Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

który to juz raz xD czaszka.gif

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Chciałem bardzo serdecznie podziękować wszystkim którzy z takim uczuciem I troską zaangażowali się w skomentowanie mojej decyzji zakupowej Xboksa One X. Bardzo jestem wzruszony, że tak mocną wagę przywiązujecie do tego na co wydaję swoje pieniądze. Mam nadzieję, że z conajmniej taką samą troską komentujecie i analizujecie swoje decyzje zakupowe co by przypadkiem nie roztwonić ciężko zarobionej waluty.

Jezu jak Ty nisko przez lata upadles. Od PS3 ssie pauke do czegos... takiego. Wstydz sie.

Już za chwilę XOX, najpotężniejsza konsola na świecie a klapy co? gier brak, multiplafromy hd ready   :)

Nawet jesli to i tak juz niczego nie zmieni.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ostatni.

Opublikowano

W kwestii sprzedaży zapewne nie, ale jak kogoś stać aby wydać 1800zł to w sumie why not? I tak pakujemy w giereczki dla dzieci tyle $, że taka suma to mała kropla w morzu.

Opublikowano

Figaro wyrzutek, a nie tymczasowy urlop?

xDDDD mazzeo otwiera szampana

co znowu od(pipi)ał? xDDD

Opublikowano

Figaro wyrzutek, a nie tymczasowy urlop?

xDDDD mazzeo otwiera szampana

No jak któryś raz z kolei robi syf i burdel albo odwala jakieś chore akcje a ma przy tym 4 pkt. to czemu tu się dziwić. 

Opublikowano

Ostatni.

xgz9nkR.gif

co znowu od(pipi)ał? xDDD

Tak im (figaro i kasias) się spodobał świeży news z gamescomu o Simsach 4 na PS4 obok XO, że zaczęli wyszukiwać tematy z 2014 roku tylko po to, aby napisać, że trzeba je przenieść do multiplatform.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ostatni.

giphy.gif

Opublikowano

xddd figaro ma psyche tak cienka jak lineup exow na xboxa 

Opublikowano

boty w 2010-2013: kogo obchodzą exy, i tak każdy gra w multiplatformy :)

boty w 2013-2015: kogo obchodzą jakieś januszowe multiplatformy, zachłyśnijcie się tym CoDem, Asasynem i Destinem :)

boty w 2017: kogo obchodzą exy, i tak każdy gra w multiplatformy :)

figaro w 2010-2013 - ogrywa gierki z psx'a :)

figaro w 2013-2015 - ogrywa gierki z ps2 :)

figaro w 2017 - kobita kupuje mu PS4 PRO, wielki funio się zrobił choć i tak gra multiplatformy :)

miałem podobny pomysł, ale mimo wszystko odpuściłem :teehee:

Tak w ogóle: Figaro poza forumkiem? Za co :(?

Ostatni.

:obama:

Opublikowano

Figaro w 2017 - czaszka.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

co by nie mówić, scorpio jednak kogoś rozje,bał xd

Opublikowano

jak kogoś stać aby wydać 1800zł to w sumie why not? I tak pakujemy w giereczki dla dzieci tyle $, że taka suma to mała kropla w morzu.

No pewnie ze mozna kupic, po prostu widac jaka za(pipi)ista oferta jest XBX zeby tak argumentowac zakup. A wezme, co mi tam.

Opublikowano

Chlopcy powiedzcie cos wiecej o grze dead by daylight:hallowen. Dobra gra?

Opublikowano

Figaro ty ku,rwa debilu xd

Opublikowano

a najgorzej, że wcale w niego nie strzelano, tylko je,bany się pod celownik w ostatnim momencie ustawił (*)

Opublikowano

a najgorzej, że wcale w niego nie strzelano, tylko je,bany się pod celownik w ostatnim momencie ustawił (*)

Jak Jaime Lannister w 4 odcinku tego sezonu... Chyba aż zrobię przeróbkę :sorcerer:

Opublikowano

Tak się śmiejecie z Microsoftu, a oni dzisiaj zapowiedzieli grę, którą na pewno będę mieć na celowniku... 

szkoda tylko, że to gra only PC... Age of Empires 4 robione przez Relic 

Opublikowano

Czyli figaro mial racje, jednak mozna nowa gre zapowiedziec na gamescomie.

Opublikowano

Jak Jaime Lannister w 4 odcinku tego sezonu... Chyba aż zrobię przeróbkę :sorcerer:

A te spoilery tutaj to (pipi) madre co

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.