Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie muszę czekać, bo już w niego gram.

A wy w co gracie pierdolone xboksowe śmiecie? 

Wiecie w co? Podpowiem.

W pizdę.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

panowie spokojnie, to nie wasza wina ze korporacja z ameryki ma was w (pipi)e

Opublikowano

No i niestety tak jak mówiłem dlc jest średnie

http://polygamia.pl/uncharted-zaginione-dziedzictwo/

Ehh skoro już u4 momentami było mocno wtórne to to już skok na kase. No ale klapy kupią i tak skoro niektórzy w samym goty multi u4 spędzili rok czasu:D

Opublikowano

no ale sa gry na xboxie, zobaczcie sami

5jZWXch.jpg

hdr games musi byc kozak :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

xddd co za przegrywy, tak zapieklo, ze z bolu nawet obrazka przerobic nie potrafia, do tego wytykanie od zon itp, jezu niech ta (pipi)na xkloc zdechnie, boty przeniosa sie na pclab i wreszcie forumek bedzie normalny

ja to jeszcze jestem blisko gardzenia xboxem ale przez osoby takie jak ja nigdy bym nie mógl spojrzec w sobie w lustro i grać na plejstejszon

Opublikowano

MS to jest (pipi) jakaś totalna zielona kompromitacja i żenada.

Dobrze, że chociaż konsole zrobili do gier multi bo inaczej mielibyśmy totalną (pipi)nie ze śmierdzącym olejem.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

ja to jeszcze jestem blisko gardzenia xboxem ale przez osoby takie jak ja nigdy bym nie mógl spojrzec w sobie w lustro i grać na plejstejszon

nie badz taki samokrytyczny wzgledem siebie bluber, jestes zyebany ale kazdy w zyciu moze sie poprawic

Opublikowano

Uncharted: The Lost Legacy 86% na Meta vs. "Crackdown 3 delayed to Spring 2018." Można powiedzieć - dzień jak co dzień xD

tumblr_mo7v9nf2pd1rsf7y0o1_400.gif

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ale, ale, ale... Recore definitive edition z czołgiem!

Opublikowano

Kupować konsolę za 2 koła żeby popykać w port pecetowego średniaka Super Luckys Tale? Jeszcze jak.

Opublikowano

Uncharted: The Lost Legacy 86% na Meta vs. "Crackdown 3 delayed to Spring 2018." Można powiedzieć - dzień jak co dzień xD

odk9bSH.jpg

Sony nawet dobrego DLC nie potrafi zrobić

Kupować konsolę za 2 koła żeby popykać w port pecetowego średniaka Super Luckys Tale? Jeszcze jak.

to nie jest port gamoniu, na gafie o tym nie pisali? 

Opublikowano

Witam konsolomaniaki. Jak tam wakacje na forumku? Ja właśnie wypoczywam na plaży ale mój błogi spokój przerwalo jakieś dziecko z downem wydzierajace się, że mu przełożyli crapdowna. Tak wyglądają typowe przegrywa życiowe, którym od początku generacji Spencer robi bukkake na te pryszczate ryje? Utylizacja, nic innego nie wchodzi w rachubę.

Niebawem powrót z wakacji, więc przygotuję jakąś listę z 2017 roku, i od razu spytam od lipca wyszło coś na Xboxa, bo ostatnio nie śledzę branży, czy może nadal TEN J. E. BANY ŚMIEĆ NIE MA GIER?

Może jakieś nowe pady przynajmniej?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

odk9bSH.jpg

Sony nawet dobrego DLC nie potrafi zrobić

7.1 xD

Opublikowano

pewnie yeti nazakładał kont i klikał wściekły na ocenę 0, bo jak to taka fajna gierka na Xbox One a na PS4 conajwyżej w The Crew można :/

Opublikowano

Trzeci horizon? Dziękuję, postoje, wole pierwszego

Opublikowano

horizon? wolalem test drive unlimited, byl bardziej skillowy i realistyczny

Opublikowano

horizon? wolałbym inną samochodówkę od Microsoftu - Midtown Madness. To były wyścigi, a nie jakaś obs.rana Forza z cofaniem czasu nie wiedząca czego chce.

Opublikowano

nie badz taki samokrytyczny wzgledem siebie bluber, jestes zyebany ale kazdy w zyciu moze sie poprawic

mozna pisac ze ktoś jest zyebany? czy senior memberowi to wypada?

Opublikowano

uuuuuu łamanie regulaminu

Trzeci horizon? Dziękuję, postoje, wole pierwszego

dobrze pamiętałem, że ogrywałeś wszystkie trzy horizony pod rząd?

uwielbiam giuseppe taką mrożoną no ale jakbym miał trzy pod rząd wpier,dolić to byłby przypał

Opublikowano

Yep, orzejadlo mk się ale na spokojnie po paru miesiącach stwedzam że jedynka była najlepsza

Dwójka najgorsza

Opublikowano

mozna pisac ze ktoś jest zyebany? czy senior memberowi to wypada?

Wypada, ale tylko w stosunku do jednostek gorszego sortu pokroju figara lub roziego.

Opublikowano

Yep, orzejadlo mk się ale na spokojnie po paru miesiącach stwedzam że jedynka była najlepsza

Dwójka najgorsza

jak ty nie masz gustu xD

Opublikowano

Dokładnie, przecież Soul już napisał, nie zagłada się do portfela, kupił, a ze guwno i glupio się przed kolegami na forum przyznać, to trzeba napisać o braku czasu, pracy, lepszych open worldach (xD) czy nowy odcinek Trudnch Spraw w telewizji.

Różnica polega na tym, że ja zdaje sobie sprawę z utopionego hajsu i nie będę bronił nietendo. Kupowałem pod presją forum, bo takie spusty tutaj były na ten temat, a więcej FUNU mam z grania na ultymatywnej platformie dla zapracowanego człowieka, która nawet nie ma aczików.

Mowa o NEO GEO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.