Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

10/10 najlepsza gra w jaka soul gral w zyciu, w nic lepszego nie zagrasz na ps4 i xone ale po 40h przesyt, nuda, czeka na swoja kolej

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

10/10 najlepsza gra w jaka soul gral w zyciu, w nic lepszego nie zagrasz na ps4 i xone ale po 40h przesyt, nuda, czeka na swoja kolej

Nie no Ficuś nie płyń, nie dopisuj sobie, jedna z lepszych na pewno ale najlepsza? gdzie ja niby tak pisałem? Dishonored 2 nic nie pobije, no od marca do teraz nic lepszego na PS4 i ONE nie wyszło, zgadza się a, że ja nie skończyłem powiedz mi co z tego? 

Opublikowano

Po 40h gra musi poczekać, przesyt gier open world. 

Tr06h1f.gif Tr06h1f.gif Tr06h1f.gif

dobra, soul robi wypad z listy estetów nintendo

Opublikowano

nintendo? kupiłem dla beki   :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nawet friend codu nie podal to nie ma jak zweryfikowac czy i w co gra

Opublikowano

Mam tylko zelde ;D

Konsola zbiera kurz jak PS4 u blatmana w szafie ;D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No ja nie wiem, z Zeldą zawsze tak jest że spuściki, potem się odpala, godzinka grania i jednak 'gra nie dla mnie'. Nie wiem co jest z Nintendo nie tak. Na przykład mam 3DSa od kilku lat i najdłuższe chwile spędziłem z grą PICROSS. Około 4 godzin. Pokupowałem Zeldy, Mariany, Pokemony i leżą odłogiem xD. Już wolałem grać w cabele na Xboksie albo Diablo 3 na moim MOCARNYM komputerze osobistym.

Opublikowano

Miałeś z nami tutaj być koleżką, miałeś z nami dzielić łup, pomnażać, mogłeś razem z nami z jednej wazy, wielką chochlą ha? Teraz nie rusz, teraz nie już.

Opublikowano

Grunt ze mozna zgrywac sie w cw ze wielce oswiecony i cisnac bede z jednoplatformowcow

Ciekawe czy aby na pewno nabil te 40h

Opublikowano

Grunt ze mozna zgrywac sie w cw ze wielce oswiecony i cisnac bede z jednoplatformowcow

Jak można być jednoplatformowcem, przecież to samozaoranie. Rozumiem typa który gra tylko w fife i baterflaja, ale tacy tu wszyscy pasjonaci, na forum przesiadują, CW czytają, a mają tylko sonkę w amatorze i plują na innych.

Albo prestiżową konsolę xbox one kupioną za 600zł na allegro :yao:

Opublikowano

Za 600 to chyba z dwoma padami.

Opublikowano

No ja nie wiem, z Zeldą zawsze tak jest że spuściki, potem się odpala, godzinka grania i jednak 'gra nie dla mnie'. Nie wiem co jest z Nintendo nie tak. Na przykład mam 3DSa od kilku lat i najdłuższe chwile spędziłem z grą PICROSS. Około 4 godzin. Pokupowałem Zeldy, Mariany, Pokemony i leżą odłogiem xD. Już wolałem grać w cabele na Xboksie albo Diablo 3 na moim MOCARNYM komputerze osobistym.

Ping mnie rozumie  :obama:

Ciekawe czy aby na pewno nabil te 40h

Nabił nabił, odkryłem 6 wspomnień zeldy, zrobiłem jakieś 60 shrinów i "pokonałem" dwie bestie, przez ten czas udało odwiedzić mi się pustynie i wodną krainę a zimę też liznąłem :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

40h i przesyt najlepszym sandboxem ever? Beka wnusiu.

Ficuś piękna prawdę pisze ostatnimi czasy, lwia cześć plusików moich zgarnia. Chyba jeszcze będziemy kolegami.

Opublikowano

Już dawno u niego na kolankach siedzisz, a moją osobę ciężko Ci strawić :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A ja Soula tam trawię. Nie mamy takich samych gustòw (Dishonored jest dla mnie sztampowym fabularnie Bioshockiem w innym settingu z niewykorzystanym potencjałem), ale w swoich gustach jesteśmy nietypowi. Dlatego micha mi się cieszy, jak widzę kanonadę pękających pup, źe ośmielił się znudzić Zeldą, olaboga mesjaszem się znudził, trach trach trach! :D

Przybij piątkę Soul i nie daj się masie pieniaczy ;)

Opublikowano

Przereklamowany tasiemiec z mamrotającymi npckami i zniewieściałym bohaterem napastującym krzaki w celu uratowania księżniczki przy użyciu trzech tròjkątów. I tak od dekady ;)

Opublikowano

oj jak boli ze nie ma na playstation

Opublikowano

Mendrek z rana o zeldzie, serii gier, ktora pewnie nawet na zywe oczy nie widzial

Opublikowano

Wiesz ja wiem czemu ci nintendo nie pasuje. Nie ma achievementow czy trofeow od których jestes uzależniony :)

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.