Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

rzekł miłośnik call of duty i assassins creed xdd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

the crew, halo wars 2, trackmania....

przegrałeś jakiś zakład?

to jest koneser gejmingu i z mazzeo powinien się dogadać

Odezwał się xdddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

No patrze na carda blantmana i widze same dobre gierki z każdego gatunku i kupione na premiere a nie xD pre order na dwuletnie undertale

Opublikowano

Undertale? Zjada na śniadanie wszystko co wyszło w tym roku

Opublikowano

the crew, halo wars 2, trackmania....

przegrałeś jakiś zakład?

to jest koneser gejmingu i z mazzeo powinien się dogadać

Odezwał się xdddddddddddddddddddddddddddddddddd

to nie ja w bf1 napierdalam od pół roku :)

W dodatku z kim ja dyskutuje. Sam ogrywam wszystko co jest warte ogrania na premierę lub w okolicy premiery. A nawet jak kupię cod'a aby przejść singla to nigdy na premirę. Krytykują mnie ci co uważają żę bf1 lub horizon to mesjasze xD

Rozi w ogóle zabawny. Czeka aż z pańskiego stołu spadnie coś do konsolowej miski. Gra potem z z(pipi)anym sterowaniem w kiepski port za 4x wyższą cenę :D KONESER

oczywiście wszystko kupione kartą kredytową starego

Edytowane przez blantman

Opublikowano

kto z Nas jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień 

Opublikowano

Nintendofagi nie grzesza, są Mesjaszami gamingu więc...

<RZUCA>

Opublikowano

Pudelkiem isaaka za 200zl? :pawel:

Opublikowano

160, taniej niż pudełko Isaaca na ps4 :cool:

Opublikowano

To może Raymanem za 199zł?

Opublikowano

150zl za raymana sobie zycza, panowie jak atakowac to street fighterem2 za 150zl, stuletnim tetrisem za 200zl, albo bombermanem za 160zl

Opublikowano

ciesze sie ze wreszcie ktos obiektywny kupil xone i mozna poczytac rzeczowe i wyprane z fanboyostwa teksty o tym sprzecie i grach na niego

Kupił tylko po to, żeby hejtować, coś ala łatwy wszystkim XBL działa tylko nie jemu xD

Prawda to nie hejt, najgorsza konsola MS ever, (pipi)owe oprogramowanie, dashbord, który miał już tryliard aktualizacji, a nadal nadaje się co najwyżej do śmietnika, z najlepszej usługi zrobili lekkie PS3, do tego 4 gry na krzyż i społeczność mniejsza niż na switchu, idź Pan w(pipi). Soul.Gif

A no i z Horizonem też sama prawda przez te (pipi)owe dravatary, możliwość przerobienia malucha w Ferrari odechciewa się jeździć w singlu, raz dogonić przerobionych aut nie można, by zaraz w innym wyścigu wyprzedzić ich o 3 okrążenia, nierówny poziom trudności, milion wyścigów, które najlepiej jakbyś skonfigurowal sobie sam, poza osiągami graficznymi i w miarę przyjemnym online chyba najgorsza cześć serii...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pisałem z gościem z supportu o tym, że nie mogę wykorzystać kodu na golda i mi napisał, że coś tam inżynierki grzebią nad aktualizacjami i dlatego nie działa, w efekcie czego od 10 rano do teraz nie odnowiłem golda, bo się nie da. Jednak prawdę mówił Snoop Dogg o tej usłudze.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

yakubu niby taki oczytany w cw a sie wyebal dobrowolnie w takie guwno xdd

halo wars 2 to jednak system seller

Opublikowano

ciesze sie ze wreszcie ktos obiektywny kupil xone i mozna poczytac rzeczowe i wyprane z fanboyostwa teksty o tym sprzecie i grach na niego

Kupił tylko po to, żeby hejtować, coś ala łatwy wszystkim XBL działa tylko nie jemu xD

Prawda to nie hejt, najgorsza konsola MS ever, (pipi)owe oprogramowanie, dashbord, który miał już tryliard aktualizacji, a nadal nadaje się co najwyżej do śmietnika, z najlepszej usługi zrobili lekkie PS3, do tego 4 gry na krzyż i społeczność mniejsza niż na switchu, idź Pan w(pipi). Soul.Gif

A no i z Horizonem też sama prawda przez te (pipi)owe dravatary, możliwość przerobienia malucha w Ferrari odechciewa się jeździć w singlu, raz dogonić przerobionych aut nie można, by zaraz w innym wyścigu wyprzedzić ich o 3 okrążenia, nierówny poziom trudności, milion wyścigów, które najlepiej jakbyś skonfigurowal sobie sam, poza osiągami graficznymi i w miarę przyjemnym online chyba najgorsza cześć serii...

esay jak rozyebał :banderas:

Opublikowano

Halo Wars świetna gierka, jak jeszcze grałem na pc to uwielbiałem rtsy. A do tego bardzo fajne Quantum Break i Sunset GOTG Overdrive, cieszę się, że zagrałem w te gierki. No ale gearsy 4 i fh3... :yao:

Opublikowano

Ori?

Opublikowano

ahahahah

Opublikowano

chyba żyłka wyskoczyła na czole

Opublikowano

36341123801_fb38de3266_z.jpg

Ofi popatrz, padzik dla prawdziwych fanów fifki :kaz: 

Opublikowano

Ori?

Dla tej jednej gierki warto się pomęczyć z Xboxem. Dwójeczka leci prawilnie na XXX w 4k. Ale ten świat będzie wyglądać :banderas:

Opublikowano

Tak poważnie mówiąc One to najgorsza konsola od Microsoftu jednak nie znaczy to ,że jest zła. Sam po przesiadce z Dreamcasta wybrałem Xboxa i byłem mega zadowolony, fajne porty z PCta (Half Life 2, Morrwind, Far Cry, Doom 3, The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay, Kotor itp.) plus multiplatformy nie wyglądały tak kiepsko jak na PS2. Do tego masa świetnych gier tylko na tą platformę. Genialne Halo, świetne wyścigi. Pierwszy Xbox był naprawdę genialnym sprzętem tak samo jak X360. 

Jednak to co zaprezentowali na pamiętnym E3, TVTVTVTV i obowiązkowy Kinect to śmiech na sali. Obecnie jakoś z tego wychodzą jak Sony z PS3 które w ostateczności przegoniło X360. Jednak z One nawet się nie zbliżą w tej generacji do PS4. Do dzisiaj śmieszy mnie to ,że na PS4 wkładam płytkę i gram w singla, na One ch** ci w dupę, instaluj grę, łatki, poważnie łatka na kilkadziesiąt GB i obowiązkowa instalacja przed uruchomieniem? To już steam jest wygodniejszy. Konsole trochę tracą tożsamość, już nie wystarczy tylko włożyć płytki i grać. 

One kupię jeszcze raz ale tylko aby ograć 2 gry, Halo 5, Master Chief Collection, resztę już obecnie wydają na PCta więc i pewnie Halo 6 tam wyląduje. 

Mam nadzieje ,że wyciągną wnioski ze swojej porażki i w następnej generacji godnie powalczą z Sony. 

A tak nawiasem mówiąc obecna generacja jest bardzo słaba. Do poprzedniej gdzie debiutowała masa świetnych gier jak Gears of War, The Last of Us, Bioshock,Mass Effect, Uncharted, LittleBigPlanet, Red Dead Redemption, Rockband, Dark Souls, Dead Space, Portal nie ma startu. Może jeszcze się rozkręci. 

Opublikowano

Taaa rozkreci, ona sie powoli konczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.