Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

zaorany jak gó,wno po polu :banderas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

qurwa nie ma co zbierać :obama:

Opublikowano

Hav7n jak się panoszy xD

Opublikowano

jak pedofil po smyku

Opublikowano

Yeti na mocarzu, ośma część god of sraki i wielkie jaranko a to ponoć na xboxie są tasiemce.

Co za typ xDDD.

Zobacz jakie zmiany zaszły w tym GoW, a jakie zmiany zachodzą w Girsach czy Halo, w tej pierwszej nawet animacja taka sama jak 15 lat temu. Microsoft i ich świeże pomysły na kolejne części kończą się z dodaniem kolejnej liczby przy tytule. :rotfl:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ciekawe czy M$ znowu zapowie gry, na które trzeba będzie czekać kilka lat, a na końcu i tak zostaną anulowane...

Below - E3 2013 - this is waiting
Crackdown - E3 2014 - this is waiting
Cuphead - E3 2014 - this is waiting
Phantom Dust (remake) - E3 2014 - this is cancelled
Scalebound - E3 2014 - this is cancelled
Fable Legend - E3 2014 - this is cancelled
i tak dalej...

:reggie:
Opublikowano

Soul pięknie napisał.

Napinka o 4K i wysławianie Sony pod niebiosa, a w tym samym momencie granie w Horizon na TV z 2007 roku co ledwo przepuszcza obraz FHD :dynia: Jeśli na TV nie masz funduszy to chociaż jakiś prowizoryczny monitor kup - zagrasz w końcu jak człowiek.

Ile osób na tym forum ma porządny TV 4K z Hdrem? I ten tekst wczorajszy mendrka o konsoli jako dobru luksusowym xD Kisne

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Yeti na mocarzu, ośma część god of sraki i wielkie jaranko a to ponoć na xboxie są tasiemce.

Co za typ xDDD.

Zobacz jakie zmiany zaszły w tym GoW, a jakie zmiany zachodzą w Girsach czy Halo, w tej pierwszej nawet animacja taka sama jak 15 lat temu. Microsoft i ich świeże pomysły na kolejne części :rotfl:

no super zmiany xd zrobili z słabego slashera, tlou w nordyckiej mitologi

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co za typ xDDD.

Zobacz jakie zmiany zaszły w tym GoW, a jakie zmiany zachodzą w Girsach czy Halo, w tej pierwszej nawet animacja taka sama jak 15 lat temu. Microsoft i ich świeże pomysły na kolejne części :rotfl:

zrób lepsze zmiany

Opublikowano

To ze tobie nie podpasowaly, to akurat mnie nie dziwi, a teraz idzi pograć w assassyna.

Opublikowano

PPE?  myślałem że tylko Yakubek to czyta  :yao:

Opublikowano

Co za typ xDDD.

ze*

Opublikowano

Ja tylko newsy z wykrzyknikami na temat ps4

Opublikowano

Ja tylko jak przeczytam na fejsie, że Xbox dał w goldzie najlepsze gierki w historii usługi, a tam assassins creed, watch dogs i dragon age origins :topkek:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

czezare wrzuc dla przypomnienia zdjecie twojego odbiornika na ktorym bedziesz dumnie grac w 4k hdr na scorpionie

Opublikowano

To ze tobie nie podpasowaly, to akurat mnie nie dziwi, a teraz idzi pograć w assassyna.

ja nigdzie nie idzi

ale może ty idzi pograć w battlefronta albo może lepiej destiny :rotfl:

Opublikowano

Ja tylko jak przeczytam na fejsie, że Xbox dał w goldzie najlepsze gierki w historii usługi, a tam assassins creed, watch dogs i dragon age origins :topkek:

no the crew i trackmania to to nie jest :)))

Opublikowano

:popcorn:

Opublikowano

ale może ty idzi pograć w battlefronta albo może lepiej destiny :rotfl:

W takie starocie to możesz ty grać na tej konsoli bez gier. Klejnot generacji ukończony, czas na Nioszka, a w multi grane jest Wipeout, U4 i TLoU, czyli najlepsze gry w swojej klasie. Niebawem Nex Machina i Crash, z takimi odwiecznymi "problemami" mierzą się posiadacze Nadkonsoli.

Opublikowano

w te crapy na 8 albo remastery z psxa będziesz grał? no niezla bieda na tej plejbece

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

czezare wrzuc dla przypomnienia zdjecie twojego odbiornika na ktorym bedziesz dumnie grac w 4k hdr na scorpionie

Nope. Nadgry na nadkonsoli tylko w najlepszej jakości w natywnym 4k, coś czego janusze plejstejszyn nie doświadczą jeszcze dłuuuugo. Już rozmawiałem z żoną. Pod koniec roku zmieniamy telewizor na odpowiedni  :cool:  :czesc:

Opublikowano

to rozsyłanie skorpionów takie infantylne xD

rozumiem  ze wczesniej rozsyłali  kartony  w kształcie x.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.