Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Days Gone*

aha czyli kolejny generyczny klon The Last of Us

NIESAMOWITA GENERACJA 

XD

Zebys sie tym obuzeneim nie zakrztusil. Gra zapowiada sie przynajmniej przyzwoicie wiec o co ci chodzi? Nie zagralbys bo to nic swiezego? Jak jakies 80% ukazujacych sie na rynku gier?

Idac tym tropem Stardew Valley to (pipi)uwa bo przeciez klon HM

Life is Strange to nic innego jak serie TTG

The Evil Within... Resident 4

itd itd

Edytowane przez okens

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

slaba generacja bo nie pojawił sie nowy tasiemiec xd nie moge z tego co czytam

wyszlo mega dużo perełek tylko trzeba wychylac nieco łeb z tej papki marketingowej która zalewa nas branża

Opublikowano

Obecna generacja? 0 Grand Theft Auto [*]

No, ale RDR pozamiata pod koniec przyszłego roku przekonkretnie.

Opublikowano
The Evil Witchin

xD 

są po prostu gdy dobre, posiadające własną tożsamość i gry które już od deski kreślarskiej wyglądają na  cyniczną próbę kopiowania popularnych motywów i elementów gameplayu 

i nie do tych gier nie zalicza się Stardew Valley tworzone z pasją przez Erica Barone'a i Evil Within autorstwa Mikamiego,  pomyśl nad lepszymi przykładami 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Zobaczysz, ze jeszcze na tej generacji ujzymy GTA 6

The Evil Witchin

xD 

są po prostu gdy dobre, posiadające własną tożsamość i gry które już od deski projektowej wyglądają na  cyniczną próbę kopiowania popularnych motywów i elementów gameplayu 

i nie do tych gier nie zalicza się Stardew Valley tworzone z pasją przez Erica Barone'a i Evil Within autorstwa Mikamiego,  pomyśl nad lepszymi przykładami 

No zobacz wedlug mnie szanse ma Days Gone, co nie oznacza oczywiscie, ze autorom sie uda ale potencjal w tym jest olbrzymi

Opublikowano

ale Days Gone nie musi wcale oznaczac gry bez pomyslu probujaca sprzedac sie na bazie popularnosci TLOU, chociaz jak na te czasy przystalo nie probuje tez udawac, ze jest czyms nowym i niepowtarzalnym ale wy widzicie w tym od razu zlo ostateczne. Smieszne podejscie

Opublikowano

Serio waszym orężem jest Days Gone ? Serio checie obalić stwierdzenie, że generacja jest słaba tą grą? Nie zdziwi mnie już nic.

Opublikowano

nie, to nie jest nasz orez ale wy jestescie upierdliwi jak zawsze. Nic nie potrafi tak skutecznie zniechecic ludzi do grania jak sluchanie tego pierd.olenia forum i narzekania na kazda jedna rzecz. Chociaz botom nie ma sie poniekad co dziwic bedac takim przegrywem moga sobie pozwolic na wymyslanei farmazonow na jakikolwiek growy temat

Opublikowano

Starasz się doyebać botowi ale coś Ci nie idzie. Nie mam xtaczera i mam go w (pipi)e od dłuższego czasu. Nadal dauniadą klaperską jest dla mnie obrona najgorszej generacji tytułem Gays Done.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

slaba generacja bo nie pojawił sie nowy tasiemiec xd nie moge z tego co czytam

wyszlo mega dużo perełek tylko trzeba wychylac nieco łeb z tej papki marketingowej która zalewa nas branża

Miałem napisać cos w ten desen plus dodać emotke :yao : i kulturalnie wspomniec cos o niedoyebaniu mózgowym, ale zostałem z grubsza wyręczony. Dziękuję.
Opublikowano

days gone  :dynia:  co te niebieskie przegrywy życiowe...

Opublikowano

Wielce prawdopodobna gra na max 8/10 ala HZD. Na bank nic ponad to.

Wystarczy obczaić gameplay z ostatniego E3 bez klapek na oczach.

Opublikowano

gadacie a bedziecie sie sami zagrywac

Kyoku- 8/10 to bardzo przyzwoity szpil

Edytowane przez okens

Opublikowano

puyo puyo tez jest 8/10 i ludzie sie zagrywają

Opublikowano

Kukuryku juz po wakacjach na kolanach ukanio?

Opublikowano

Kukuryku juz po wakacjach na kolanach ukanio?

Raczej na wakacjach w towarzystwie pięknych laseczek na moich kolanach. Od gier przerwa jak na razie.

@okens

Owszem 8/10 to bardzo dobra, świetna gra, ale nie masakrator na miarę TLOU.

Opublikowano

bez przesady halo to nie wiedzmin zeby kolejność ogrywania miala jakies wielkie znaczenie

ma znaczenie większe niż w wiedźminie

Ile książek muszę przeczytać przed zagraniem?

Opublikowano

Tlou to ta gierka z nudnawym rozciagnietym srodkiem i zdaunionym ai?

Opublikowano

jedyne co bylo dobre w Tlou to multi chociaz szkoda ze zrobili z niego P2W i te glupoty typu widzenie przez sciany xD ( czekam na stado klapow mowiacych o perku :yao: )

bo ten caly survival to troche beka nie mowiac juz o tym dziecku ktore tylko zawadzalo xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

tlou? najlepsza multi strzelanka zza murków poprzedniej generacji i przy okazji wspaniały singiel

Opublikowano

Tlou to ta gierka z nudnawym rozciagnietym srodkiem i zdaunionym ai?

Aby ową grę docenić jak należy to trzeba ją ukończyć na najwyższym z możliwych poziomów gdzie grywalność wzrasta kolosalnie względem normal itp.

Znam wiele osób nie związanych z forami growymi i dla nich jest to gra życia. Nagród tytuł w tym samym roku zebrał więcej niż przereklamowane, przehypowane, ultra popularne GTA5. Więc to tylko potwierdza świetność tego tytułu.

Dla mnie to najlepsza gra poprzedniej generacji. Szkoda tylko, że dlc było takie sobie.

Opublikowano

Na najwyzszym, bez widzenia przez sciany, w sluchawkach, w nocy, samemu w lesie w domku w czasie burzy - bez tego nie wolno oceniac mesjasza

Opublikowano

Chyba nie ma nic bardziej irytującego niż "znawcy" którzy mówią ci jak trzeba grać :yao: i jeszcze teksty ze to gra życia xD

Opublikowano

Na najwyzszym, bez widzenia przez sciany, w sluchawkach, w nocy, samemu w lesie w domku w czasie burzy - bez tego nie wolno oceniac mesjasza

Ty to lepiej naucz się grać na padzie wówczas może remaster Crasha przejdziesz a nie wy(pipi)iesz go do kosza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.