Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

I teraz klapy będą męczyć bule cała generacje jednym uncharted i horizonem :dynia: a ze reszta exow Sony pokroju nier wyglądają jak sraka po winie nawet na prostaku to nawet nie wspomną.

Nie ma na xdaunie ladniejszego fps niz killzone, ladniejszej scigalki niz driveclub, ladniejszego tps niz order czy u4, do poziomu ratcheta czy nawet infamous tez sie nic nie zblizylo

Czolowy wypominajacy, ze z exow ladne jest tylko u4 i horizon majac u siebie gierki, ktore deklasuje grafika nawet switch to juz ostre dropsy i haluny z rana

Ale z tym inFamous to popłynąłeś mocno. Sunset spokojnie go zjada. No ale wiadomo to CW. Można kontynuować zakrzywianie czasoprzestrzeni :D

P.S. Czekam z niecierpliwością na kolejne raporty zamówień na XOX z amazona czy innego sklepu w stanach :teehee:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Prosiak jest imo praktycznie żadnym przeskokiem jeżeli chodzi o moc i tutaj jest pies pogrzebany. Również jego cena w stosunku do scorpio w tym momencie jest cóż...

Masz wersję bazową czy Pro? Bo zawsze o nikłym przeskoku jakości piszą te osoby, które Pro nie posiadają.
Mam Pro.
Opublikowano

Prawda jest taka ze różnica pomiędzy zwykła PS4 a Pro jest taka jak będzie pomiędzy Pro a XoX dla zwykłego użytkownika, który nie zagłębia się bardziej w technikalia.

Opublikowano

Nadal lepszy niz drivesrak

a ze to tylko typ któremu brakuje wartości odżywczych

twojemu umysłowi brakuje wartości odżywczych

Cóż przynajmniej kurwa jest w co grać.

Wyścigi - Forza MS 7

Platformer 3D - Super Lucky Tale

Platformer 2D - Cuphead

Multiplayerowa strzelanka - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

plus multiplatformy i wuchta indyków

vs

gt sport

xd

faktycznie nie ma w co grać, ale dla klapów nigdy nie będzie w co grać na Xboxie, ch,uj z tym, że jak wyjdzie gt sport to będą trzepali konia, jak wyjdzie destiny 2 to samo bo przecież halo to smieć xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tyle, że PS4 pro wyszło w roku poprzednim i wtedy miało największą sprzedaż, także trzeba być matematycznym tumanem, żeby wrzucać tak irracjonalny screen.

Opublikowano

Prawda jest taka ze różnica pomiędzy zwykła PS4 a Pro jest taka jak będzie pomiędzy Pro a XoX dla zwykłego użytkownika, który nie zagłębia się bardziej w technikalia.

Chyba cpiesz... XoX jest 2 razy mocniejszą konsolą od pro. Naweet pomimo nienawiści doM$ trzeba przyznać, że sprzętowo zaora. Dochodzi do tego dużo lepszy padi usługa sieciowa + cisza i pewny serwis, a nie to bagno od Sony (przypominam, że tuna forum większość ludzi swoje pudło naprawiało samemu, bo serwis bardziej by s(pipi)il niz pomógł + stracili by tylko swój czas i $ na wysyłkę).
Opublikowano

Chyba cpiesz... XoX jest 2 razy mocniejszą konsolą od pro. Naweet pomimo nienawiści doM$ trzeba przyznać, że sprzętowo zaora. Dochodzi do tego dużo lepszy padi usługa sieciowa + cisza i pewny serwis, a nie to bagno od Sony (przypominam, że tuna forum większość ludzi swoje pudło naprawiało samemu, bo serwis bardziej by s(pipi)il niz pomógł + stracili by tylko swój czas i $ na wysyłkę).

Oczywiście się nie zgadzam, nie mówię że XoX nie jest potężną konsolą, owszem, jest mocna, ale różnica w mocy idzie na podbicie rozdziałki, i będzie to wyglądało prawie dokładnie tak samo jak teraz w przypadku PS4 -> Pro, z tym że nie będzie aż tak zauważalne dlatego że powyżej 1080p różnice już nie są tak łatwe do wychwycenia jak w przypadku 720p -> 1080p, mogę się mylić, ale czy któraś z gier która ma dostać patcha pod XoX dostała poza wsparciem 4K wsparcie dla 60fps? 

Wszyscy zachwycają się nową Forza 7, że niby gra wygląda jak życie, a ja uważam że nie zachwyca, i nie mówię tutaj pod kątem hejtu bo wolę Sony, uwielbiam wyścigówki, i gdyby mnie zachwyciła to pewnie miałbym już pre ordera na XoX.

