Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Prawda jest taka ze różnica pomiędzy zwykła PS4 a Pro jest taka jak będzie pomiędzy Pro a XoX dla zwykłego użytkownika, który nie zagłębia się bardziej w technikalia.

Chyba cpiesz... XoX jest 2 razy mocniejszą konsolą od pro. Naweet pomimo nienawiści doM$ trzeba przyznać, że sprzętowo zaora. Dochodzi do tego dużo lepszy padi usługa sieciowa + cisza i pewny serwis, a nie to bagno od Sony (przypominam, że tuna forum większość ludzi swoje pudło naprawiało samemu, bo serwis bardziej by s(pipi)il niz pomógł + stracili by tylko swój czas i $ na wysyłkę).

Oczywiście się nie zgadzam, nie mówię że XoX nie jest potężną konsolą, owszem, jest mocna, ale różnica w mocy idzie na podbicie rozdziałki, i będzie to wyglądało prawie dokładnie tak samo jak teraz w przypadku PS4 -> Pro, z tym że nie będzie aż tak zauważalne dlatego że powyżej 1080p różnice już nie są tak łatwe do wychwycenia jak w przypadku 720p -> 1080p, mogę się mylić, ale czy któraś z gier która ma dostać patcha pod XoX dostała poza wsparciem 4K wsparcie dla 60fps?

Wszyscy zachwycają się nową Forza 7, że niby gra wygląda jak życie, a ja uważam że nie zachwyca, i nie mówię tutaj pod kątem hejtu bo wolę Sony, uwielbiam wyścigówki, i gdyby mnie zachwyciła to pewnie miałbym już pre ordera na XoX.

by eurogamer

Rise of the Tomb Raider opisywaliśmy już wielokrotnie w ostatnich latach, lecz nadciąga kolejna, chyba już ostatnia odsłona. Square Enix pokazuje na targach Gamescom demo włączone na Xbox One X, co umożliwia porównanie z PS4 Pro. Pierwsze wrażenia? Sprzęt Microsoftu rzeczywiście jest zdolny zaoferować zauważalne poprawki, nawet względem mocniejszej konsoli Sony.

Nie spodziewałem się ze znajdziesz potwierdzenie moich słów, dziekowka.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Zauważalne poprawki, jeżeli różnica jest taka jak w przypadku PS4 vs PRO w grze Uncharted 4 to dla mnie jest to spory skok jakościowo. 

Opublikowano

Zauważalne poprawki, jeżeli różnica jest taka jak w przypadku PS4 vs PRO w grze Uncharted 4 to dla mnie jest to spory skok jakościowo. 

Pamiętajmy że Pro jest 2x mocniejsze od PS4, a XoX jest 2x mocniejszy od Pro, tylko ze Sony nie pompuje balonika 4K 4K 4K 4K

Owszem, z tego samego powodu warto posiadać Pro, ale nie liczyłbym na skok generacji jak tu niektórzy myślą że będzie xD

Jeśli ktoś ma PS4 i gra w multiplatformy to powinien przesiąść się na XoX, ale jeśli ktoś ma Pro to dalej stawiam, że różnice nie będą powalające względem XoX.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

łatwo zaorać własną markę. przykłady?

mafia 3

prince of persia

splinter cell

assasyny

crysis

nfs

mass effect

thief

mirrors edge

Zawsze może się shemune tutaj również znaleźć, bo ambicje były ale kasy zabrakło  :newell:

hola hola, thief wrócił do warrena spectora także zwolnij, kolego.

Opublikowano

Pamiętajmy że Pro jest 2x mocniejsze od PS4, a XoX jest 2x mocniejszy od Pro, tylko ze Sony nie pompuje balonika 4K 4K 4K 4K

Owszem, z tego samego powodu warto posiadać Pro, ale nie liczyłbym na skok generacji jak tu niektórzy myślą że będzie xD

Jeśli ktoś ma PS4 i gra w multiplatformy to powinien przesiąść się na XoX, ale jeśli ktoś ma Pro to dalej stawiam, że różnice nie będą powalające względem XoX.

Z tego co napisało DF różnice są widoczne gołym okiem. Z resztą Twojego postu można się zgodzić.
Opublikowano

balonik balonikiem, ale Ms podkreślał niejednokrotnie, że nie ma obowiązku 4k i można wykorzystać nadmiar mocy do graficzki

Edytowane przez Copper

Opublikowano

A to już gdzieś ktoś potwierdził, że ONE X jest 2x mocniejszy od PRO? czy to tylko Expert majaczy?

MS też nie pompuje nie raz mówili, że dają wolną rękę developerą, fakt jest taki, że różnicę widać gołym okiem nawet noob ją ogarnie, ja wiem, że teraz przez jakiś czas klapy będą zaginać czasoprzestrzeń, normalne.

Tylko Ty Expert myślisz i piszesz, że będzie to różnica generacji. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

MS też nie pompuje nie raz mówili, że dają wolną rękę developerą, fakt jest taki, że różnicę widać gołym okiem nawet noob ją ogarnie, 

Nie zeshraj sie juz z ta roznica, bedzie nieco lepiej niz Pro i tyle. Fakt wyprzedania XoX na premiere nie powienien nikogo dziwic, PS4, Switch, Pro etc tez sie wyprzedaly i bylo czekanie miesiacami.

Opublikowano
535YLz1_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Za ten zestawik powyżej ( no może za wyjątkiem Sea Of Thieves) oddałbym nerkę i pół wątroby :banderas:

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDD brakuje kotor 3, Jade Empire 2 i half life 3

Opublikowano

pgr 5 i midtown madness 7

no i conker retribution

Opublikowano

Mam info od insidera, ng w pakiecie z ng z og xboxa

Opublikowano

Żebyście się jeszcze na E3 2018 nie zdziwili.

Pamiętacie jak Xbox zaorał wszystkich dwa lata temu?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

brak battletoads więc fake.

dobra fantazja twórcy, strzelać datami co do dnia wymyślonych gier xD

Opublikowano

Nie, nie pamiętamy bo nic takiego miejsca nie miało.
Opublikowano

A Below ciagle nie ma xd. Smiecie.

Opublikowano

no pamietam dobra beka była

Opublikowano

Nie, nie pamiętamy bo nic takiego miejsca nie miało.

Jak na jesieni wychodziły Forza Horizon 2, Halo 5, Ori, Tomb Raider a PS4 dostało wtedy jedynie Until Dawna. Ja pamiętam.

Opublikowano

Brałbym śmieciucha je,banego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.