Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

hhgj.gif

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tak samo miałem z Wii U. Kupiłem jako dodatek, do tego coś ponad 20 exów, w żadnego nie grałem dłużej niż godzinę.

ale jak tak można.

Opublikowano

Mówiłem nie ma achievementów albo trofeów to nie opłaca się grać bo gra dzisiaj to praca i platynka czy calak same się nie wbiją :D

Opublikowano

Może mu się normalnie te gry kurwa nie podobały?

Opublikowano

Może mu się normalnie te gry kurwa nie podobały?

ale jak tak można.

Opublikowano

ok, kupilem te 17 exow i wszystkie chuyowe, no ale kupie jeszcze ze 3 tak zeby miec pewność...

Opublikowano

Stac go, jego pieniadze, zazdroscicie biedaki

Opublikowano

Dokładnie, przecież Soul już napisał, nie zagłada się do portfela, kupił, a ze guwno i glupio się przed kolegami na forum przyznać, to trzeba napisać o braku czasu, pracy, lepszych open worldach (xD) czy nowy odcinek Trudnch Spraw w telewizji.

Opublikowano

Jeszcze jakieś dwa miesiące do premiery Xbox One X, ilość hajpu i ekscytacji wśród gamingowej społeczności aż przytłacza <3

Opublikowano

Bylem pewien, ze ten szmelc wychodzi w pazdzierniku. To nie jest wazne. Wazne jest ze xbox ch.uj wozi gnuj.

Opublikowano

spłoń kurwa

Edytowane przez kubson

Opublikowano

JCfSerZ.jpg

Opublikowano

wyjaśnie ci coś ty mały gamoniu

od jakiegoś czasu próbujesz wypełnić lukę po waldusiu/yetim/observerze przypierdalając się ewidentnie na siłę do ms/xboxa. Robisz to nieudolnie, bezbecznie a cisnąc po One X, który obiektywnie jest sprzętem pod każdym względem lepszym od PS4 Pro (kwestie dostępnych gier odpuszczam bo każdy wie jak jest) mocno się błaźnisz. Martwiąc się o popularność któregoś z hardware na konsolowym rynku to radzę zajrzeć do tematu o PS VR, w którym w ciągu ostatnich trzech miesięcy przybyło, uwaga, 15 postów. One X jako sprzęt sporo wydajniejszy od peceta w podobnej cenie i oferujący gry z zakresu trzech generacji poradzi sobie, na pewno lepiej niż PS Pro i PS VR.

Ciekawe co by było gdyby nie ta debilna amnestia, trułbyś dupę na nikogo.pl, telefonowej apce do Switcha czy może wszystko gadał swojej rudej? Może zajmij się nią, swoją świeżo upieczoną małżonką, zamiast dzień w dzień, wieczór w wieczór, kręcić bekę wokół sprzętu którego nawet nie zobaczysz w życiu na oczy, bo, jak sam napisałeś "niczego w życiu się nie dorobisz"?

Ja ci życzę żebyś się dorobił, ale kolejnego bana i tym razem nie podpadł pod amnestię.

inb4 HEHEHE JAKI TRIGGER XDDDD napisałem to na jednym wdechu podczas srania, z klocków akurat wyszła literka F, przypadek?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Pieknie bedzie czytac argumentacje botow pod koniec roku czemu xox sprzedaje sie gorzej na swiecie niz ps4 i switch xdd

Opublikowano

Crapdaun 3 przelozony na wiosne 2018, yebane kuvva przegrywy, srake wam wala do japy a wy sie cieszycie i bronicie tej firmy w cw xdd

Opublikowano

srake to tobie lamusie cale zycie kaz dawal do ryja a ty biedny myslales ze to kaszanka  :mocking:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

pewnie tak samo jak prosiak sprzedaje się kilka razy gorzej od zwykłej wersji, XOX nic tutaj nie zdziała z ceną 100-150$ większą od prosiaka. 

Crack czy wyjdzie w 2016 czy w 2020 raczej mało kogo interesuje, to zapowiadało się ciekawie jakieś 2 lata temu  :)

Opublikowano

srake to tobie lamusie cale zycie kaz dawal do ryja a ty biedny myslales ze to kaszanka :mocking:

Nie wiem kto ma dzisiaj większy meltdown, kubson czy mazzeo. A to wszystko w akompaniamencie kolejnych zlych newsow z xboxem w roli glownej xd

Opublikowano

Ja wyluzowany jak zawsze :lapka:

Opublikowano

czyli do wiosny zostało tylko fm6, cuphead  vs  gt sport   :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.