Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Fanka jak zabolało, że trzyma pod telewizorem trzypłytowy kaloryfer xD 

Na którym ma w co grać, w odróżnieniu od tej JE.B.ANEJ SZMATY BEZ GIER XBOX.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A nie możecie sobie wyobrazić osoby co kupuje nowe zabawki na zasadzie nowego gadżetu pod tv. Czy naprawdę każdy musi być takim smutnym człowiekiem jak mendrek czy yeti i zamykać się z jedną konsolą jeszcze w wersji ps4 bieda edition?

Trolowanie trolowanie ale ja pre orderek złożyłem w media markt :D  Kupno skorpiona to nie problem, problemem będzie w październiku sprzedać xboxa one s :D

O to właśnie chodzi, sam mysle czy nie pogonić teraz klocka bo pozniej bedzie tragedia xD

Opublikowano

myślałem ze juz jest tragedia to sprzedać

Opublikowano

dopłacanie ponad tysiąc złotych do xbonka żeby sobie pograć w kilka gierek w odrobinę lepszej jakości to jest solidne niedoyebanie mózgu. no, ale czego się spodziewać od daunów, którzy jarają się grami typu call of duty, assassins creed, yakuza czy gears of war :yao:

btw dzisiaj mają dawać informacje o age of empires na bonka, więc mam nadzieję, że jakiś mazzeo zrobi odpowiedni temat w dziale bonczura i będę mógł sobie pooglądać jakieś filmiki

Opublikowano

Nawet Eurogamer pluje na śmiecia Xboxa.

Eurogamer: "Microsoft's final sales pitch for Xbox One X falls flat"

...It was hard to make head or tail of what Microsoft's Gamescom show had set out to achieve. In an hour and a half of reheated E3 trailers and recaps,
there was perhaps one announcement of a genuine exclusive for Xbox: a vertical console stand for the day one edition of the Xbox One X, as unpackaged by Major Nelson in an abandoned office on the other side of the world.

It all brought up the same question that kept recurring again and again - who is this thing for, and what's Microsoft setting out to achieve with the Xbox One X?

...At this point in the console lifecycle, Microsoft needs more than prettier versions of multiplatform games if it's to make serious inroads into Sony's considerable lead this generation.

It needs new and exciting games, and just one reason to make the Xbox One X essential - an Uncharted, or a Breath of the Wild, to make the console's case for it. Forza Motorsport 7, as fine as it looks, doesn't quite cut it - alongside Gears of War and Halo, it feels like yesterday's news, and not the shot in the arm that's needed right now.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

best exclusive franchises - forza, gears and halo.

Opublikowano

Nawet Eurogamer pluje na śmiecia Xboxa.

Eurogamer: "Microsoft's final sales pitch for Xbox One X falls flat"

...It was hard to make head or tail of what Microsoft's Gamescom show had set out to achieve. In an hour and a half of reheated E3 trailers and recaps,
there was perhaps one announcement of a genuine exclusive for Xbox: a vertical console stand for the day one edition of the Xbox One X, as unpackaged by Major Nelson in an abandoned office on the other side of the world.

It all brought up the same question that kept recurring again and again - who is this thing for, and what's Microsoft setting out to achieve with the Xbox One X?

...At this point in the console lifecycle, Microsoft needs more than prettier versions of multiplatform games if it's to make serious inroads into Sony's considerable lead this generation.

It needs new and exciting games, and just one reason to make the Xbox One X essential - an Uncharted, or a Breath of the Wild, to make the console's case for it. Forza Motorsport 7, as fine as it looks, doesn't quite cut it - alongside Gears of War and Halo, it feels like yesterday's news, and not the shot in the arm that's needed right now.

Przecież Daddy pisał że jest zupełnie inaczej xD

Opublikowano

zadam to pytanie raz ponieważ wiem że wszyscy myślimy o tym samym po konferencji

Gdzie można preorder złożyć na xoxa w polsce ? :D

A nie możecie sobie wyobrazić osoby co kupuje nowe zabawki na zasadzie nowego gadżetu pod tv. Czy naprawdę każdy musi być takim smutnym człowiekiem jak mendrek czy yeti i zamykać się z jedną konsolą jeszcze w wersji ps4 bieda edition?

Trolowanie trolowanie ale ja pre orderek złożyłem w media markt :D  Kupno skorpiona to nie problem, problemem będzie w październiku sprzedać xboxa one s :D

ehhh a kogo to obchodzi co z tego że będzie 10000 terafanków jak gier na to nie ma. 100 razy wolę niera czy persone niedomagające graficznie na ps4 (obie wyglądaja jak gry z ps3)  niż kolejną forze w 4k z ostrą graficzką. Gearsy nowe też nie porwały. Było fajnie w coopie z forumowiczem i spoko pograło się troszkę w multi ale na 5 część nie czekam.  Brakuje naprawdę dobrego killera dla którego warto kupić skorpiona. Bez killera pokroju bloodborne , nioh czy persona 5 ja nie widzę sensu kupna skorpiona. Postanowiłem że jesienią kupuje switcha  zeldą, mario i  (oby) xenoblade. Wątpię aby ms miał killera lepszego od którejś z tych gier. Tak samo jak nie widzę sensu w kupnie prosiaka (mimo posiadania telewizora odpowiedniego) tak samo nie widzę sensu w ładowanie w skorpio. 

