Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jak sądzicie, konferencja microsoftu przebije to?

Zapowiada się niezły kabareton w wykonaniu spencera i jego klaunów :fsg:

Opublikowano

Ale będziesz skamlał po konfie ms. Najlepsze wersje sequeli Battlefronta, Destiny oraz RDR :fsg:

Alez to będzie miazga, nie chciałbym dzisiaj siedziec w pewnym domu pod Bełchatowem

Opublikowano

yeti, ten jeden dzień zapominamy  ze jestes betonem pisowskim. Czyn swoja powinnośc  po  23

Opublikowano

Żonie sie dostanie :/

Opublikowano

399 POWTARZAM 399 CZUJESZ TO MARCINIE

Opublikowano

yeti, ten jeden dzień zapominamy  ze jestes betonem pisowskim. Czyn swoja powinnośc  po  23

To się stanie z zielonymi karaluchami.

Niech się nacieszą indykami do ogrania na pc, jedno jest pewne, SONY ICH ZAP.IE.RDOLI, SONY ICH ZAJ.EBIE.

Opublikowano

Jak sądzicie, konferencja microsoftu przebije to?

Zapowiada się niezły kabareton w wykonaniu spencera i jego klaunów :fsg:

gust odnośnie programów rozrywkowych taki sam jak i gierkowy

Opublikowano

czekam na lewe wpisy twittera lewego konta kaza

A proszę bardzo

9xDYyfi.png

Opublikowano

I kto tu o guscie gierkowym mówi, największa stuleja i przegryw pod tym względem na tym zacnym forum.

:pawel:

Czujecie, zmazzeło mówi coś o guście xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

girsy, forza, nhl, halo i tak całe życie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Boty grzecznie siedzą i czekają, jak zwykle Ci, którzy nie mają do powiedzenia nic, najwięcej mówią. Ogromny strach do oczu wam spogląda dlatego miotacie się jak pedofil za zjeżdżalnią xD

Opublikowano

ms i dobra konfa na e3? X (pipi)A D

Opublikowano

widze ze u klapow juz zesranka i lekki meltdown xDDD

Opublikowano

0axOeVB.gif

Patrzcie ku,rwa niebieskie klapy to ja lecę do Los Angeles... napier,dolić kolesi z Sony. Ku,rwa patrzcie, cieszą się kur.wa. Ten speniał, patrzcie ten też speniał - wiedzą co ich czeka, będzie ostre napier,dalańsko. Skończyło się pobłażanie niebieskim klapom. Wy nie umiecie robić gier w 4K więc teraz ja po was jadę. Patrzcie ku,rwa jak wszyscy spier,dalają. Patrzcie, Yeti tam stoi myśli, że taki mocny ale spojrzałem się na niego i on jeszcze nie wie, co go czeka. Karol za to się pokapował patrzcie. Patrzcie, lecę po was niebieskie skur,wysyny, sonowskie, unchartedowskie szmaty. Gracze, tak GEJMERZY WY JESTEŚCIE DLA MNIE SZMATAMI ku,rwa NIC NIE MOŻECIE. Rozpie,rdole wasz wszystkich patrzcie, nawet nie będziecie wiedzieli co was spotkało. Biedaki z 900p w Battlefroncie ku,rwa. Powtarzacie się ku,rwa, powtarzacie się. Stare lamusy, wypalacie się.

0axOeVB.gif

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W Belchatowie nerwowo

Opublikowano

Jeśli M$ dziś nie pokaże dobrych gier

tumblr_lo6gt05ykD1qjeh4lo1_500.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

belchatow przeprasza za yeti

Opublikowano

Ale niech kosztuje te 500 doljarow przecież to produkt luksusowy. Gwarancja ze sie mendrka nie spotka na serwerze jest warta tych stu doljarow.

Nie dla osranych biedakow to

Opublikowano

500$ ZA PUDŁO BEZ GIER 

GOLIĆ FRAJERÓW

Opublikowano

mam nadzieje ze w takim  razie bedzie tez wersja sama obudowa za 450

Opublikowano

Już nie xbox cośtam a projekt skorpion?

co za zenada, niech spencer zalozy jeszcze peleryne na scenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.