Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 499,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ehhhhhhhhhhhhhhhh cała konferencja xboxa wyglądała jak ta pani w niebieskich włosach. A sam xbox to ten łysy pan. Taki akward i cringe 

Opublikowano

O ku.rwa, jaka żenada, ta cała "konfa", która była jedynie marnym recyklingiem trailerów z E3.

Opublikowano

pre-order zlozony :banderas:

Opublikowano

to się sprzeda w ogóle?

sorry, ale zapowiedzi tego sprzętu są równie ekscytujące, co coroczne zapowiedzi nowego telefonu Samsunga. ta konsola jest N U D N A

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wcale.

Opublikowano

Nie no stojak i zielony napis na konsoli. Preorder złożony. 

Powaga teraz. Oni się Boga nie boją.

Opublikowano

I pomyśleć ze są na tym forum osoby które ta konsole kupią xD.

Opublikowano

Po kiego grzyba oni płacą Greenbergowi i innym nieudacznikom od PR i reklamy ładne pieniążki, jak tacy Mazzeo czy Asax to za friko by im to samo zrobili...

Opublikowano

Zamawiajcie Project Scorpio, szybko!!! Bo za rok zapowiedzą PS5 które będzie potężniejsze!

Nigdy już konsola Sory nie będzie sprzętowo mocniejsza od konsoli Mikroszafotu dłużej niż miesiąc-dwa max...

Opublikowano

W sumie to niczego więcej się nie spodziewałem, kilka ostatnich konferencji ms to kopiuj/wklej dokładnie taki sam żenujący scenariusz. Nie wiem czy nie śledzą feedbacku czy wszyscy oprócz nas się tym podniecają i tylko my narzekamy...

No niestety ale zachodni gracze znacznie odbiegają od taj garstki na PE, po E3 ogromna popularność, pozytywne opinie i miliony lajków w przeciwieństwie do naszej jaskini.

XOX zapowiada się mega ale nie mam ciśnienia na wydanie 2K żeby pograć tylko w ulepszoną Forze.

Opublikowano

Zamawiajcie Project Scorpio, szybko!!! Bo za rok zapowiedzą PS5 które będzie potężniejsze!

Nigdy już konsola Sory nie będzie sprzętowo mocniejsza od konsoli Mikroszafotu dłużej niż miesiąc-dwa max...
:dynia:
Opublikowano

Ja kupie dla recore remastered, ac 4k, shadow of mordor -dancing with dragons 4k i najważniejsze sea of thieves w 4k

Opublikowano

W sumie to niczego więcej się nie spodziewałem, kilka ostatnich konferencji ms to kopiuj/wklej dokładnie taki sam żenujący scenariusz. Nie wiem czy nie śledzą feedbacku czy wszyscy oprócz nas się tym podniecają i tylko my narzekamy...

No niestety ale zachodni gracze znacznie odbiegają od taj garstki na PE, po E3 ogromna popularność, pozytywne opinie i miliony lajków w przeciwieństwie do naszej jaskini.

XOX zapowiada się mega ale nie mam ciśnienia na wydanie 2K żeby pograć tylko w ulepszoną Forze.

Czytamy chyba inne portale, poczytaj opinie na fejsie, youtubie, czy na portalach w dziale komentarzy, pod ekscytacja tych mizernych dziennikarzy.

Opublikowano

XOX zapowiada się mega ale nie mam ciśnienia na wydanie 2K żeby pograć tylko w ulepszoną Forze

ahahahahahaha

post roku, o s(pipi)esyn xdxdxdxd

Opublikowano

produkt klasy p r e m i u m

Opublikowano

Crackdowna 3 nie było w ogóle, nie? Jak poza tym show go nie pokażą na gamescomie to "sprawa jest poważna" i może rzeczywiście pójść do kosza.

Opublikowano

oficjalnie 2099 zł, za jakość się płaci.

Cena ok, tylko pytanie: po co?

Opublikowano

Za X360 w lutym 2006 dałem 2500 zł. Fakt, że z dwiema grami i pilotem, ale zawsze...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Za X360 w lutym 2006 dałem 2500 zł. Fakt, że z dwiema grami i pilotem, ale zawsze...

Pamiętam jak w 2007 roku przekonywałem w e-magazinie że combo 360 + Wii to jedyna właściwa droga. 

Girsy, Viva Pinata, Blue Dragon i mnóstwo zapowiedzi, szkoda że wszystko się w 2009 roku zes.rało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.