Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jak tam zielone frajery, ryje zmyte z wczorajszego, kolejnego bukkake spencera? Widzę,ze niektórym mało i już składają zamówienia na kolejną porcje bycia dzifką. Mam nadzieję, że microsoft nie wycofa się z rynku po tej generacji, bo fajnie pośmiać się z nieudaczników, a jeszcze lepiej z ich klientów, którzy z uśmiechem na twarzy przyjmują coraz większe anusy w swoje dopy.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 499,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jak tam zielone frajery, ryje zmyte z wczorajszego, kolejnego bukkake spencera? Widzę,ze niektórym mało i już składają zamówienia na kolejną porcje bycia dzifką. Mam nadzieję, że microsoft nie wycofa się z rynku po tej generacji, bo fajnie pośmiać się z nieudaczników, a jeszcze lepiej z ich klientów, którzy z uśmiechem na twarzy przyjmują coraz większe anusy w swoje dopy.

Nie bądź taki pasywno-agresywny.

U niebieskich bram kolejny cudny dzień, recki exa na 82 procent, mowa o Yakuzie Kiwami, 40 godzin wybornej rozrywki, a u zielonych robaków jaranie się dlckiem za oglądania na mixerze oraz wersją goty ReCore z 60 procent na metacritic xD

Opublikowano

Najlepsza była końcówka konferencje, jak koleś był podekscytowany, bo wielka zapowiedz i nowy członek rodziny xbox. Pierwsza myśl, może to nowe ip na wzór Klejnotu Generacji, a tu trailer konsoli.

Hahaha, jak im plują na te pryszczate mordy, niech ta firma zdycha.

Opublikowano

Oj nie gadajcie, Minecraft w 4K będzie robił robotę, do tego personalizowane pady i stare multiplatformy podbite do 4K.

Opublikowano

To oczywiste ze pierwsze nakłady tej konsoli będą schodzić jak ciepłe buleczki, mało jest osob co będzie chciało dopiec klapom mówiąc ze ich Pro jest słabe?, bo maja w domu prawdziwego Monstera, wystarczy popatrzeć tutaj na forum.

A to ze pół roku od premiery będzie można ja kupić za pół ceny od tych leszczy to już inna sprawa :-)

No tak, bo generalnie konsole można kupić pół roku od premiery za pół ceny. Jak pokazał przykład Xboxa One, Xboxa One S, Playstation 4, Playstation 4 Slim, Playstation 4 PRO, Nintendo Switch, któremu zaraz stuknie pół roku, WiiU i wiele innych z poprzednich generacji. 

A NIE CZEKAJ

Może cię to zaskoczy, ale normalni ludzie nie kupują sprzętu za 2 koła, żeby komuś dopiec. Jeżeli miewasz takie pokusy, generalnie polecam przemyśleć i spożytkować te pieniądze inaczej -  np. na terapię.

Opublikowano

Tylko xbox a sony smiecie jaraja sie remakiem gierki z ps2 xd

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni.

Kupię lepszego X ale dopiero na premierę Ori 2. Jedyna gra, na którą tak czekam. Blind Forest to jedna z najlepszych rzeczy jakie mogą się przytrafić graczom.

Opublikowano

kupować konsole za 2100zl dla gierki ze stema? no można, można

Opublikowano

Wierzyłem, że na końcu konfy wyskoczy spencer i powie "it's a prank bro" i pokażą jakieś gry

Opublikowano

To oczywiste ze pierwsze nakłady tej konsoli będą schodzić jak ciepłe buleczki, mało jest osob co będzie chciało dopiec klapom mówiąc ze ich Pro jest słabe?, bo maja w domu prawdziwego Monstera, wystarczy popatrzeć tutaj na forum.

