Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Już się nie zesrajcie z tą graficzką,

racja, grafika będzie dopiero jutro 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Najlepsze, że w tym Battlefront nikt prawie nie gra na FPP, bo ujowy fov jest, dlatego większość woli ogrywać w TPP przez większą widoczność. Powinna być opcja wybierania trybu czy chcesz w FPP czy w TPP w jakiejś walce.

Opublikowano

Słaby ten Battlefront. Taka gierke MS moglby sobie wykupic na wylacznosc. Target w sam raz.

Opublikowano

Słaby ten Battlefront. Taka gierke MS moglby sobie wykupic na wylacznosc. Target w sam raz.

A jednak, to Sony sobie wykupiło prawa do reklamowania PS4 z Battlefrontem ;) Taki target

Opublikowano

Martwie się o brak kolejnych gierek po tym multi battlefronta ;/

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Większe wrażenia dawał Battlefront 1 przez śnieżną planetę z Walkerami, a tutaj w dwójce? No nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Bo to już koniec

Opublikowano

Niesamowity ten Battlefront 2. Kupi się jak będzie za 50 pln żeby ograć kampanie jeśli będzie zacna.

Opublikowano

Bo to już koniec

Tylko A Way Out z Parisem Platynovem warte uwagi

Opublikowano

A jednak, to Sony sobie wykupiło prawa do reklamowania PS4 z Battlefrontem ;) Taki target
To przez naplyw xboksowcow na plejaku.

Z tej konfy jedynie nowy projekt bioware by mnie zaciekawil gdyby byl tworzony pod singleplayer. Ale tak pewnie nie bedzie.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Cos jeszce ma byc czy beda to multi pokazywac do konca??

Opublikowano

E tam, mógłbym nawet kupić dla grania droidami (ciekawe czy będą gunganie, haha) i dla misji zdjęcia Star Destroyera mógłbym się nawet pokusić, zależy ile będzie darmochy w tym. Bo chyba na drugiego Overwatcha mimo wszystko nie ma co po EA liczyć. Chociaż kto wie? A Anthem zapowiada się na kolejnego genericowego heroica z power armorem i potworkami, czyli typowa rycyna dla miłośników oklepanej nudy, oczywiście reklamowana na xboxa bo to konsola dla takich kotletów ;)

Opublikowano

mendrek, ani nie wiesz  o czy bedzie anthem, ani nigdzie nie pisalo  ze to exclusive, ogarnij  sie, za duzo plusów w PST cvhyba poszło

Opublikowano

Bo to już koniec

Tylko A Way Out z Parisem Platynovem warte uwagi

Zapowiada się ciekawie, zobaczymy co im z tego wyjdzie, zdecydowanie jedyna warta zainteresowania gra od EA do E3 2018.

Opublikowano

Wydarzyło się coś dzisiaj dla człowieka. który kocha star warsy w odbyt?

Opublikowano

Anthem wyjdzie też na szrota4. Potwierdzone info 

Opublikowano

Kino pogrzebalo nowa trylogie lucasa a te ku.rwy z ea rozgrzebaly rany ;/

I jeszcze wrzucili Ray od czapy.

Opublikowano

To wszystko? A gdzie te drugie star warsy co teasowali. Bieda

Opublikowano

Ktoś myślał, że EA zrobi gry only exlusive dla xboxa? No to chyba ktoś się przeliczył XDD Nie widziałem żadnej gry exa ea dla jakiejś platformy, to typowo nastawione na multi korporacja.

Opublikowano

Uuu ale du.peczka w studiu IGIN :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.