Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

taaa, zaraz po banie migracja na gameonly i nowi koledzy i smarowanie tego forum, pozniej spizgatyglutek alter by dalej tutaj pisac xddddd

no brzmi jak srogie niedoyebane mózgowe

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

zt

Edytowane przez milan

Opublikowano

taaa, zaraz po banie migracja na gameonly i nowi koledzy i smarowanie tego forum, pozniej spizgatyglutek alter by dalej tutaj pisac xddddd

Niby tak, ale gdybys dostał bana na tym forum to byś był pierwsza osoba która sobie odbiera życie z tego powodu, bo przy ilości i częstotliwości postów jakie napie.rdalasz to ktoś z boku może pomyśleć ze masz srogie niedoyebanie mózgowe.
Opublikowano

Niby tak, ale gdybys dostał bana na tym forum to byś był pierwsza osoba która sobie odbiera życie z tego powodu, bo przy ilości i częstotliwości postów jakie napie.rdalasz to ktoś z boku może pomyśleć ze masz srogie niedoyebanie mózgowe.

xD 

powiedział typ co 24/7 na w cw na zmywaku siedzi

Opublikowano

milan nie jesteś lepszy w trakcie ulropu byles na forum xd

Opublikowano

_Be_ 4265 Ficuś 4087 eX4cT_PL

3893

to 2015 xDDDD

Byś mistrzem CW xDD

100000000 postów a ludzie nadal wolą ps4 i  jedzą mieso.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Milan, słuszna statystyka pokazująca prawdę blubera, problem tylko polega na tym ze takie statystyki to on ma chyba w każdym temacie na forum xD

Opublikowano

w temacie regge również xD

_Be_ 312 ogicool 4

Edytowane przez milan

Opublikowano

no jakby zliczalo z cw to bym rozyebał staty

Opublikowano

Pozostaje mi  życzenie pokonania w 2017 exacta i ficusia :)

Edytowane przez milan

Opublikowano

Milan, słuszna statystyka pokazująca prawdę blubera, problem tylko polega na tym ze takie statystyki to on ma chyba w każdym temacie na forum xD

problemem raczej jest to, że mi postowanie na forum z niczym nie koliduje a tobie jedynce co wyszło to zostanie bezbekiem, kiedy całe forum smieje sie z twojej impotencji umysłowej ty czepiasz sie z pisze posty w pracy na forum na ktorym lubie czesc userów, logiczne

Opublikowano

Irc, forumek, nikogoforum, chyu wie gdzie jeszcze, do tego szpiegowanie po necie ludzi z forumka by miec w teczce kwity na kazdego - uzalezniony od neta ten brokul

Opublikowano

Widuje go na forum  fetyszystów damskich stóp, ale pisze w zamkniętym dziale nóg przepoconych, nie mam  dostępu.

Opublikowano

szpiego-ku,rwa-wanie xDDDDDDDDDDDDDDDdd umieram

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Edit: i potem te przytyki na tym drugim forum że rejwen to mój chłopak etc. xD

xD chorzy na głowę ludzie, co tu więcej pisać

Opublikowano

problemem raczej jest to, że mi postowanie na forum z niczym nie koliduje a tobie jedynce co wyszło to zostanie bezbekiem, kiedy całe forum smieje sie z twojej impotencji umysłowej ty czepiasz sie z pisze posty w pracy na forum na ktorym lubie czesc userów, logiczne

Zostałem bezbekiem bo pisałem prawdę, która została odkryta dopiero w 2017.

Wielcy uczeni tez byli uznawani za nienormalnych gdy głosili swoje mądrości, dopiero po ich śmierci uznawano ich za wielkich - odbierz to tak.

Odkrycie w 2017 ze Xbox nie ma gier xD

Odkrycie w 2017 ze menu Xboxa jest nieprzejrzyste

Odkrycie w 2017 ze Xbox rysuje się od samego patrzenia jak swojego czasu superslim PS3

Odkrycie w 2017 ze FH >>> FH3 >>>>>>>>>>>>FH2

Ja już to pisałem dawno temu, ale byłem za to wyśmiewany i przyklejono mi łatkę bezbeka, dopiero teraz gdy Xbox One stał się dla ludu i dodają go do płynu do mycia toalet, a Microsoft już nie wie jakie promocje robić na ten badziew bo nie ma z czym go w byndle wkładać, to wielkie objawienie na forum ze Xbox ssie.

Jak już pisałem, swoje posty również pisze w pracy, tak jak ten teraz.

Może i Ty jakaś część userow lubisz, ale jak ten temat pokazuje, w byciu bezbekiem to w tym temacie daleko byś odemnie nie stał xD.

Opublikowano

wiara w to, ze tytul bezbeka dostales za pisanie o xboxie tylko pokazuje jaki z ciebie nieogarniety austystyczny bezbek

Opublikowano

Wielcy uczeni tez byli uznawani za nienormalnych gdy głosili swoje mądrości, dopiero po ich śmierci uznawano ich za wielkich - odbierz to tak.

Odkrycie w 2017 ze Xbox rysuje się od samego patrzenia jak swojego czasu superslim PS3

Ja już to pisałem dawno temu, ale byłem za to wyśmiewany i przyklejono mi łatkę bezbeka, dopiero teraz gdy Xbox One stał się dla ludu i dodają go do płynu do mycia toalet, a Microsoft już nie wie jakie promocje robić na ten badziew bo nie ma z czym go w byndle wkładać, to wielkie objawienie na forum ze Xbox ssie.

Może i Ty jakaś część userow lubisz, ale jak ten temat pokazuje, w byciu bezbekiem to w tym temacie daleko byś odemnie nie stał xD.

dobrze dziecko nie popłacz sie xd

Opublikowano

tenor.gif

Opublikowano

ex4ctly

Opublikowano

Kyo przestań się tłumaczyć i powiedz po prostu ze mój przelew motywacyjny puszczony sorbnetem dotarł na konto forumka i tyle :czesc:

Każda złotówka była tego warta.

teraz kolej by załatwić pawcia

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja to bym Ciebie wypier.dolil.

Opublikowano

napyerdolil, a potem wypyerdolil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.