Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jedyne co go usprawiedliwa to,ze podobno mu teleprompter nie dziala.

mam na imie dżesi łelens, jeste jutubere, mamy tutaj NFS Pejbak i zapraszam pana odpowiedzialnego za gre.

W sumie wystarczyloby zeby tyle powiedzial impromptu, dla wielkiego JUTUBERE to nie powinien byc zbyt wielki problem.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jak będą na tych następnych konfach takie kwiatki jak ten poniżej, to Crowbcat będzie miał ułatwione zadanie co do filmiku po e3

https://www.youtube.com/watch?v=TFBfkX7F0Xg&feature=youtu.be

To jest nic, lepszy jest strzelający ogień z obu stron zderzaka w Koenigseggu pomimo centralnie umieszczonego wydechu :dynia:

Opublikowano

Jak będą na tych następnych konfach takie kwiatki jak ten poniżej, to Crowbcat będzie miał ułatwione zadanie co do filmiku po e3

To jest nic, lepszy jest strzelający ogień z obu stron zderzaka w Koenigseggu pomimo centralnie umieszczonego wydechu :dynia:

wszyscy umierali ze smiechu na ten widok

Opublikowano

b769e5c99f9441e5bfd96687128eff71a75ba76a:

Tak będą wyglądały klapy po konfie sony :reggie:

boty tak siedza od jesieni i czekaja az jakas gra wyjdzie xd

Opublikowano

no to co, ea dwa nowe ip, ciekawe ile jutro Microsoft pokaże... :kaz::yao:

Ciekawe kiedy Yakubek wreszcie kupi jakiś odbiornik godny PS4, którą ma, bo póki co zachowuje się jak by miał pegazusa w domu   :kaz:   :yao: To boty w 900p grają w lepszej jakości niż ten gość w te wszystkie hity  :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

wszyscy umierali ze smiechu na ten widok

Dla osoby znającej się na samochodach zdecydowanie zabawniejsze niż oczywista trema u gościa który występuje live.

Opublikowano

>oni dalej nie wierzą w pachnące 3 9 9 daljarów U S D

Opublikowano

Dla osoby znającej się na samochodach zdecydowanie zabawniejsze niż oczywista trema u gościa który występuje live.

nie u goscia tylko u JUTUBERA typie

Opublikowano

No rzeczywiście na 32 cali full hd nie da się grać, ojej co za straszny sprzęt

Opublikowano

32 cale xddddd

Opublikowano

Może 10 lat temu się dało, ale teraz wybacz, sorry, no bonus.

Opublikowano

mój beniz jest większy

Opublikowano

nie u goscia tylko u JUTUBERA typie

A co to zmienia? To tym bardziej nie widzę w tym nic zabawnego.

Ty byś się pewnie zesral na jego miejscu.

>oni dalej nie wierzą w pachnące 3 9 9 daljarów U S D

Marzenie równe tego o marzeniu o grach.
Opublikowano

mialem jeszcze male nadzieje ze zakumasz ale jednak jestes beznadziejnym przypadkiem bezbeka :/

Opublikowano

mialem jeszcze male nadzieje ze zakumasz ale jednak jestes beznadziejnym przypadkiem bezbeka :/

Przecież expert jest taki zabawny, że wszyscy mu życzymy śmierci xD

Opublikowano

Wiem o czym mówisz, ale dalej nie rozumiem twojej ekscytacji, w sumie to widzę ze już sam chyba nie wiesz z czego ona wynika.

Opublikowano

Liczę na ropyerdol u ms. Myślę, że Sony przewidziało napompowaną prezentację Xboxa aby podniesc sie z podłogi więc no koorwa muszą mieć soniacze jakies megatony.

Oby Bully byl u sony, to wam pozamyka te japy.

Opublikowano

Liczę na ropyerdol u ms. Myślę, że Sony przewidziało napompowaną prezentację Xboxa aby podniesc sie z podłogi więc no koorwa muszą mieć soniacze jakies megatony.

Oby Bully byl u sony, to wam pozamyka te japy.

Tja, eks od rockstar xddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Nie masz pojęcia o czym mówisz. Przeczytaj ile siana T2 czy tam R* jest winne Sony. Jescze od czasów PS2. Pierwotnie La noir mialo byc dla ps3 ale dogadali sie o Agenta (ktory nie istenieje a T2 odnawia prawa do marki) moze bully jakis czasowy ex to rekompensata. Przekonamy się

Opublikowano

256px-Azurikcover.jpg

Nightcastercover.jpg

Fuzion_Frenzy_Coverart.png

Czekam na sequele :banderas:

Opublikowano

Nie masz pojęcia o czym mówisz. Przeczytaj ile siana T2 czy tam R* jest winne Sony. Jescze od czasów PS2. Pierwotnie La noir mialo byc dla ps3 ale dogadali sie o Agenta (ktory nie istenieje a T2 odnawia prawa do marki) moze bully jakis czasowy ex to rekompensata. Przekonamy się

Co ty masz z tym Bullym? Bo na PPE Grucha, albo Gołąb napisali newsa, to traktujesz to jako pewnik?

Opublikowano

jeżeli Sony na swojej prezentacji nie pokaże nowego Bullly'ego to będzie to będzie to wstyd, kompromitacja i przegrane E3 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.