Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Bo takie mam zdanie moim zdaniem to najlepsza gra na switcha, handluj z tym :D

Nie trzeba grać we wszystko mądra głowo, żeby wiedzieć, że i Mario Kart i Splatoon nie jest tym czym jest nowa Zelda.

tymczasem-na-slasku.jpg

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To czym to sie rozni od oceniania gry z youtube i mc, z ktorych szydzisz?

Pierw sztama z sepleniakiem, teraz obrazek od blubera, ojj niski upadek Prosto

Opublikowano

zelda taka super, że jak wraca z pracy do domu to woli sobie odpocząć zamiast pograć, no beka xdd

Opublikowano

Do Ciebie jeszcze sporo mi brakuje.

Wiem, że dla Ciebie to rzecz nie do ogarnięcia, ale jak kiedyś grałeś w Mario Karta 7 to w 8 nie musisz grać, że by móc powiedzieć coś na jego temat a Splatoon 2? daj spokój nawet nie będę komentował tej gry, nie mam czasu na pierdoły :)

zelda taka super, że jak wraca z pracy do domu to woli sobie odpocząć zamiast pograć, no beka xdd

No beka, że ktoś nie ma siły na grę, tylko ma akurat ochotę sobie zwyczajnie odpocząć xdd

Po co ja marnuje swój czas na tą ciemną masę xdd

dość, wychodzę ;D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Beka z tych co oceniaja z mc i youtube wg soula ale juz w inne gry niz nieskonczona zelda grac nie musi bo youtube i mc

Opublikowano

No beka bo ja się staram nie oceniać gier jeśli w nie nie grałem, proste. 

Pokaż mi jak jadę po MK8 i Splatoonie 2 po za dzisiejszym postem, że to złe i (pipi)owe gry. 

Obie te gry mnie w ogóle nie interesują więc dla mnie ZELDA to nr1.

Opublikowano

Co w tej Zeldzie jest takim sztosem oprócz repetytywnych dungeonów i błądzenia po dolinach?

Pograłem ze 2, może 3 godziny po to, żeby kliknęło, a faktycznie gra jest tak kurew.nie nudna, że wolałem już przejechać w Driveclub/Forzie Horizon 3 ze dwa wyścigi i oglądnąć coś w TV.

Za to Personka 5? Magia.

Opublikowano

Co w tej Zeldzie jest takim sztosem oprócz repetytywnych dungeonów i błądzenia po dolinach?

Pograłem ze 2, może 3 godziny po to, żeby kliknęło, a faktycznie gra jest tak kurew.nie nudna, że wolałem już przejechać w Driveclub/Forzie Horizon 3 ze dwa wyścigi i oglądnąć coś w TV.

Za to Personka 5? Magia.

Opublikowano

No beka bo ja się staram nie oceniać gier jeśli w nie nie grałem, proste. 

Pokaż mi jak jadę po MK8 i Splatoonie 2 po za dzisiejszym postem, że to złe i (pipi)owe gry. 

Obie te gry mnie w ogóle nie interesują więc dla mnie ZELDA to nr1.

to cie nie interesuja czy sa grami gorszymi bo sie mieszasz w zeznaniach

ping niech ci soul odpowie

Opublikowano

Za to Personka 5? Magia.

fśśśśt widze, że ping jest tutaj koleszkom i z jednej wazy możecie

Opublikowano

Ostatnia dobra ZELDA w jaką grałem to było 3D Dot Game Heroes od From. Raju, jaki sztosssssssssss.

Opublikowano

@Ficuś

A jaka to różnica?

Nie podoba mi się ta gra nie jestem nią zainteresowany to chyba logiczne, że w jakimś stopniu jest grą gorszą dla mnie?

ps pomału kończą Ci się temat w przypierdalania się do Soul'a 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

soul odpowiedz pingowi czemu zelda taki sztos - bo przeciez dla Ciebie to sztos nad sztosy, co Ci sie w tej gierce tak podoba, ze jestes nia tak zachwycony 

dość, wychodzę ;D

xd jak swedzi to ciezko wyjsc widze xd

Opublikowano

A ja widzę, że jak dostaniesz konkretną odpowiedź, to zamykasz dupę i zmieniasz temat xd

Opublikowano

jaka konkretna odpowiedz? ktos chyba posty pokasowal xd

pierw twierdzisz ze to gorsze gry z youtube i mc, potem, ze nie gorsze tylko nie jestes nimi zainteresowany, pozniej, ze sa gorsze ale dla ciebie, raz wystarczy ci youtube i mc by to stwierdzic a innymi tak robiacymi gardzisz, raz wystarczy ze w jedna gre nie wyszedles z samouczka by twierdzic, ze gra jest slaba, a z innych co tak robia masz beke

napisz prosze pingowi co cie tak w tej zeldzie urzeklo, ze przezyles niesamowite 40h zanim schowales ja w szafie na lepsze czasy, w miedzy czasie majac czas na inne gorsze i lepsze wg ciebie (dishonored2) gry niz zelda

Opublikowano

Mózg Ci Ficuś skasowali, bez odbioru, jak chcesz to mu napisz a mnie pocałuj w 4 litery, już dość mojego czasu dziś zmarnowałeś :D

Opublikowano

ficusia boli ze switch ktory jest dla niego calym swiatem moze byc dla zwyklego gracza ot kolejna konsola ktora sie kupilo dla jednego exa

Opublikowano

Switch wciągnie du,pą sprzedaż xbolca aż miło :cool:

Opublikowano

najlepiej mieć je wszystkie a i tak najwięcej grać na xbox i pc. Pluje na was konsolowe gnoje tylko ekosystem windowsa. 

ale ta zeldunia jest wspaniała dzisiaj wspiąłem się na największą górę i surfowałem na tarczy w dół. Ot tak dla funu. Zero spiny mam wrażenie że w końcu jak przestawiłem się z myślenia ubi sandbox ta gra mnie wyleczyła z raka growego.

Opublikowano

Tak samo miałem z Wii U. Kupiłem jako dodatek, do tego coś ponad 20 exów, w żadnego nie grałem dłużej niż godzinę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.