Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Konferencja EA...Niektórzy na nich srali i sikali (Hi Papaj!), a tu proszę...dwie bomby spuścili tj A Way Out, oraz Anthem. Ta druga ma być zaprezentowana na konfie Mikroszafotu i to może być pierwszy probież skali masakracji niebieskiego robactwa dziś w nocy, bo o ile Androbiedę robili rzekomo roznosiciele pizzy wraz z sekretarkami i chłopcami stajennymi, o tyle Anthem pichci podobno doborowy, ten właściwy oddział devów z Bioware. Może być tak: jeśli nie czasowy ex M$ na Scorpio w 4k + 60 fps to w przypadku multiplatformy na prostaku będzie 720p, a na PS4 dla mieszkańców popegeerowskich czworaków - UNAVAILABLE! :kaz:

Czeka nas dziś w nocy prawdziwa egzekucja, bezprzykładny pogrom niebieskiego planktonu! :banderas:  Tak będzie... 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Fuzion_Frenzy_Coverart.png

Czekam na sequele :banderas:

Fuzion Frenzy dostało sequela na X360 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nie masz pojęcia o czym mówisz. Przeczytaj ile siana T2 czy tam R* jest winne Sony. Jescze od czasów PS2. Pierwotnie La noir mialo byc dla ps3 ale dogadali sie o Agenta (ktory nie istenieje a T2 odnawia prawa do marki) moze bully jakis czasowy ex to rekompensata. Przekonamy się

Co ty masz z tym Bullym? Bo na PPE Grucha, albo Gołąb napisali newsa, to traktujesz to jako pewnik?

Nie wiem kto to grucha i gołąb. Widziałem to gdzie indziej. Uważam to za wiarygodne.

Opublikowano

Liczę na ropyerdol u ms. Myślę, że Sony przewidziało napompowaną prezentację Xboxa aby podniesc sie z podłogi więc no koorwa muszą mieć soniacze jakies megatony.

Oby Bully byl u sony, to wam pozamyka te japy.

Tja, eks od rockstar xddddddddddddddddddddddddddddddd

Urodziłeś się wczoraj i nie wiesz co działo się w przeszłości?

Opublikowano

Liczę na ropyerdol u ms. Myślę, że Sony przewidziało napompowaną prezentację Xboxa aby podniesc sie z podłogi więc no koorwa muszą mieć soniacze jakies megatony.

O przeszłości to sobie z rozim pogadaj, mówimy o tym jakie są szanse na eksa od rokcstar aktualnie. Dla sony - zerowe. MSowi szkoda byłoby tyle kasy.

Opublikowano

O przeszłości to sobie z rozim pogadaj, mówimy o tym jakie są szanse na eksa od rokcstar aktualnie. Dla sony - zerowe. MSowi szkoda byłoby tyle kasy.

Stary co ty bredzisz, wpisz w Google.pl AGENT rockstar games sony e3

Nie ma za co.

Opublikowano

Mówiłeś o Bullym, nie o Agencie  :facepalmz:  Więc w odpowiedzi nawiązywałem do ekskluzywnego wydania gry z ich portfolio - RDR, GTA czy Bully. Nowe ip to sobie od każdego można kupić. 

Edytowane przez Copper

Opublikowano

koper, mam wrazenei ze strasznie Ci psycha cos peka, czyzbys sie stresowal przed dzisiejsza komprmitacja xboxa? 

Opublikowano

Mówiłeś o Bullym, nie o Agencie  :facepalmz:  Więc w odpowiedzi nawiązywałem do ekskluzywnego wydania gry z ich portfolio - RDR, GTA czy Bully. Nowe ip to sobie od każdego można kupić.

Mówisz o zerowej szansy dla exa ed r* dla sony. Więc pokazuje ci palcem, że nie masz odpowiedniej wiedzy aby ze mną dyskutować. Teraz mówisz ze chodziło ci o Bully.

Ajajaj ale sie szamotasz, odsapnij na podwórku, piękna pogoda

Opublikowano

No tobie najwyrazniej slonce niezle przygrzalo jak nie potrafisz sie odniesc do prostego ciagu logicznego :lapka:

Mniej sloneczka, wiecej witaminek

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Copper dobrze napisał, w dzisiejszych czasach, dużemu Studio develeporskiemu nie opłaca się wchodzić w żadne ekskluzywne deale. No chyba że ktoś podjedzie pod siedzibę z ciężarówką  wypchaną pieniędzmi, to wtedy takie Rockstar może się zastanowi. 

Agent to zupełnie inne czasy. Początek generacji, pierwsze lata PS3. Czasy w których MS załatwił sobie u niezależnego Bioware Mass Effecta (dzisiaj musi się zadowolić umową marketingową na Anthema). Dzisiaj zwyczajnie się to dużym studiom to nie opłaca, dlatego Rockstar tak stracił zapał do tego Agenta 

BTW to żenujące, jest rok 2017 a my rozmawiamy o grze która została zapowiedziana 2009 i słuch po niej zaginął 

Edytowane przez asax

Opublikowano

koper, mam wrazenei ze strasznie Ci psycha cos peka, czyzbys sie stresowal przed dzisiejsza komprmitacja xboxa?

ty to siedz cicho, twoja firemka nawet normalnej konfy nie ma, bo nie maja co pokazac na swiezo wydana konsole xd

Opublikowano

Tylko jesli podpisał kwit to musi sie z niego wywiazac. Ale mysle ,ze nic takiego nie ma .

Opublikowano

ty to siedz cicho, twoja firemka nawet normalnej konfy nie ma, bo nie maja co pokazac na swiezo wydana konsole xd

mojej firemce wystarczy pol godziny directa i trzy dni intensywnego tree house zeby rozgniezc na miazge wasze skorpiony i prosiaki :cool: nie bedize czego po was zbierac

Opublikowano

mojej firemce wystarczy pol godziny directa i trzy dni intensywnego tree house zeby rozgniezc na miazge wasze skorpiony i prosiaki :cool: nie bedize czego po was zbierac

no wy ponoc caly czerwiec swietujecie miesiac homoseksualistow to wiele wiecej wam nie trzeba xd

Opublikowano

godzina prawie 17sta i brak wycieków z obozu ms? NIESAMOWITE

Opublikowano

dobra dobra, szykuj dupe na ładunek Spencera lepiej 

Opublikowano

BO NIE MA CO WYCIEC

Opublikowano

Czemu cieplutki ma tak zaawansowany autyzm dzisiaj?

Opublikowano

Ja sie zastanawiam czasami jak to się dzieje, że my po twoich dajemy radę nadal normalnie funkcjonować.

Opublikowano

Muszę być kimś ważnym dla was, to miłe : ))))

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

mowisz masz

https://twitter.com/geoffkeighley

Geoff KeighleyKonto zweryfikowane @geoffkeighley  22 min.22 minuty temu

Więcej

I can now say with confidence Project Scorpio is $499. Unless something changes today, that is what will be announced.

126 odpowiedzi497 podanych dalej483 polubione
Odpowiedz

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.