Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co do amazona:

"Reakcja graczy jest oszałamiająca. Cały nakład z Amazon sprzedał się w około 25 minut. Spodziewaliśmy się, że pierwszy rzut Xbox One X wystarczy na ok. 1 tydzień. Niedoszacowaliśmy zainteresowania graczy. Sądziliśmy, że edycja Project Scorpio zainteresuje głównie naszych hardkorowych fanów, takich którzy ustawiali się w długich kolejkach przed sklepami. (...) Szczególne zainteresowanie obserwujemy z Niemczech, gdzie konsola sprzedaje się chyba najszybciej na całym świecie. Wspaniale jest widzieć entuzjastyczne reakcje fanów z Europy" - powiedział Aaron Greenberg.

Opublikowano

niesamowita sprawa, czy xboxD jest już na 65 miejscu?

Opublikowano

Też czekam na jakieś nowe info :sorcerer:

Opublikowano

Niestety nie, jest dalej na 66 miejscu, przecież wszedzie jest OUT OF STOCK, OMG!!

Opublikowano

Zobaczycie E3 2018 wykonaniu M$, w tym roku mieli za mało czasu na mega tony, mają czas mają dużo czasu, żeby przywrócić blask tej marce.

Będą gry i to gry z prawdziwego zdarzenia, wspomniecie moje słowa:)

Opublikowano

xD

mordziaty który to już rok to słyszymy?

Opublikowano

Dla mnie odpowiedzią co dalej z Xboxem będzie nowa gra Playground Games. Jeśli ten ich sandbox wyjdzie tylko na Xbox/PC to znak, że jest jeszcze szansa na mocne tytuły na XOX, jeśli jednak będzie to multiplatforma to dla samej Forzy już nie kupię konsoli Microsoftu - chociaż przyznaję, że Horizon 3 i Motorsport 6 były świetnymi grami

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Cóż przynajmniej kurwa jest w co grać.

3 lata grał w dwa exy na krzyż i wielki Funio, to co miało wyjść w tym roku na PS4 już wyszło, zostało obesrane GT Sport, po za tym i tak większość z was ogrywa multiplatformy, więc Twoja wypowiedź pasuje co najwyżej do wydarzeń z lutego tego roku...

Następny xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Soulowi chodzi o 2 exy ze srednia o której zielone przegrywy moga pomarzyć, bo reszta exów na poziomie Sunseta. (pipi)aniutkie robaki które przegrały życie. :fsg:

Rozumiem, że w średnią grałeś 3 lat xD winszuje, Yeti nie wiem czy wiesz ale dobra średnia nie rozmnaża gier, dalej są dwie :D

To Ty jesteś największym przegranym tego forum, masz od (pipi)a gier ale wolisz grać w BFa w którego nawet boty mogą sobie pograć xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zobaczycie E3 2018 wykonaniu M$, w tym roku mieli za mało czasu na mega tony, mają czas mają dużo czasu, żeby przywrócić blask tej marce.

:pawel: 

człowieku xbox jest zakopany, halo 6&7 to już bedzie full pecetowa opcja dla biedy będzie mozna pograć na xoxie to samo z forzą i gearsami 

Opublikowano

xD

Każdego roku coś słyszymy :)

Ja tylko proszę abyś zapamiętał moje słowa, jeżeli podczas E3 2018 M$ nie dowali grami to ja uroczyście przestaje wierzyć w markę XBOX, daje im jeszcze rok kredytu z uwagi na czas, który źle spożytkowali. Teraz robią reboot i mogą zrobić z nim wszystko, a co zrobią? czas pokażę, chyba nie chcesz mi powiedzieć, że jesteś jednym z tych, którzy uważają, że MS wydaje konsole, której nie ma zamiaru wspierać? 

Opublikowano

No no, nawet śmiechłem :D

Za rok to pokażą nowe kolorki pada i Skorpiona albinosa ;)

Opublikowano

chyba nie chcesz mi powiedzieć, że jesteś jednym z tych, którzy uważają, że MS wydaje konsole, której nie ma zamiaru wspierać? 

