Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Niedaleko strefy Nintendo miałem okazję trafić na pokaz sequela The Last of Us na stoisku Sony. Obiecywałem sobie po nim bardzo wiele, ale niestety na miejscu zobaczyłem jedynie fragment rozgrywki? który oglądałem kilka godzin wcześniej w hotelu na oficjalnym kanale PlayStation w serwisie YouTube.

Co prawda obok ekranu stał pracownik firmy, który podobno rozgrywał dany fragment na żywo, ale aż trudno było w to uwierzyć. Wciskał przyciski na kontrolerze, ale Ellie poruszała się na ekranie identycznie, jak na wcześniej oglądanym przeze mnie materiale.

Wygląda na to, że ten gameplay, to tak naprawdę nie zapis rozgrywki, a wyreżyserowana scenka.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wyrezyserowana na potrzeby ogladania na youtubie 

Opublikowano
Teraz, hav7n napisał:

Wyrezyserowana na potrzeby ogladania na youtubie 

To jak z większością exow Sony.

Opublikowano
17 minut temu, hav7n napisał:

Maus piekny transfer do zielonych :lapka: 

Hipokryzja botom nie jest obca, gdyby Maus pisał z obozu niebieskich to byłaby dobra beka i tępy klap, teraz jest prawilny zielony użytkownik gustujący w winie najlepszego sortu xD

nawet mi was nie żal.

Opublikowano

eX4cT, nie chcę być nieuprzejmy ani się wywyższać, ale określenie "tępy klap" bierze się głównie z tego, że w obozie niebieskich nie ma kogoś kto jednoznacznie wykazywałby się lotnym umysłem. Większość rodzynów siedzi w obozie niebieskim, takie są fakty.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Przecież śmiejecie się z wyświetleń na youtubie, a jest to właśnie tego odzwierciedleniem, to tak samo tez jak z kierowcami BMW itd itd.

To chyba logiczne ze duzo łatwiej znaleźć rodzynki na platformie której sprzedaż przekroczyła liczbę której xbox one w tej generacji już nigdy nie osiągnie.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Przecież śmiejecie się z wyświetleń na youtubie, a jest to właśnie tego odzwierciedleniem, to tak samo tez jak z kierowcami BMW itd itd.

To chyba logiczne ze duzo łatwiej znaleźć rodzynki na platformie której sprzedaż przekroczyła liczbę której xbox one w tej generacji już nigdy nie osiągnie.

Zeszłej generacji konsol było 1:1, a rodzynów dalej więcej u Sony. Teraz jest to jeszcze bardziej widoczne.

Opublikowano

No ostatnio to kto się popisał skrobanką i pojechaniem po rodzicach? :gayos:

Opublikowano

Nie sądzę, żeby mój transfer do niebieskich w jakikolwiek sposób zachwiał tę statystykę.

Z resztą, beczka ciutkę, bo panczyk był wystosowany ad hoc do tematu podjętego przez Mendrka. Bawi mnie to jak się obruszyliście, bo nie sądzę by odbiegało to od poziomu prezentowanego w tym chlewie.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zeszłej generacji konsol było 1:1, a rodzynów dalej więcej u Sony. Teraz jest to jeszcze bardziej widoczne.

Xbox 360 istniał w Polsce tylko dzieki piractwu, w życiu nie uwierzę ze bylo na Xboxie mniej gimbow niż na PS3

Opublikowano

Nie no, ale Wiozyr wypominający komuś bycie rodzynem, to tak jakby dział Xboxa wypominał te 67 dla FF: Dissidia NT na PS4. Z leksza nie na miejscu ;)

Opublikowano
38 minut temu, Faka napisał:

No ostatnio to kto się popisał skrobanką i pojechaniem po rodzicach? :gayos:

Skrobanke to Sony zrobiło vicie :reggie:

Opublikowano

CW: Z leksza nie na miejscu

Opublikowano
15 minut temu, _Be_ napisał:

Skrobanke to Sony zrobiło vicie :reggie:

Skrobanke to MS zrobił z paroma grami które miały wyjść :reggie:

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Skrobanke to MS zrobił z paroma grami które miały wyjść :reggie:

Gdyby Microsoft nie zrobił skrobanki Scalebound i dopuścił w tym stanie gry do narodzin to potem musiałby wykonać eutanazję. Co lepsze a co gorsze nie wiem:dunno:

Opublikowano

Ale kejtry się żrą w sobotę.

Jak temat CW wrócił na tory krzyczenia kto ma lepsza grafę,  wyliczania statystyk to nawet kruku i maus wypłyneli na powierzchnie wygrywac puchary z niepełnosprawnymi.

8gtV.gif

A ja zebrałem  w tym czasie 8 plusików za gifa.

<cegłówka kłujący psa w jaja>

Opublikowano

Jeszcze nie, ale miałeś tyle czasu że pewnie wszystkie posty pozmieniałeś.

Ale myślę że zajmę sie tym natychmiast po odpowiedzi dla oniego.

Opublikowano

Wojna na wyswietlenia przestala interesowac kogokolwiek, to zaczela sie wojna na plusiki. 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

obozie niebieskich nie ma kogoś kto jednoznacznie wykazywałby się lotnym umysłem. 

Zupelnie niepotrzebne uzytkowniku Paolo.

Opublikowano

milanowi ładnie sony zrylo banie, smutny widok

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.