A to ze pół roku od premiery będzie można ja kupić za pół ceny od tych leszczy to już inna sprawa :-)

No tak, bo generalnie konsole można kupić pół roku od premiery za pół ceny. Jak pokazał przykład Xboxa One, Xboxa One S, Playstation 4, Playstation 4 Slim, Playstation 4 PRO, Nintendo Switch, któremu zaraz stuknie pół roku, WiiU i wiele innych z poprzednich generacji.

A NIE CZEKAJ

Może cię to zaskoczy, ale normalni ludzie nie kupują sprzętu za 2 koła, żeby komuś dopiec. Jeżeli miewasz takie pokusy, generalnie polecam przemyśleć i spożytkować te pieniądze inaczej - np. na terapię.

Może i w Polsce człowiek logicznie myślący tak postępuje ale na zachodzie, kupując konsole za tygodniówkę to tak nie jest, dlatego Xbox One X jesli się będzie sprzedawał to ze względu tylko na moc, bo przecież nie gry? XD

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni.

Kupię lepszego X ale dopiero na premierę Ori 2. Jedyna gra, na którą tak czekam. Blind Forest to jedna z najlepszych rzeczy jakie mogą się przytrafić graczom.

Opublikowano

Steam? Nie no szanujemy sie chyba tutaj

Opublikowano

Wolę dać 2100 Spencerowi niż 40 euro grubasowi, który robi z siebie Boga.

Opublikowano

dlatego Xbox One X jesli się będzie sprzedawał to ze względu tylko na moc, bo przecież nie gry? XD 

no jednej takiej konsoli już się udało tym sposobem podbić rynek. A brak gier tłumaczono geniuszem Sony 

DHhxALcUQAA8jEh.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jeszcze jak!

Opublikowano

A nie możecie sobie wyobrazić osoby co kupuje nowe zabawki na zasadzie nowego gadżetu pod tv. Czy naprawdę każdy musi być takim smutnym człowiekiem jak mendrek czy yeti i zamykać się z jedną konsolą jeszcze w wersji ps4 bieda edition?

Trolowanie trolowanie ale ja pre orderek złożyłem w media markt :D  Kupno skorpiona to nie problem, problemem będzie w październiku sprzedać xboxa one s :D

Opublikowano

Chyba jestem za biedny żeby zrozumieć sens przesiadki ze zwykłego bonera na xone x specjalnie na premierę Ori2.

Opublikowano

A nie możecie sobie wyobrazić osoby co kupuje nowe zabawki na zasadzie nowego gadżetu pod tv. Czy naprawdę każdy musi być takim smutnym człowiekiem jak mendrek czy yeti i zamykać się z jedną konsolą jeszcze w wersji ps4 bieda edition?

Trolowanie trolowanie ale ja pre orderek złożyłem w media markt :D Kupno skorpiona to nie problem, problemem będzie w październiku sprzedać xboxa one s :D

Ja S trzymam pod drugi tv będzie podłączona.

Chyba jestem za biedny żeby zrozumieć sens przesiadki ze zwykłego bonera na xone x specjalnie na premierę Ori2.

Wystarczy że będą enhanced wersję gier.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Trolowanie trolowanie ale ja pre orderek złożyłem w media markt :D  Kupno skorpiona to nie problem, problemem będzie w październiku sprzedać xboxa one s :D

Jak dasz dobrą cenę to :ogor:

Opublikowano

Blantman do 300zl to i ja biore, chyba dasz za tyle czlonkowi community switchuni

Opublikowano

wezme bez pada za 250zl

Opublikowano

OsBWRKw.jpg

VS

an-old-green-trabant-601s-a-car-made-in-

Opublikowano

Microsoft napędza hype wspaniałą, najpotężniejszą konsolą na rynku, toną wyśmienitych gier w najlepszej możliwej jakości na planecie, trzema preorderami, zielonymi chrupkami a w odp co robi pleysation ?

Kolejny atak hackeróww xdDddd

Opublikowano

Fanka jak zabolało, że trzyma pod telewizorem trzypłytowy kaloryfer xD 

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.