Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

7.2 vs 5.4 xdddd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

On widzę na wszystkich frontach prezentuje ten sam poziom xd

Ficuś a jak tam BB skończyłeś już?

A jaki ty prezentujesz kupując konsole dla gry której nie skończyłeś, ja więcej w rywalizacjach forumkowych w Drivecluba mam wygrane niż Ty w mesjasza i zbawiciela gamingu xD

Opublikowano

te jego rzekome 40h z zelda bo tez ciezko to potwierdzic to cale 40h jakie spedzil z switchem bo innych gier juz na to nie kupowal i konsola zbiera kurz w szafie ale i tak uwaza zelda za kapitalna gre i konsole za kapitalna zabawke 

soul a w bloodborne ty w ogole grales? bo jeszcze sie okaze ze zarzucasz mi hipokryzje w grach, ktore dawno skonczylem, a Tobie jedna sie znudzila (ale argument do cw, ze to genialna gra, beka z jednoplatformowcow, zelda dla szlatchy itp trzeba uskuteczniac), a w druga tez nie skonczyles czy moze grales z minute

Opublikowano

do tego promocje za promocjami, teraz Lords of the fafalen za 16 zł, polecam serdecznie dla koneserów tzw gatunku soulslike

Serio to dalej 16 zł za dużo, nie warto. 

Opublikowano

Lotf? Bardzo fajna gierka, bawiłem się przednio, za 16 zł w sam raz. Kilka klas niżej niż soulsy oczywiście ale gra solidna

Opublikowano

Ale przepraszam macie ból dupy o to, że kupiłem sobie konsole za własne zarobione pieniądze? czy o to, że uważam to za świetny sprzęt do grania z kapitalną zeldą na pokładzie na którą zwyczajnie póki co nie mam ochoty i czasu? Czego tu nie rozumiecie? ma mi być wstyd, że życie dorosłego zabrało mi czas na gierki a skoro go nie mam to nie mam też prawa uważać, że to fajna zabawka xD 

Bo Ficuś i Expert, który już nawet ze składnią zdań ma problem, tak powiedział, proszę was, zatrzymajcie te żale po gorzale, szczerze człowiek pisze to nawet docenić tego nie mogą choć na barkach mają gorsze growe przestępstwa, jak chociażby posiadanie jedne konsoli w domu i 3 lata grania w drajvsrakę xD

Grałeś Ficuś w zeldę więc wiesz, że to 40h dość szybko zlatuje w tej grze, jeszcze pomęczyłem trochę rzucanie śnieżnej kuli, dla kasy, więc imo zrobiłem więcej niż te 40h, będę w domu to sprawdzę :)

W BB próbowałem grać 3 razy i za każdym razem odbijałem się od gry, z tym, że ja nigdy się nią nie podniecałem, nie pisałem, że to sztos nad sztosy, a z tego co pamiętam Tobie nie raz się to zdarzyło i gdyby nie koledzy to (pipi)a byś skończył.

Myślałem, że udało mi się wytłumaczyć na czym polega Twoja hipokryzja związana z BB i ile zajęło Ci przejście gry, która przecież jest tak świetnym tytułem na PS4, dobrze, że koledzy na psn pomogli :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Gifuś wybacz, ale zupełnie inaczej wyglądam teraz przed komputerem, uśmiecham się, ale rozumiem, że dawno nie wstawiłeś jakiegoś gifa w CW, a klawiatura aż się pali, już Ci kiedyś pisałem wypaliłeś się chłopie :D

Opublikowano

nie mieć czasu na gierki >>> pisać setki postów w cw

to się nie DO DAJE

Opublikowano

nigdy nie pisalem ze to sztos nad sztosy, wiele razy pisalem jak mi zarzucali czemu nie kupilem ze mnie to nie jara, jak juz dostalem jako prezent to zagralem i skonczylem - spoko gra, miejscami mi sie podobala bardzo, miejscami mniej, genialny artdesign, ogolnie dobry ex ale nie zaden mesjasz dla mnie, co to za ujma ze gra ma co-op i skorzystalem z tej opcji? 

