Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zadawać się z ludzmi, którzy nie mają swojego gustu i muszą pytac sepleniaka xD

Fakty są takie, że [baczność!] Naughty Dog [spocznij!] zrobili w 13 MIESIĘCY lepszą grę niż Remedy w 4 lata i The Coaltion w 3

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[siad płaski!] widze, że kasia już ograła to dlc do uncharted, że wie co lepsze[do laski!]

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Opowiedzieć wam żart?

Wyczyść miejsce na Twój Xbox

Halo 5:Guardians wymaga łącznie 97.9 GB przestrzeni. Odinstaluj coś innego i spróbuj ponownie.(0x80070070)

Włóż płytę i graj xddd Ja (pipi)e

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

>kilka dni temu narzekaj na płatne DLC do Halo Wars 2. 

>dzisiaj narzekaj na darmowe wsparcie developera w Halo 5 

jeżeli wskakujesz po 1,5 roku od premiery  do gry, która od dnia wydania jest nieustannie rozwijana o nowe tryby rozgrywki, funkcje i mapy (w sposób który może pozazdrościć każda inna gra na konsolach) to chyba nie liczyłeś że cały content będziesz miał na płycie, serio nie masz prawa narzekać.

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ale jak nie chce tego dodatkowego szrotu dla ludzi grających online to i tak muszę czekać na instalację.... Przez to marnuje się masa miejsca, fajnie jakby był wybór. 

Opublikowano

Dla najlepszego multiplayera na ziemi warto :cool:

Opublikowano

W takim razie jest wybór, może grać offline 

Opublikowano

Mówisz o splatoonie? Tam to tylko wkładasz and grasz :banderas:

Opublikowano

Opowiedzieć wam żart?

Halo 5:Guardians wymaga łącznie 97.9 GB przestrzeni. Odinstaluj coś innego i spróbuj ponownie.(0x80070070)

Próbowałeś zainstalować GoW Ascension na PS3 z dyskiem 80 gb? :reggie:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Po co się kłócić, chce ktoś kodzik na najlepszy beta system dla najlepszej konsoli na rynku?

Opublikowano

Opowiedzieć wam żart?

Próbowałeś zainstalować GoW Ascension na PS3 z dyskiem 80 gb? :reggie:

Ponarzekaj na Xbone, że gierka na płycie musi mieć 100GB wolnego miejsca >> usłysz że z 10 lat temu Sony dało w plusie gierkę, która zajmowała dużo miejsca :yao:

Opublikowano

Dlatego kupiłem One z 1Tb nauczony błędami Sony :kaz:

Opublikowano

Tylko ze Spotify nie potrzebuje tyle miejsca.

Opublikowano

Tylko ze Spotify nie potrzebuje tyle miejsca.

Drivesraka też by sie zmiesciła

Opublikowano

No ja ci nie musze jechać xD jak tobie wystarczy konsola z jedną grą to strzał w stope jest i tak

Opublikowano

No ja ci nie musze jechać xD jak tobie wystarczy konsola z jedną grą to strzał w stope jest i tak

Nie pamietam kiedy uruchamiałem DriveCluba ale to co Ty myślisz interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg.

Opublikowano

Nie pamietam kiedy uruchamiałem DriveCluba ale to co Ty myślisz interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg.

No tak drivesrak olany, to teraz same inne guwna w tym niebieskim raju xD Call of Duty, Czołgi xD

Opublikowano

No tak drivesrak olany, to teraz same inne guwna w tym niebieskim raju xD Call of Duty, Czołgi xD
MW to świetny odmóżdżajacy szpil, nie zrozumiesz bo nie masz co odmóżdżać, a czołgi, nie odpalalem, kolega który wydaje setki na to w Polsce, chciał zobaczyć jak to działa na konsolach gdy był w odwiedzinach.

Aaa No i Horizon, wyszedł przed Zelda ale jest tak dobry ze czeka na lepsze czasy, bo teraz od zaj.ebania open worldow, ale polecam, must have, mesjasz, tytuł dla którego warto kupić konsole.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

MW to świetny odmóżdżajacy szpil, nie zrozumiesz bo nie masz co odmóżdżać, a czołgi, nie odpalalem, kolega który wydaje setki na to w Polsce, chciał zobaczyć jak to działa na konsolach gdy był w odwiedzinach.

no nie mam co odmóżdżać bo mój umysł jest ostry jak brzywa ku,rwa 24/7 a nie ty, na zmywaku zmeczony i musi strzelac w kał of duty xD

Opublikowano

no nie mam co odmóżdżać

Yebany, w końcu się przyznał :obama:

Opublikowano

hehe drugie samozaoranie w ciągu jednego dnia :frog: 

Opublikowano

no nie mam co odmóżdżać

Yebany, w końcu się przyznał :obama:

Nie sądziłem ze tak łatwo pójdzie i przyzna się.

Opublikowano

tej ale tak nie popadaj w samozachwyt to nie mi trzeba było skłądać sie na przeszczep mózgu od małpy :pawel:

Opublikowano

tej ale tak nie popadaj w samozachwyt to nie mi trzeba było skłądać sie na przeszczep mózgu od małpy :pawel:

No i jak przed chwila napisałeś, dawca był odpowiedni tylko pacjent zły.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.