Nie no, będzie wspierać. Wydadzą Forzę 8, DLC do Minecrafta, nowe Halo i podkupią jakiegoś czasowego exa.

Tyle że takie wsparcie średnio mnie, i nie tylko mnie, ekscytuje.

Opublikowano

Eh, no to jeżeli na tyle ich stać, to pies ich je... :( 

Opublikowano

W 2018 będzie już zaorane, może wyjdzie Crackdown 3 i Sea of Thieves :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Xbox one X z fifką w zestawie na święta.

Jak co roku. Tylko pudło troche inne.

Opublikowano

Moze wykupia prawa do shenmue3, wszak jakby chcieli to by mogli

Opublikowano

:notbad:

Opublikowano

Moze wykupia prawa do shenmue3, wszak jakby chcieli to by mogli

A co jeśli Shemnue okaże się kupsztalem? :sapek:

Opublikowano

no  chyba tak,  przecież ma być w stylu 1ki i  2ki.

Opublikowano

łatwo zaorać własną markę. przykłady?

mafia 3

prince of persia

splinter cell

assasyny

crysis

nfs

mass effect

thief

mirrors edge

Zawsze może się shemune tutaj również znaleźć, bo ambicje były ale kasy zabrakło  :newell:

Opublikowano

Prawda jest taka ze różnica pomiędzy zwykła PS4 a Pro jest taka jak będzie pomiędzy Pro a XoX dla zwykłego użytkownika, który nie zagłębia się bardziej w technikalia.

Chyba cpiesz... XoX jest 2 razy mocniejszą konsolą od pro. Naweet pomimo nienawiści doM$ trzeba przyznać, że sprzętowo zaora. Dochodzi do tego dużo lepszy padi usługa sieciowa + cisza i pewny serwis, a nie to bagno od Sony (przypominam, że tuna forum większość ludzi swoje pudło naprawiało samemu, bo serwis bardziej by s(pipi)il niz pomógł + stracili by tylko swój czas i $ na wysyłkę).

Oczywiście się nie zgadzam, nie mówię że XoX nie jest potężną konsolą, owszem, jest mocna, ale różnica w mocy idzie na podbicie rozdziałki, i będzie to wyglądało prawie dokładnie tak samo jak teraz w przypadku PS4 -> Pro, z tym że nie będzie aż tak zauważalne dlatego że powyżej 1080p różnice już nie są tak łatwe do wychwycenia jak w przypadku 720p -> 1080p, mogę się mylić, ale czy któraś z gier która ma dostać patcha pod XoX dostała poza wsparciem 4K wsparcie dla 60fps? 

Wszyscy zachwycają się nową Forza 7, że niby gra wygląda jak życie, a ja uważam że nie zachwyca, i nie mówię tutaj pod kątem hejtu bo wolę Sony, uwielbiam wyścigówki, i gdyby mnie zachwyciła to pewnie miałbym już pre ordera na XoX.

by eurogamer

Rise of the Tomb Raider opisywaliśmy już wielokrotnie w ostatnich latach, lecz nadciąga kolejna, chyba już ostatnia odsłona. Square Enix pokazuje na targach Gamescom demo włączone na Xbox One X, co umożliwia porównanie z PS4 Pro. Pierwsze wrażenia? Sprzęt Microsoftu rzeczywiście jest zdolny zaoferować zauważalne poprawki, nawet względem mocniejszej konsoli Sony.

Opublikowano

xD

Każdego roku coś słyszymy :)

Ja tylko proszę abyś zapamiętał moje słowa, jeżeli podczas E3 2018 M$ nie dowali grami to ja uroczyście przestaje wierzyć w markę XBOX, daje im jeszcze rok kredytu z uwagi na czas, który źle spożytkowali. Teraz robią reboot i mogą zrobić z nim wszystko, a co zrobią? czas pokażę, chyba nie chcesz mi powiedzieć, że jesteś jednym z tych, którzy uważają, że MS wydaje konsole, której nie ma zamiaru wspierać?

Wierze !

Opublikowano

Xbox one X z fifką w zestawie na święta.

Jak co roku. Tylko pudło troche inne.

ale to $ony teraz reklamuje szrota4 bez gier fifką  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.