zagranie w gre z prezentu, ktora nigdy sie nie jaralo i jej skonczenie na konsoli, ktora sie kupilo do innych gier vs kupno konsoli do jednej gry, znudzenie sie po 40h ale caly czas jaranko, ze to genialna gra w miedzy czasie grajac w inne i wozenie sie na forum ze sie jest taki konsolowo-swiatowy i oswiecony

mi tez zarzucali ze switcha kupuje by sie przypodobac i sie odbije i co?min 55h w zelde, 75h w mk8d, juz 45h w spla2n 

Opublikowano

ej nie każdy pracuje w sklepie z kolekturą lotto i mogą pisac posty w pracy :lapka:

Opublikowano

A ty się z choinki urwałeś jestem w pracy to piszę, ile osób na forum tak robi? może mi powiesz, że tylko ja? :)

Opublikowano

nie mieć czasu na gierki >>> pisać setki postów w cw

to się nie DO DAJE

jeszcze ma konsole przenosna czyli moze grac i nawet 5min przez spaniem ale woli ja trzymac w szafie

Opublikowano

W pracy nie gram w gry a po 10h pracy zwyczajnie czasami nie mam siły :D

Opublikowano

Człowiek kupił konsole bo chce mieć jakieś tam swoje zdanie źle, lepiej oglądać gry na YT jak się okazuje :D

No i uwaga, mam taką pracę, że muszę coś powiedzieć na temat sprzętu, którym handluje...

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czytając ostatnie posty w Cw ogarniam jak bardzo spjerdoleni umysłowo są tutejsi bywalcy, tfu :sapek: nie daj się soul, ja Cię rozumiem

Opublikowano

spjerdolony spjerdolonego zrozumie xdd

Opublikowano

co za zwierzę, pracować 10h dziennie :bad:

Takie życie Ziomuś, taka cena za przyzwoite życie na poziomie, mieszkanie trzeba wynająć, trzeba płacić za nie, rachunki ogarnąć a i jakoś po tym wszystkim odreagować wydajać kasę na przyjemności :) mi mama, babcia czy dziewczyna konsoli nie kupi. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ja pitole soul nie musisz pisac 5 postow w minute by udawac, ze sie nie triggerujesz xd

Opublikowano

Przecież napisał :) na koniec, to znak że pisze ze spokojem i uśmiechem na ustach

Opublikowano

Ty napisałeś 4 w tym samym czasie więc o czym Ty do mnie mówisz? xd

Przecież napisał :) na koniec, to znak że pisze ze spokojem i uśmiechem na ustach

Daj spokój Rayos, te emotki do nich w ogóle nie trafiają :D

Opublikowano

powiedziec cos na temat sprzetu, ktorym sie handluje xd

-dobra ta konsola panie soul?

-kapitalna genialna, lepszej nie ma do trzymania w szafie, polecam tez ta goty gre, jeszcze nigdy tak sie nie wynudzilem po 40h ale oceny mowia 97% wiec mesjasz panie, musi pan to kupic w zestawie, szlachta wsrod plebsu i co najmniej 30plusikow w zakupach growych na pewnym forum

Opublikowano

Ale żałość Panie Ficuś, winszuje :)

Zwykłe podstawy wypada znać, co z czym i dla czego, żeby nie wyjść na idiotę, no ale akurat zrozumienia tego od was nie wymagam.

Panie Soul grał Pan w zeldę?

-Tak grałem świetny tytuł polecam każdemu, takich gier już nie robią, stara szkoła gameingu i najlepsza gra na Switcha.

-Super biorę w takim razie!

Rozumiem, że dla Ficusia i Experty lepszym było by gdybym powiedział tak: 

- nie nie grałem słyszałem, że fajna no i ta średnia 97 MC plus wrzuci Pan zdjęcia na Forum PE w zakupach growych to będzie 30 plusów xD

Zaraz się okaże, że wydałem 2tysie dla 30 plusów na forum internetowym xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kalpy to stan umysłu :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

skad wiesz, ze najlepsza gra na switcha jak w inne nie grales?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.