Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Chyba nie ma nic bardziej irytującego niż "znawcy" którzy mówią ci jak trzeba grać :yao: i jeszcze teksty ze to gra życia xD

Czyli Forza to jedyna słuszna taka jaka jest, gdy ja się uruchamia pierwszy raz?

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

wtf-meme-1-wtf-generator.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

Miało być zabawnie, a wyszło jak zawsze :yao:

Opublikowano

Pieknie zaorane, a boty jeszcze próbują ta obrócić w żarcik, tak żałosne jak Xbox One, nawet mi was nie żal.

Opublikowano

exact edytował ten post już kilka razy, ale niestety nadal brzmi jak autystyczny bełkot xD 

Opublikowano

Nie ma w tym nic trudnego do zrozumienia, chociaż dla kogoś z autyzmem może sprawiać faktycznie problem.

Kubson sugeruje ze jedyne słuszne opcje w grach, które dopiero co uruchomiliśmy - to te domyślne.

Przypominam ze Forza jak i Forza Horizon uruchamia się domyślnie ze wszystkimi włączonymi asystami.

Po raz kolejny dowodzi to temu, ze Xbox to konsola dla daunow.

Opublikowano

nie czytalem tego rakowego tematu juz od paru tygodni. Wpadlem tylko powiedziec ze posiadacze tylko jednej platformy to zwierzeta a nie ludzie. Gardze bardzo (szczegolnie tym jednym, zagorzalym zasmiecialym typem). Zajrze tutaj za pare miechow znowu. Pozdrawiam 

Opublikowano

Chyba nie ma nic bardziej irytującego niż "znawcy" którzy mówią ci jak trzeba grać :yao:

też mam bekę z tych dałnów piszących o wyłączaniu drivatarów i wszystkich asyst, by z FH3 zrobiła się dobrą grą. pjona kubson 

Opublikowano

Chyba nie ma nic bardziej irytującego niż "znawcy" którzy mówią ci jak trzeba grać :yao:

też mam bekę z tych dałnów piszących o wyłączaniu drivatarów i wszystkich asyst, by z FH3 zrobiła się dobrą grą. pjona kubson 

Fakt: granie w TLOU niżej niż hard i to jeszcze z walhackiem jest jak używanie coopa w pierwszym przejściu soulsów.

Opublikowano

To, że w ogóle ta gra pozwala na korzystanie z wallhacka to nie jest nic innego jak tylko wstyd dla tfu! rców... :sapek:

Opublikowano

Ale czy TLOU domyślnie ma wyłączonego wallhacka i hard? Nie? W takim razie beka wnusiu i 6/10 a nie dobra gra.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

quantum break też ma wallhacka 

Opublikowano

Evil Wittchen fajna giera. Ogólnie fajna generacja, Sunset Overdrive, Bloodborne, Zelda. Święta trójca boza gejmigu na tej gen a jak ktoś woli filmy o gierek to niech se czeka na tlou 2.

Opublikowano

Zelda to poprzednia generacja? Chciałbym, żeby poprzednia generacja się nie kończyła w takim razie, bo interaktywnością świata bije na głowę "klejnoty" z tej generacji.

Opublikowano

No fajnie, Red Faction z 2001 roku tez żadna gra do tej pory nie dogoniła.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@ Kruk

Klejnotów na tej generacji nie ma, przynajmniej ja nie uświadczyłem (no może BB).

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Sunset xD

ex4ct xD

proszę moderację o zmianę nazwy użytkownika eX4cT_PL na eX4cT_xD 

Opublikowano

Pomyliło Ci się kolego, jestem przecież po stronie niebieskiej, to botom powinno się wpisać przy nicku xD bo to udokumentowane przykłady raka branży.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.