograło, ale przynajmniej potem pokazali absolutną siłę eksluzywności - to co jest obecnie potęgą tej marki. Gry od 1st party, które poziomem technologicznym wyznaczają standardy i dawno odjechali reszcie peletonu. Te wszystkie Halo, Gearsy, Forzy, czy inne Mario Penisy będą sobie ot grami jak każde inne, które może nawet uplasują się między 73-81 na MC (choć patrząc na ostatnie ex'y na Xboxa to sukcesem będzie jak dojadą do 70), tymczasem gry od Sony po prostu będą małymi lub dużymi objawami geniuszu i tym co najlepsze w naszym hobby.

Dlatego warto mieć PlayStation ponad inne platformy - największa baza graczy, najlepsze ex'y i kreatywne podejście. "Experience" to idealne dla tej konsoli słowo ;)

Opublikowano
16 minut temu, Starh napisał:

Nawet quaza ta prezentacja nie porwała, a to ultras Sony.

Kumpel z bratem, obaj posiadacze Prosiaka, to mi tak opisał wrażenia z E3, że jak oglądali MS, to co chwilę aż ich ponosiło, jeden dwa dni później poleciał po Koksa.  A Sony opisał, że w sumie trzeci raz to samo, brak dat, DS w sumie fajne ale po tylu latach dalej nie wie co to za gra, no i że pełno "żalowych motywów" :p

Opublikowano

Yeti nie rozumie na czym polega zaawansowany silnik YT, wyswietlenia oraz SEO. Zanizanie takich wartosci, gdzie mozna sobie sprawdzic, co jest powiazane z danymi grami sa delikatnie na plus tlou2 (tylko dlatego, ze wydawca namieszal w SEO nazwa "Gears 5") jest glupie dla osob, ktore chociaz troche wiedza jak dziala wyszukiwarka i nabijanie wyswietlen: 

https://trends.google.com/trends/explore?q=gears 5,tlou 2,gears of war 5,the last of us 2,gears of war

Sukces konferencji MS nie wzial sie znikad, ktos to musial ogladac. Ignorancja to jednak wspaniala przywara, mozna wojowac czyms, o czym nie ma sie zielonego pojecia.

Edytowane przez Gość

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Już dzisiaj widać, że ta gra ma system walki jak Assassin's Creed. Wykonanie będzie tip-top, ale będzie powtórka z The Order. 80 to max. Tyle zostanie z tej gry: dobre wrażenie i niebieskie łzy.

Nie inaczej. Sucker Punch to nie jest developer, któremu mozna w pełni zaufać i w ciemno wierzyć, że wypluje sztosa. Musiałby mieć w swoim portfolio choć jednego, a tu...no niestety klops:dunno:

Opublikowano

A ten dalej z tym yt xd 

To że mysza z vr to wyszła na steam to zarejestrował jego mózg czy styki w Bełchatowie przepalone od tego pokazu pedałowania w tlou?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Do tego beka z Gays Done i zostanie jaranie się jak to w 2020 zaora TLoU II. 

Jeśteś pewien na sto procent, że Lesba w Paprociach 2 zaora? No ja tam z nowości widzę jeno zwiększoną nieco brutality. Reszta to ten sam oklepany i przewidywalny do bólu gejplej co w części pierwszej.

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Generalnie MS zrobił najbardziej oklepaną i sprawdzoną konferencję

giphy.gif

Opublikowano

Jest to gra od Naughty Dogs więc słabo nie będzie. Mam tylko nadzieję, że z klimatu grozy z  pierwszego TLoU nie pójdą w dwójce w full Shadow of Tomb Raider, bo widziałem dużo nieniatchnionej walki z ludźmi na pokazie.

Opublikowano

Dobrze, ale w przerwie między jaraniem się nowym hełmem i girsami poop możecie wrócić do swoich gierek na 6. Najwyżej oceniane i najlepsze technologicznie gry tylko na PS4.

Opublikowano
13 godzin temu, Starh napisał:

Na bank nie wzięli wyświetleń na youtubie pod uwagę, inaczej role by się odwróciły.

Opublikowano

Kiedy już Panda jedzie Yetiego to wiedz, ze coś się dzieje :pawel:

Opublikowano

Nie jadę Yetiego, Yeti ma racje, konfa MSu była bardzo dobra, coś na wzór Sony z 2016 roku, świetnie się to oglądało, świetnie show, i właśnie tak powinny firmy przedstawiać przyszłość swoich sprzętów, jeśli jednak spojrzymy na content to już tak kolorowo nie jest i tu zdecydowanie bardziej wygrywa Sony - to wszystko, nie ma tu nic niezrozumiałego, no chyba ze ktoś twierdzi ze konfa MS była lepsza bo pokazali kask gry która wyjdzie na nowa generacje w tak wczesnym stadium ze gry z Xboxa 360 byly ładniejsze no to się zgadzam - debil.

Opublikowano

Maus piekny transfer do zielonych :lapka: 

Opublikowano
7 minut temu, hav7n napisał:

Maus piekny transfer do zielonych :lapka: 

Spencer kupil mnie z Ninja Theory. :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.