Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nadal lepszy niz drivesrak

Gdyby napisał to ktoś kto ma pojęcie o wyscigowkach to pewnie bym zareagował, a ze to tylko typ któremu brakuje wartości odżywczych, który skończył wszystkie Assasyny to nawet mi się nie chce.

nowy nfs was zayebie takedown'ami :obama:

Nowy NFS nikogo, skończył się na Most Wanted.
Opublikowano

Nic tam nie ma ciekawego, przykro mi, to tylko typowy hype nowej konsoli. Grono zapaleńców kupi, a potem reszta stwierdzi że nie ma po co, bo ani rewolucji, ani ex'ów na XoXoXie nie uświadczą ;)

Opublikowano

najwieksza bomba microsoftu na ten rok juz na 66 miejscu xd mass effect guwnomeda sie lepiej sprzedaje od tego czegoś

Opublikowano

ledwie wystartowały pre-ordery na Bestie 6 Teraflopów a już pełno osób na forumku zamówiło, to jak inwestycja w lepsze życie :)

Opublikowano

Nie mogę się już doczekać kolejnego screena z Amazona. Już w ten weekend! Od Mazzeo!

Opublikowano

Ty to lepiej idź odświeżać amazona czy XboxXD nie wskoczył już na 65 miejsce :D

Opublikowano

najwieksza bomba microsoftu na ten rok juz na 66 miejscu xd mass effect guwnomeda sie lepiej sprzedaje od tego czegoś

kermit bardzo Cię lubię, ale weź ogarnij sobie co to znaczy YTD. Sprzedało się na amazonie już więcej Scorpio niż Pro od początku roku 2017. W kilka dni preordery na Scorpio przebiły ~8 miesieczną sprzedaż PS4 Pro na amazonie.

Imo robi wrażenie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

kermit bardzo Cię lubię, ale weź ogarnij sobie co to znaczy YTD. Sprzedało się na amazonie już więcej Scorpio niż Pro od początku roku 2017. W kilka dni preordery na Scorpio przebiły ~8 miesieczną sprzedaż PS4 Pro na amazonie.

Imo robi wrażenie.

a jak sprzedał się prostak w 2016?

Tak jak pisałem, na zachodzie mega podjarka na Scorpio jak i E3 MS, u nas na forum odwrotnie. Niby tych 5 klapów pierdoli farmazony a co prostak miał na premierę rok temu? TLG xDDDD No i do wiosny 2018 plejka została z remasterem gran turismo  :)

Z drugiej strony zwykłe ps4 sprzedażowo rozjedzie inne konsole, mają marketing na jesień na destiny2, coda i star warsy + pewnie obniżka o 50$.

Opublikowano

Prosiak jest imo praktycznie żadnym przeskokiem jeżeli chodzi o moc i tutaj jest pies pogrzebany. Również jego cena w stosunku do scorpio w tym momencie jest cóż...

Opublikowano

Cóż przynajmniej kurwa jest w co grać.

Opublikowano

Prosiak jest imo praktycznie żadnym przeskokiem jeżeli chodzi o moc i tutaj jest pies pogrzebany. Również jego cena w stosunku do scorpio w tym momencie jest cóż...

Masz wersję bazową czy Pro? Bo zawsze o nikłym przeskoku jakości piszą te osoby, które Pro nie posiadają.

Opublikowano

Imo robi wrażenie.

a jak sprzedał się prostak w 2016?

Tak jak pisałem, na zachodzie mega podjarka na Scorpio jak i E3 MS, u nas na forum odwrotnie. Niby tych 5 klapów pierdoli farmazony a co prostak miał na premierę rok temu? TLG xDDDD No i do wiosny 2018 plejka została z remasterem gran turismo :)

A co takiego wychodzi na one x? Coś poza Forza?

Bestia, 6 flopów, a i tak najładniejszą grą będzie uncharted, a później horizon i potrzeba do tego ps4 bieda edyszon, nie jest potrzebne nawet pro.

Opublikowano

Przeciez taki splatoon2 jest nawet ladniejsze od crapdauna3 xddd

Opublikowano

Cuphead was zayebie wy przebrzydłe klapy

Opublikowano

I teraz klapy będą męczyć bule cała generacje jednym uncharted i horizonem :dynia: a ze reszta exow Sony pokroju nier wyglądają jak sraka po winie nawet na prostaku to nawet nie wspomną.

Opublikowano

Cuphead was zayebie wy przebrzydłe klapy

To się jeszcze okaże.
Opublikowano

I teraz klapy będą męczyć bule cała generacje jednym uncharted i horizonem :dynia: a ze reszta exow Sony pokroju nier wyglądają jak sraka po winie nawet na prostaku to nawet nie wspomną.

Nie ma na xdaunie ladniejszego fps niz killzone, ladniejszej scigalki niz driveclub, ladniejszego tps niz order czy u4, do poziomu ratcheta czy nawet infamous tez sie nic nie zblizylo

Czolowy wypominajacy, ze z exow ladne jest tylko u4 i horizon majac u siebie gierki, ktore deklasuje grafika nawet switch to juz ostre dropsy i haluny z rana

Opublikowano

halo 5 na pustyni jest ładniejsze od killzona showdaun

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.