Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wpadłem na chwile, ale widze, że xbox dalej nie ma argumentów by cokolwiek pisać w tym temacie. Gierki z plusa lepsze od premier xbąka w nadchodzących miesiącach. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

aż tak słabo z ps4 żeby jarać się multiplatformi które już wyszły na pc/x'a i dlc do ucharted? No cóż jaka konsola takie wymagania, w sumie to vita ratuje tego szrota4 swoimi grami w tym roku  :)

Opublikowano

kolejny tytuł zapowiedziany tylko na PS4, który to już z rzędzu, eh

20882760_10155686487386803_2640264054884

i to jeszcze taka m a r k a

Opublikowano

co to za generyczne guwno

Opublikowano

Ordera grali az sie uszy trzesli a recore szkaluja xd fajna gierka z zje.banym ostatnim dungeonem

Opublikowano

jak już o słabych gierkach piszemy to

order = ryse >gears of war 4 >gnack >>> yakuza

pozdro

Opublikowano

jak już o słabych gierkach piszemy to

order = ryse >gears of war 4 >gnack >>>horizon

pozdro

fix

nowa strona, czyli prawda

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Figus mowi jak jest

Opublikowano

skad wiesz? grales we wszystko z tego?

Opublikowano

I tak i nie

Opublikowano

Sleeping dogs >>>>>>yakuza

Opublikowano

szkoda ze dwojeczki juz nigdy nie będzie :smutnażaba:

Opublikowano

Sleeping dogs >>>>>>yakuza

a kiedy zagrasz w tą drugą? :v

Opublikowano

Nie musze jeść gówna żeby wiedzieć że jest gówniane nie ?

Kiedyś jak miałem ps3 zrobiłem podejście do Y4 ale nie pyklo, mając prosiaka myslalem żeby wziąć 0 no ale nie kupiłem

Edytowane przez kubson

Opublikowano

nobody nice try z tym bloodbornem, nie chce mi się spamować tematu więc mogę tylko napisać, że żeby czekać na goty szpili jak Bloodborne zamiast kupować na premierę w kolekcjonerce no to trzeba być figarem

i właśnie Bloodborne jest pięknym przykładem zje,bania wersji 1.0, gdzie bez patchy możesz przez ponad minutę podziwiać ekran ładowania :usmiech::lapka:

inny plejstejszonowy klejnot: od wersji 1.0 Horizon ZD dodano więcej trybów gry, więcej opcji w menu, pozmieniano balans (znerfiona zbroja na przykład) i ponaprawiono od ch,uja malutkich glitchy

ja wiem, najbardziej chwalona gra generacji czyli W3 w wersji 1.0 ma dropy, błędy, inny balans, dziury w ekonomii, inny interfejs

Możesz sobie zaklinać rzeczywistość ile chcesz, ale dzisiejsze wersje 1.0 są na tłoczone na płyty w stanie z góry skazanym na day 0 patch.

a później na wielomiesięczne wspieranie i poprawianie, nie ma już chyba analizy na DF by nie pisano, że liczą na poprawę jakiegośtam technicznego defektu w przyszłych patchach

Opublikowano

Mk8d, spla2n jakos byly perfect na premiere. Zelda znowu latke dostala, bugow gierka praktycznie nie miala ale bez latki chodzila jak wersja na wiiu

Opublikowano

Ale Nintendo dopiero odkrywa co to w ogóle są patche i online, daj im jeszcze parę lat OK?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mk8d, spla2n jakos byly perfect na premiere. Zelda znowu latke dostala, bugow gierka praktycznie nie miala ale bez latki chodzila jak wersja na wiiu

Pokemony Y na premierę usuwały zapisy w Luminose City, a Skyward Sword miał buga uniemożliwiającego dalszą progresję.

Opublikowano

@raven

Dwa pytania:

1. Czy ograłeś od początku do końca choć 1/3 tytułów na obecną generację, bez załączonego ściągania pacza?

2. Czy znów zamierzasz (pipi)ć że uważam iż wszystko jest w porządku w analogiczny sposób do twojego pieprzenia w stylu:

@raven

te wszystkie pudełka za 15 lat będą do czegoś w ogóle się nadawały gdy wyłączą serwery PSN i nie da się zapatchować tej sterty nieukończonych szrotów w wersjach 1.0 jakie spoczywają na płytach

Dobra nie wiem jak chuowo jak jest na x1, gdzie nawet nie da się ponoć zagrać w singla, bez ściągnięcia aktualizacji, ale mój dotychczasowy pudełkowy dorobek (minus sprzedane TEW) wygląda na chwilę obecną tak:

KeUi3RS.jpg

Wiem, przykład może mało reprezentacyjny, ale dający pewien ogląd sytuacji (poza Dishonored 2 kupowałem co chciałem, nie co działało dobrze).

Ile z tych tytułów ograłem bez patcha? Prócz Bloodborna przez Każdy.

Ile było ewidentnie popsutych, że aż bałbym się je odpaić po zamknięciu psn? BB, TEW, TLG (z paczami czy bez na zwykłym ps4 działa słabo) + Alien posiadał zauważalne dropy na cut scenkach. 

No rzeczywiście wszystkie retailowe gierki nie są grywalne bez aktualizacji. :yao:

Możesz sobie zaklinać rzeczywistość ile chcesz, ale dzisiejsze wersje 1.0 są na tłoczone na płyty w stanie z góry skazanym na day 0 patch.

Ale że co zaklinam? Że nie ma problemu? Czy że nawet drobne pierdoły w balansie i dropy do 3 klatek komletnie psują ci fun z gry? Biadaku, jak ty sobie radziłeś w czasach V i VI generacji. :smutas:

A Wiedźmina kupuje wkrótce w wersji GOTY i od 1.5 roku mam wyebane w te dramy na bagnach. :czesc:

Opublikowano

Witam was w dzisiejszym dniu. Czy coś się zmieniło czy Xbox nadal jest najlepszym sprzętem bez gier?

Pozdrawiam

po staremu, dalej the best

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.