Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma sprawy. Jak Figaro kiedykolwiek wroci to kasujesz konto. A jak nie wroci do konca dni forumka to ja kasuje konto.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Zróbmy że jeśli wróci w przeciągu najbliższego roku i mamy deal :) i kasuję konto. A jak nie wróci to Ciebie kasujemy za rok :D

Opublikowano

30 lat i zakład o kasowanie konta

no brawo

a mejm to na pewno.ma za dużo czasu

a mejm to na pewno.ma za dużo czasu

Opublikowano

Należy dodać że na forum o gierkach! xD

Opublikowano

Zróbmy że jeśli wróci w przeciągu najbliższego roku i mamy deal :) i kasuję konto. A jak nie wróci to Ciebie kasujemy za rok :D

Mejma?

NIE RUSZ

proponuję inny deal, że jak Figaro przez rok nie wróci to np. experta kasujemy jeszcze

Opublikowano

No no. Po roku skasujesz mi konto a nastepnego dnia odbanujesz (PO RAZ KOLEJNY ALE TO JUZ OSTATNI OBIECUJE CHCIELISCIE TO MACIE) Figara. Juz ja znam to wasze poczuci humoru huncwoty z kanciapy.

Opublikowano

Możecie zapytać experta jakie miał warunki powrotu (ostatnie życie, więcej szans nie będzie etc.) Figaro miał podobne :D

Tylko tamten jakoś się trzyma, nic nie odwala i trzyma nerwy na wodzy nawet jak ktoś mu jedzie.

Opublikowano

Figaro ostatnie zycie to mial pare razy xD.

Ale w sumie to za co polecial albo chociaz za jaki temat?

Opublikowano

Szkoda strzępić ryja. Miał 4 pkt. i kolejny raz coś odwalał. No ile można?

Opublikowano

Ale ja go nie bronie, pytam tylko co sie stao sie.

Opublikowano

No ja zgaduję, że to raczej całokształt ostatnich działań, a wygrzebywanie tematów to kropla co przelała czarę goryczy. No i jako "warunkowy" użytkownik miał zaostrzony rygor.

Opublikowano

siedzą dwa dzbany i wykopują tematy z ostatnimi postami z 2014 roku, że temat trzeba przenieść do multiplatform xDDD

kyo mógł zabić, a tylko zgasił

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ponoć znalazł kilka tematów w dziale bonka i napisał w nich, że można przenieść do multiplatform. Jak dostał za to bana to... :reggie:

btw

http://www.psxextreme.info/topic/103350-warframe/page-2

No ale on nie dostał bana. Miał 4 pkt. Jak mu doszedł jeszcze jeden to z automatu zarobił bana. Jak sobie każdy coś odwala to dlaczego mam dwie osoby "karać" i dać punkty i blokadę a tego 3 oszczędzić? Bo co? Bo ojej dostanie bana na forum? Nie pierwszy raz zresztą. Kilka razy był od powrotu upominany, sam się o to prosił. Czego tu nie rozumiesz?

Opublikowano

Kij juz z tym jak dostal i za co dostal. Wazne aby nie wrocil ot tak sobie jak ostatnio. Perezowy "dzien dziecka" z poswiadczeniem drugiej osoby sprawdzal sie najlepiej. C'nie ragus? :lapka:

Opublikowano

Możecie zapytać experta jakie miał warunki powrotu (ostatnie życie, więcej szans nie będzie etc.) Figaro miał podobne :D

Tylko tamten jakoś się trzyma, nic nie odwala i trzyma nerwy na wodzy nawet jak ktoś mu jedzie.

Dokładnie tak, w tym konkretnym przypadku Figaro i experta wygrała inteligencja, bo ja dalej tu jestem.

Czas który spędziłem na urlopie utwierdził mnie w przekonaniu ze internet to tylko forma rozrywki, nie można brać wirtualnych loginów na poważnie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Smieszne ze potrzebowales do tego bana i odpoczynek :dynia:

Opublikowano

taaa, zaraz po banie migracja na gameonly i nowi koledzy i smarowanie tego forum, pozniej spizgatyglutek alter by dalej tutaj pisac xddddd

Opublikowano

Ponoć znalazł kilka tematów w dziale bonka i napisał w nich, że można przenieść do multiplatform. Jak dostał za to bana to... :reggie:

btw

http://www.psxextreme.info/topic/103350-warframe/page-2

No ale on nie dostał bana. Miał 4 pkt. Jak mu doszedł jeszcze jeden to z automatu zarobił bana. Jak sobie każdy coś odwala to dlaczego mam dwie osoby "karać" i dać punkty i blokadę a tego 3 oszczędzić? Bo co? Bo ojej dostanie bana na forum? Nie pierwszy raz zresztą. Kilka razy był od powrotu upominany, sam się o to prosił. Czego tu nie rozumiesz?

A po jakim czasie te punkty się kasują, czasem korci mnie komuś pocisnąć.

Opublikowano

PM

Opublikowano

Wyglada na to ze moderacji tez by się to przydało, bo właśnie za brak dystansu wylądowałem na urlopie.

Opublikowano

A Autyzmax dostał bana?

Opublikowano

taaa, zaraz po banie migracja na gameonly i nowi koledzy i smarowanie tego forum, pozniej spizgatyglutek alter by dalej tutaj pisac xddddd

Z tego co wiem to połowa osob z tego tematu ma konta na gameonly, żadnych nowych kolegów tam nie szukałem wiec nie dopowiadaj sobie opowieści, a alter? Co to za alter skoro oficjalnie się przyznałem ze ja to ja pod spizganym.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wyglada na to ze moderacji tez by się to przydało, bo właśnie za brak dystansu wylądowałem na urlopie.

Eeee nie tak było. Generalnie to poziom Figaro odwaliłeś, latałeś jak kot z pełnym pęcherzem z 4 pkt. po forum, cisnąłeś każdemu przy każdej okazji i z krukiem wleźliście sobie na rodziny. Każdy dostał po 1 pkt :lapka:

Edit: i potem te przytyki na tym drugim forum że rejwen to mój chłopak etc. xD

Edytowane przez Kyo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.