Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

BTW apeluje do wszystkich użytkowników, aby nie wklejać przecieków. Niech cały dzień taplają się we własnym szambie, poklepując wzajemnie po plecach i powtarzając sobie że Microsoft nic nie pokaże.

Wszystko po to aby móc się nacieszyć widokiem klapów po 23:00

giphy.gif<- klapy 

A co, ori ma choc w 1/100 dorównać do takich poteg jak Uncharted i Horizon? Nie.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jakubie proszę nigdy się nie zmieniaj 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A co, ori ma choc w 1/100 dorównać do takich poteg jak Uncharted i Horizon? Nie.

lol

kto się założy ze mną o konto że Scorpio będzie za 399$?

Ok, wchodzę w to.

Jeśli Scorpio będzie droższy niż 399$ to usuwasz konto.

lol2

nie będę się zakładał z randomem który zaraz sam z siebie dostanie bana xd

Opublikowano

MaZZeo jaka słaba psychika xD

Jak małe dziecko, najpierw coś powie a później się zastanawia czy dobrze zrobił, było napisać ze pękasz i tyle.

Opublikowano

Jedyna nadzieja ze Microsoft dzisiaj oglosi  koniec wyscigu konsol, stwierdzi ze wygral, i  poszuka prawdziwego oponenta na rynku pralek, jak  bedzie walczyl z eco bubble to nawet sie zastanowie, wyswietlacze już mają, wystarczy przelozyc.

ex box - bawełna,  za godzinę

Edytowane przez milan

Opublikowano

Zapowiada sie swietna powtorka z E3 2013 :) MS na tej konferencji ponownie pokaze TV,TV,TV, te same ekskluzywne tytuly,kinecty i zabojcza cene Scorpio.

Opublikowano

mogę się założyć z kims poważnym np. mendrkiem albo figaro

ale te ulańce pewnie sie boją xd

Ja stawiam że będzie jednak tani. Bo ludzie nie kupią go za więcej niż wiadro jagód. MS żeby ratować markę będzie musiał dopłacić ostro do interesu. A i tak nie dogoni PS4. Ba, nawet będzie się musiał prać ze Switchem, bo na nowo Nintendo w USA pokochali (a hambugery do N mają ogromny sentyment, bo na nim się wychowali, to coś jak u nas PSX).

Jestem w CW od dziesięciu edycji i to mi wystarcza by być prawie 100 % pewien co MS pokaże. Oni są kiepsko reformowalni, więc te E3 będzie kolejną kwintesencją odrealnienia tej korporacji. Byłbym ogromnie zaskoczony gdybym się mylił. MS to jest taki sztandardowy przykład: "Mamy dużo kasy, więc wiemy od wszystkich lepiej" ;)

Opublikowano

Pomysl ile byś przyniósł radości u tych ze słaba psycha co chcą mojej śmierci.
Opublikowano

Na baku jest jakas specjalna apka wypuszczona do ogladania E3? Coś mi sie kojarzy ze kiedys takie cos było. czy normalnie odpala sie twitcha na xboxie i konfe oglada?

Opublikowano

Wszystko po to aby móc się nacieszyć widokiem klapów po 23:00

giphy.gif<- kllapy 

Autyzmax jak się rozszalał. Pokażą dwa indyczki i wyścigówkę, a ten będzie ocierał łzy ze szczęścia :topkek:

Opublikowano

Na baku jest jakas specjalna apka wypuszczona do ogladania E3? Coś mi sie kojarzy ze kiedys takie cos było. czy normalnie odpala sie twitcha na xboxie i konfe oglada?

Możesz na Twitchu, możesz na YT. Ale w tym roku najlepiej oglądać na Mixerze, za samo oglądanie wpadną jakieś darmowe DLC i gierki 

Opublikowano

Pomysl ile byś przyniósł radości u tych ze słaba psycha co chcą mojej śmierci.

expert dalej w swoim świecie xddd

protip - nie życzy się śmierci ludziom chorym

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Dzieki, Panowie.

Opublikowano

. Pokażą dwa indyczki i wyścigówkę, a ten będzie ocierał łzy ze szczęścia :topkek:

zakład o konto? 

Opublikowano

A co? Jednak ma byc halo albo gearsy?xd

Opublikowano

skąd mam wiedzieć?

to zakładasz się Jakubie czy tchórzysz? 

Opublikowano

xdddd

Czcijmy Allahstation 4 bo wielka jest potęga jego proroków

Opublikowano

skąd mam wiedzieć?

to zakładasz się Jakubie czy tchórzysz? 

Zeby pozniej wyczytywac, ze ten szrot dla daunów sea of thieves to nie indyk, bo nie zrobili go w piwnicy? Nie, danke szyn

Opublikowano

sonyboty jakie obsrane jak im zostało jeszcze 12h życia, samo Ori masakruje pierwsze 3 lata plejbeki4 bez gier a tutaj kontynuacja, brawo MS!   :banderas:

To do 23 i kolejnej dominacji XBOXa z najpotężniejszą konsolą na świecie :)

Opublikowano

Jak Sea of Thieves może być indykiem skoro Rare należy do Microsoftu :x

Boże ty nawet nie wiesz czym jest indyk. Czy jest na forum większy janusz od Yakubka? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Sucker Punch, choć ten screen to może być fake

znskshyp4y2z.jpg

Opublikowano

Ms nie ma szans na uratowanie tej generacji, jest w gorszym stanie aktualnie niż sony z ps3 przez pierwsze 2 lata. Niech dobiją aktualnego xboxa i zapowiadają nową generację. Inaczej już po nich.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.