Opublikowano

Forza super wyglada ale oni od zawsze w tej serii wg mnie maja problem z barwami i paleta kolorow, takie wszystko za kreskowkowe, w gt od zawsze bardziej potrafia to dobrac

Opublikowano

Forza super no ale nie jest na plejstejszon to mi się nie podoba

Opublikowano

z kim ty w ogóle się wdajesz w dyskusje starh xDD

Faktycznie, to bez sensu.
Opublikowano

Forza super no ale nie jest na plejstejszon to mi się nie podoba

Zapomniałeś tylko, ile części Forzy mam ograne xD

Forza super wyglada ale oni od zawsze w tej serii wg mnie maja problem z barwami i paleta kolorow, takie wszystko za kreskowkowe, w gt od zawsze bardziej potrafia to dobrac

w 7 zrobili duży krok do przodu.

Opublikowano

Tak,

jakaś przeglądarkowa gra  o dinusiach  ARC już wymiekła  i nie osiagnie na xox tego co na pc, miało być bezkresne morze możliwosci, jest staw przez który mozna przerzucic kamien.

Opublikowano

No z tym ARK wymięka bo jest ch,ujowo zoptymalizowany xD przecież to chodziło poniżej 720p na xo - 1088x612. Także wiesz super wyznacznik. 

Opublikowano

3 lata grał w dwa exy na krzyż i wielki Funio, to co miało wyjść w tym roku na PS4 już wyszło, zostało obesrane GT Sport, po za tym i tak większość z was ogrywa multiplatformy, więc Twoja wypowiedź pasuje co najwyżej do wydarzeń z lutego tego roku...gdzie faktycznie po 3 latach wreszcie wyszły jakieś gry na PS4.

No i Expert xDDDDDDDDDDDD  wielki znawca od siedmiu boleści, on już teraz wie jaka będzie różnica między PRO a ONE X...

Przeczytaj sobie eurogamer'a co piszą na temat nowego TR.

Prawdziwi gracze nie będą mieli problemu w dostrzeżeniu różnicy, Ty się niestety do nich nie zaliczasz bo masz tak zwane klapki na oczach.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wyścigi - Forza MS 7

Platformer 3D - Super Lucky Tale

Platformer 2D - Cuphead

Multiplayerowa strzelanka - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

plus multiplatformy i wuchta indyków

vs

gt sport

xd

faktycznie nie ma w co grać, ale dla klapów nigdy nie będzie w co grać na Xboxie, ch,uj z tym, że jak wyjdzie gt sport to będą trzepali konia, jak wyjdzie destiny 2 to samo bo przecież halo to smieć xD

Szczyt zakłamania albo przedawkowanie kalafiora i oderwania od rzeczywistości  xDDDDDDDDDDDDDDDD

3 lata grał w dwa exy na krzyż i wielki Funio, to co miało wyjść w tym roku na PS4 już wyszło, zostało obesrane GT Sport, po za tym i tak większość z was ogrywa multiplatformy, więc Twoja wypowiedź pasuje co najwyżej do wydarzeń z lutego tego roku...

Następny xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Soulowi chodzi o 2 exy ze srednia o której zielone przegrywy moga pomarzyć, bo reszta exów na poziomie Sunseta. (pipi)aniutkie robaki które przegrały życie. :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

siadl plaski i morda

Edytowane przez YETI

Opublikowano

yeti fanboj stejpleszyn a ku,rwa zamiast grać w te EXY jak nioh czy yakuza 0 woli battlefielda. Jak brać takiego stulejarza gejmingu na powaznie?

a odnosnie xpudla 

zapomnijcie już lepiej o tej konsoli 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zapomnijcie bo co? Kto to jest z tego Twittera? Nawet nie wiem. Jakiś pseudo-insajder?

Xbox jeszcze wróci do formy. Już czekam na Cuphead, w kolejce sequel cudownego Ori, powrót Master Chiefa i jak powiedział Spencer, kolejnego większe gry.

A PS leci z Days Gone, God of Warem, jest Yakuza na horyzoncie i Gran Turismo. Jak dobrze być przekrojowym graczem a nie klapem albo botem.

Opublikowano

Bo dywizja xbox zwija żagle i będą tylko gierki, które wygladają jak gierki z marketplace za 20$ na premiere. 

Opublikowano

Już dawno temu mówiłem ze ten Xbox może być ostatnim.

Opublikowano

Xbox jeszcze wróci do formy. Już czekam na Cuphead, w kolejce sequel cudownego Ori, powrót Master Chiefa i jak powiedział Spencer, kolejnego większe gry.

Dwie gry ze steama i kolejna czesc tasiemca raczej potwierdza uyebanie funduszy na xboxa.

Opublikowano

Kolejne większe gry. Spencer tak powiedział, więc na pewno będą :yao:

Edytowane przez Yakubu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.