Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jedynka miała idealna ilość contentu I niesamowity klimat całej imprezy plus mapa była spoko. W dwójce I trójce klimat zniknął, nawalili setki znaczników na mapie i jakoś to wszystko strasznie się rozmylo.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Trzeci horizon? Dziękuję, postoje, wole pierwszego

Trzeci Horizon? Dziękuję, wole Gran Turismo Sport

a nie, czekaj

Opublikowano

Szkoda tylko, że konsolorze dostali Horizona 3 w biednej wersji skalowanego 900p@30fps z ubogim draw distance i kłującym w oczy pop-upem.

Ta gra rozkłada skrzydła wyłącznie na PC.

Opublikowano

Uncharted: The Lost Legacy 86% na Meta vs. "Crackdown 3 delayed to Spring 2018." Można powiedzieć - dzień jak co dzień xD

odk9bSH.jpg

Sony nawet dobrego DLC nie potrafi zrobić

Kupować konsolę za 2 koła żeby popykać w port pecetowego średniaka Super Luckys Tale? Jeszcze jak.

to nie jest port gamoniu, na gafie o tym nie pisali? 

Resoraki zaorały te unchrted 5  :dynia:  niestety widać forma psów leci na pysk, kolejny unch 8/10...kolejne noszenie drabin 7/10?

To jak niebieskie przegrywy będą miały w co grać w tym roku czy tylko gt5 hd?   :)

Opublikowano

Szkoda tylko, że konsolorze dostali Horizona 3 w biednej wersji skalowanego 900p@30fps z ubogim draw distance i kłującym w oczy pop-upem.

Ta gra rozkłada skrzydła wyłącznie na PC.

ale już nie sciemniaj jest 1080p eleganckie

Opublikowano

No i niestety tak jak mówiłem dlc jest średnie

http://polygamia.pl/uncharted-zaginione-dziedzictwo/

Ehh skoro już u4 momentami było mocno wtórne to to już skok na kase. No ale klapy kupią i tak skoro niektórzy w samym goty multi u4 spędzili rok czasu:D

polygamia xD

Jest inny portal w Polskim internecie który się tak sprzedał? 0 szacunku.

Yep, orzejadlo mk się ale na spokojnie po paru miesiącach stwedzam że jedynka była najlepsza

Dwójka najgorsza

Dawno temu już to pisałem.

Opublikowano

horizon 3>1>>>>>>>>>>>>>>2

jedynka ma lepszy klimat, urywający suty soundtrack, oklepaną fabułę ale która mimo wszystko narzucała nam cel a trójeczka za mocno poszła w ''zrób to sam jak chcesz''....w całej reszcie trójeczka to najlepszy arcade racer od wielu lat. No i te dwa dlc do fh3 które mogłyby wyjść jako osobna gra   :bandeross:

Opublikowano

Fabuła w horizonie o samochodach? :banderazzo: xD

Opublikowano

ykst80eq9sqx.jpg

No nie mów że nie chciałeś dopaść tego sebixa   :banderos:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tylko po japońsku rok przed premierą, a nie jak jakiś nieuk xD

Opublikowano

horizon 3>1>>>>>>>>>>>>>>2

jedynka ma lepszy klimat, urywający suty soundtrack, oklepaną fabułę ale która mimo wszystko narzucała nam cel a trójeczka za mocno poszła w ''zrób to sam jak chcesz''....w całej reszcie trójeczka to najlepszy arcade racer od wielu lat. No i te dwa dlc do fh3 które mogłyby wyjść jako osobna gra :bandeross:

Nie.

FH1 >>>> FH3>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>FH2

Opublikowano

Zapomniałeś o DC

Opublikowano

Chyba Pierwszy raz w życiu zgadzam się z exactem

Opublikowano

Granie w gry po polsku xdddd

Mówimy o Microsofcie, patałachy nie pozwalały na zmianę języku.

Opublikowano

aa0.png

no ku,rwa nie zgadniecie o jakiej to konsoli mówi ten pan

Opublikowano

Granie w gry po polsku xdddd

Mówimy o Microsofcie, patałachy nie pozwalały na zmianę języku.

Tyś chyba chory na głowe xD 

Opublikowano

może troszeczkę i co w związku z tym?

ta obsuwa crapdowna przypomniało mi tłumaczenie spencera na wiadomosc o usunieciu scalebound XD

I asked Microsoft if they felt there was now a gap in their line-up after the loss of Scalebound, but they told me that Crackdown 3, Halo Wars 2, Sea of Thieves, State of Decay 2, as well as unannounced "experiences" are still on the way for 2017. Microsoft said they feel that their portfolio is very strong for 2017 "and beyond," offering clues to future unannounced projects.

XD Microsoft, this is waiting XD

Opublikowano

Dziś się mnie znajomy w robocie pytał co kupić, ps4 czy x1. Powiedziałem mu że Xbox to zielone (pipi) obesrsne i najlepiej kupić prosiaka dla najlepszych exow w najlepszej jakości. Plus zasugerowałem by kupił też switcha bo idealnie się dopełniają.

Chyba zrobiłem dobry uczynek I odcisgnslem jedna duszyxzke od kąpieli w zielonym szambie

Opublikowano

Uncharted: The Lost Legacy 86% na Meta vs. "Crackdown 3 delayed to Spring 2018." Można powiedzieć - dzień jak co dzień xD

odk9bSH.jpg

Sony nawet dobrego DLC nie potrafi zrobić

Kupować konsolę za 2 koła żeby popykać w port pecetowego średniaka Super Luckys Tale? Jeszcze jak.

to nie jest port gamoniu, na gafie o tym nie pisali? 

Resoraki zaorały te unchrted 5   :dynia:  niestety widać forma psów leci na pysk, kolejny unch 8/10...kolejne noszenie drabin 7/10?

To jak niebieskie przegrywy będą miały w co grać w tym roku czy tylko gt5 hd?   :)

Fakty są takie, że [baczność!] Naughty Dog [spocznij!] zrobili w 13 MIESIĘCY lepszą grę niż Remedy w 4 lata i The Coaltion w 3

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I nie tylko. To Uncharted ma wyższe oceny niż  Gears 4, Gears: Ultimate Edition, Quantum Break, Sunset Overdrive, Dead Rising 3, Dead Rising 4, Halo 5, Halo Wars 2, Forza 5, Ryse i ReCore :bye:

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Dziś się mnie znajomy w robocie pytał co kupić, ps4 czy x1. Powiedziałem mu że Xbox to zielone (pipi) obesrsne i najlepiej kupić prosiaka dla najlepszych exow w najlepszej jakości. Plus zasugerowałem by kupił też switcha bo idealnie się dopełniają.

Chyba zrobiłem dobry uczynek I odcisgnslem jedna duszyxzke od kąpieli w zielonym szambie

Będą z Ciebie ludzie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.