Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Konsole juz ponoć mają. Niech odetną sie od bąka i robią to tak jak pan Jezus powiedział. Nie żadne 4K czy inne bzdety tylko gry korzystające z mocy tych 6TF.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Człowiek wstaje i się dowiaduje że konfe najlepiej oglądać na mixerze xd co ten ms

Opublikowano

Ms może mieć pińćset terafanków a gry i tak wyglądają jak z x360

Opublikowano

o jezusie to już dzis :banderas:

najgorsza opcja  DLA MNIE to to że scorpio i gierki będą średnie albo będą z 2-3 tytuły zapowiedziane warte ogrania, albo totalna dewastacja, albo porażka wchodzi w gre. nie ma odcieni szarości. Kupuje day one, albo wcale. TAK NIE CO?!

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ale przyznasz że na ps4 te gry z najlepszą grafa są najnudniejse od uncharted poprzez drajwklub a na horizonie kończąc. Ps4 ma wspaniałe gry nioh persona nier czy yakuza ale graficzke w większości mają jak na wczesnym ps3;).

No ale na tym forum byli tacy co się killzone na premierze ps4 podniecali. Najgorsze generyczne (pipi) jaki w życiu odpaliłem na konsoli. Po 30 min już na allegro poleciała gra.

Zyczyłbym sobie dużo giereczek takich jak thimbleweed park,state od decay czy ori. Niestety ms idzie w ślady sony bo chce ich klientów wziąć. Sony od lat tylko reklamuje konsole mocą. Wpierw im nie wyszło z ps3 i cellem ale z ps4 zaskoczyło. Nie liczą się gry tylko moc w 90 % reklam. Ms ze skorpio odpowiada na zapotrzebowanie rynku który to rynek zepsuło sony. Ja mam w (pipi)e i skorpio i prosiaka. Jak miałbym kupować jakaś konsole w tym roku to tylko switch. Gówniane online, (pipi)owa graficzka ale przynajmniej gry z duszą.

Szczerze nie pamiętam dobrej gry którą reklamowano grafika. Większość jak nie wszystkie naprawdę dobre gry z ostatnich lat nie zachwycały technologicznie. A te które miały wspaniałą grafikę nudziły mi się szybko i okazywały sie zawodem (na xbox one chociażby gearsy 4).

A przepraszam jeden wyjątek forza horizon 3. No ale jest rok tej gorszej odnogi serii forza:( nie czekam

Opublikowano

Ale przyznasz 

w tym temacie nie przyznam :pawel: nie moge wychodzić z roli klapa

Opublikowano

Trzymaj fason mapecie.

Opublikowano

Przypomne że wdg shinobi, Naughty Dog oprócz TLoU2 pracuje jeszcze nad jedną grą, zupełnie nowe IP i prawdopodobnie ich największy projekt. Etap prac pewnie nadal bardzo wczesny, więc chyba nie ośmielą się :whistling:

Opublikowano

Dwie zapowiedzi od jednego studia bez dat premiery :obama: Ale by Sony zmiażdżyło.

Opublikowano

no tak niech Naughty Dog zapowie wszystkie swoje gry do 2022. Ile już tego jest? 

Uncharted TLOU DLC

TLOU TLOU 2 2020

NEW IP TLOU STYLE  2022 

Opublikowano

Nowe Ori? O krewaaaaa :D

Na x1 dwa razy przeszedłem 10/10 giereczka.

Opublikowano

Przypomne że wdg shinobi, Naughty Dog oprócz TLoU2 pracuje jeszcze nad jedną grą, zupełnie nowe IP i prawdopodobnie ich największy projekt. Etap prac pewnie nadal bardzo wczesny, więc chyba nie ośmielą się :whistling:

zapowiedzą a potem klapy beda sie podniecac 4 lata

Opublikowano

Jeżeli Scorpio faktycznie będzie takim potworem + cena będzie znosna to się kupi i plejke zostawi do exow. Ludzie to tylko kawałek plastiku...

Dziennikarz Game Informera miał okazję zobaczyć Assassin's Creed Origins działające na PC oraz Scorpio. Na komputerach osobistych tytuł działa w 30 klatkach na sekundę, ale na konsoli Microsoftu rozgrywka była bardziej stabilna, nawet w rozdzielczości 4K.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jak będą na tych następnych konfach takie kwiatki jak ten poniżej, to Crowbcat będzie miał ułatwione zadanie co do filmiku po e3

Opublikowano

oho zaraz bedzie "cw off" xD 

Opublikowano

Nowe Ori. :obama:

Klapy już na kolanach, a nawet jeszcze konferencji nie było.

Opublikowano

Jedyne co go usprawiedliwa to,ze podobno mu teleprompter nie dziala.

Opublikowano

ALE WAS SCORPIO ZAJE.BIE

Opublikowano

ALE WAS SCORPIO ZAJE.BIE

Jeśli rzucą cene 399$ to w sumie why not?
Opublikowano

499 obstawiam no ale to nie sprzęt dla osranych biedakow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.