Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, nobody napisał:

1998 to był goty rok dla gierek. każda platforma miała po 2-3 mega killery i wuchtę bdb. tytułów

piekny rok :banderas: co prawda glowna moim sprzetem byl PC na ktorym byly takie sztosy ze jak teraz o tych grach mysle to mam cieplutko, za to u kuzyna mialem psx a najlepszego kolegi n64 :lapka:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To byłeś trochę tak jak Mendrek wtedy :dunno:

Opublikowano

rodzice nie chcieli mi kupic psx :( wiec byl pc ktory tata bardzo chetnie upgradowal, na osiedlu jako pierwszy mialem Voodoo 3dfx i bylo tasowanko do Turoka xd pozniej jak juz zaczalem zarabiac to kupilem sobie xbox oraz gamecube no i milosc do xboxa bedzie we mnie zawsze:wub:

Opublikowano

nie musialo byc xboxa, blacha miala złote czasy w 1998

Opublikowano

Tak to prawda lata 90 do wczesnych 2000 PC miało mega sztosy

Opublikowano

Ja zacząłem od Pegasusa, a później wleciał PC na przełomie wieków. Ile wspaniałych gier tam ograłem to się nie da zliczyć, a większość to nawet dziś bym z chęcią ograł

Opublikowano

Kupujesz se gunwo laptoka, instalujesz goga i masz 98 rok gierki.

Opublikowano

No na jesień sobie kupuję i już się z ziomkami umówiłem na granie w herosy trójkę :ohboy:

Opublikowano

ja z kolegami z pracy sobie przez miesiąc w robocie w heroes 3 graliśmy. Wspaniała gra do roboty bo można grać kiedy praca pozwoli. Nic bez ciebie nie ruszy do przodu a i każdy ma swoją kolej :D Gra tyle lat na karku a nadal tak samo miodna. No ale to jest przewaga strategii, przygodówek czy crpg nad resztą gierek dobrze się starzeją. Do teraz mogę grać w baldura, fallouta , heroes, starcrafta, warcrafta , monkey island 3, broken sword czy rollercoaster tycoon i nie mieć odruchu wymiotnego. A gry 3d z wczesnego etapu obecnie odrzucają. Wszystko w nich się zestarzało od grafiki po mechanikę która była narzucana często przez ograniczenia sprzętowe. 

Żeby nie było że przypierdalam się tylko do konsolowych gierek z tamtego okresu Quake 1, tomb raider 1, system shock, Daggerfall czy descent obecnie wyglądają koszmarnie a kiedyś były dla mnie przepiękne. Niektóre gry lepiej zostawić w przeszłości.

Opublikowano

Wow blantman w 2018 odryl ze gry 2d sie nie starzeja

Opublikowano

Niektóre gry 3d są grywalne do dziś, a przez to nie odrzucają tak szatą graficzną. Dla mnie Quake 2 nadal będzie synonimem napakowanego akcją fps-a w single player (bo jeśli chodzi o klimat, fabułę i pomysł to tutaj pierwsze miejsce dla mnie Time Splitters 2). Quake 4 ograłem niedawno i jakoś bez polotu, to już nie American McGee który odpowiadał za lekko surrealistyczny i niedopowiedziany design leveli w Q1 i Q2. Bully też jest dla mnie grą, która może zadowolić fanów dzisiejszych sandboxów. Morrowind nadal porywa swoim baśniowym, dzikim światem. Metal Gear Solid do dziś pozostaje najlepszą grą wszechczasów ;)

Opublikowano

kiedy głosowanie na bezbeków? chyba miało być po E3, prawda? 

Opublikowano

A co chcesz być królem bezbeków?

Opublikowano

Tylko Starh błyszczący ostatnio, ale to nawet nie bezbekiem a autyzmem

Ontopic, najwięcej postowanych rzeczy na Twitterze podczas E3 

A look at the most Tweeted about topics during the annual event offers a fascinating glimpse at what got gaming fans most excited.

1.Nintendo (@Nintendo)

2.Xbox (@Xbox)

3.Super Smash Bros. (#SuperSmashBros)

4.Fallout (@Fallout)

5.Playstation (@PlayStation)

6.Kingdom Hearts (@KINGDOMHEARTS)

7.Ubisoft (@Ubisoft)

8.Elder Scrolls (@ElderScrolls)

9.Death Stranding (#DEATHSTRANDING)

10.Fortnite (@FortniteGame)

These were the most Tweeted about newly-announced games:

Super Smash Bros. Ultimate

Kingdom Hearts 3

Fallout 76

The Last of Us 2

Death Stranding

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
18 godzin temu, blantman napisał:

Quake 1, tomb raider 1, system shock, Daggerfall czy descent obecnie wyglądają koszmarnie

Grafa mnie nie interesuje. Nie ma bardziej dynamicznego FPSa od QW.

Opublikowano
W dniu 23.06.2018 o 18:16, Maus napisał:

Grafa mnie nie interesuje. Nie ma bardziej dynamicznego FPSa od QW.

GRACZE GO NIENAWIDZĄ! Jednym prostym trikiem zamknął mordy klapom, botom i fagom. Wystarczyło, że... [WIDEO]

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

PC i lata 90? Age od Empires 2, Diablo 2, Quake 3 Arena, Unreal Tournament na zawsze w serduszku.

Opublikowano

a klapy skakaly lisem po jablka xddd

i w sumie dalej skaczą xd

Opublikowano
1 godzinę temu, kermit napisał:

a klapy skakaly lisem po jablka xddd

i w sumie dalej skaczą xd

Od dziś lis dostępny również na pozostałych platformach.

Opublikowano

pytanie po co w to gów,no grać?

Opublikowano

Cóż ja grałem dla nostalgii. Pomimo skopanego skoku. No i nigdy nie ukończyłem 1ki na PSXie.

Opublikowano

Jak kota ma ciśnienie na Crasha to juz lepiej odpalić jedynke na psp lub vita

Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.