Chciałbym się mylić. Chciałbym aby na e3 było multum zapowiedzi na jesień. Mamy 5 Kwietnia i do tej pory żadnych plotek o nowych ip czy innych gierkach nie słyszałem. Ludzie podniecający się zapowiedzią SPECYFIKACJI ... do czego ten świat zmierza

:dynia:

Opublikowano

A wiadomo juz o co chodzilo z tym tweetem sprzed kilku dni? Bo na pewno nie chodzilo o ich konferencje xd

Czy moze spęser po prostu szlifuje swoja sztuke robienia ludzi w bambuko?

Opublikowano

Może smarowali benisa lubrykantem a fani wolą na sucho?  :dunno:

Opublikowano

zadam to pytanie raz ponieważ wiem że wszyscy myślimy o tym samym po konferencji

ehhh a kogo to obchodzi co z tego że będzie 10000 terafanków jak gier na to nie ma. 100 razy wolę niera czy persone niedomagające graficznie na ps4 (obie wyglądaja jak gry z ps3)  niż kolejną forze w 4k z ostrą graficzką. Gearsy nowe też nie porwały. Było fajnie w coopie z forumowiczem i spoko pograło się troszkę w multi ale na 5 część nie czekam.  Brakuje naprawdę dobrego killera dla którego warto kupić skorpiona. Bez killera pokroju bloodborne , nioh czy persona 5 ja nie widzę sensu kupna skorpiona. Postanowiłem że jesienią kupuje switcha  zeldą, mario i  (oby) xenoblade. Wątpię aby ms miał killera lepszego od którejś z tych gier. Tak samo jak nie widzę sensu w kupnie prosiaka (mimo posiadania telewizora odpowiedniego) tak samo nie widzę sensu w ładowanie w skorpio. 

Chciałbym się mylić. Chciałbym aby na e3 było multum zapowiedzi na jesień. Mamy 5 Kwietnia i do tej pory żadnych plotek o nowych ip czy innych gierkach nie słyszałem. Ludzie podniecający się zapowiedzią SPECYFIKACJI ... do czego ten świat zmierza

nieładnie tak komuś zmieniac posty,  zrobiliście z niego upośledzonego

Opublikowano

1800 za scorpio w MM. Tyle kosztował prosiak. Cena imo dobra.

Opublikowano

Trolowanie trolowanie ale ja pre orderek złożyłem w media markt :D Kupno skorpiona to nie problem, problemem będzie w październiku sprzedać xboxa one s :D

ehhh a kogo to obchodzi co z tego że będzie 10000 terafanków jak gier na to nie ma. 100 razy wolę niera czy persone niedomagające graficznie na ps4 (obie wyglądaja jak gry z ps3) niż kolejną forze w 4k z ostrą graficzką. Gearsy nowe też nie porwały. Było fajnie w coopie z forumowiczem i spoko pograło się troszkę w multi ale na 5 część nie czekam. Brakuje naprawdę dobrego killera dla którego warto kupić skorpiona. Bez killera pokroju bloodborne , nioh czy persona 5 ja nie widzę sensu kupna skorpiona. Postanowiłem że jesienią kupuje switcha zeldą, mario i (oby) xenoblade. Wątpię aby ms miał killera lepszego od którejś z tych gier. Tak samo jak nie widzę sensu w kupnie prosiaka (mimo posiadania telewizora odpowiedniego) tak samo nie widzę sensu w ładowanie w skorpio.

Ładnie go zaorales, w sumie to się sam zaorał xD

1800 za scorpio w MM. Tyle kosztował prosiak. Cena imo dobra.

Przyznać trzeba ze cena bardzo dobra.
Opublikowano

Za co? Za możliwość odpalenia maincrafta w 4k, czy może w oczekiwaniu na tą epicką przyszłość z tymi epickimi grami z crapdownem na czele.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

dopłacanie ponad tysiąc złotych do xbonka żeby sobie pograć w kilka gierek w odrobinę lepszej jakości to jest solidne niedoyebanie mózgu. no, ale czego się spodziewać od daunów, którzy jarają się grami typu call of duty, assassins creed, yakuza czy gears of war :yao:

btw dzisiaj mają dawać informacje o age of empires na bonka, więc mam nadzieję, że jakiś mazzeo zrobi odpowiedni temat w dziale bonczura i będę mógł sobie pooglądać jakieś filmiki

Project Scorpio zamówiony!

A Ty biedaku co? dalej premierowe PS4 podpięte do CRTeka z kaczora donalda?  :yao:

Opublikowano

Boty zamawiające Scorpio dla multiplatform na które pluły przez ostatnich kilka lat :dynia: czy można upaść niżej?

Opublikowano

Żeby chociaż jakieś Halo 6 wypuścili, z grafiką, która ośmiesza PS4 i blachę. Ale nie

Ustawienia -> rozdzielczość -> 4k

xd

Opublikowano

Ten znowu się naćpał, matko jedyne nie szkoda Ci zdrowia?

Opublikowano

boty w 2010-2013: kogo obchodzą exy, i tak każdy gra w multiplatformy :)

boty w 2013-2015: kogo obchodzą jakieś januszowe multiplatformy, zachłyśnijcie się tym CoDem, Asasynem i Destinem :)

boty w 2017: kogo obchodzą exy, i tak każdy gra w multiplatformy :)

Opublikowano

Microsoft po prostu zadowolił się taką sprzedażą i od lat mówią, że wszystko jest ok, a z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze :dynia:

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Nawet EA zapowiedziało nową grę na Gamescomie, w przeciwieństwie do MSu xD no ale wg botów GC to nie miejsce na nowe zapowiedzi gier.

Opublikowano

jaką?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.