Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Żebyście się jeszcze na E3 2018 nie zdziwili.

Pamiętacie jak Xbox zaorał wszystkich dwa lata temu?

Nie, nie pamiętamy bo nic takiego miejsca nie miało.

Jak na jesieni wychodziły Forza Horizon 2, Halo 5, Ori, Tomb Raider a PS4 dostało wtedy jedynie Until Dawna. Ja pamiętam.

drugie półrocze jak co roku zawsze należy do XBOXa  :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Pamiętam to, tylko że zamiast FH2 pojawił wtedy remaster pierwszych Gearsów, a pół roku później RoTR wyszedł na ps4.

I był to najlepszy lineup w historii xboxa. <x z dużą ilością D>

Opublikowano

Splinter się zaorał ? no chyba nie.

Blacklist fabuła tak płaska jak japa maxa payna, zmieniony voice acting sama fishera z iron side'a na jakiegoś nołnejma bez jakiegokolwiek powodu.

To juz conviction oferował jako - taką fabułe z dobrym motywem wqrwionego Sama i obijanie twarzy o pisuary w co prawda reżyserowanych scenach, ale było czuć silną rękę Fishera. Do tego świetny coop dwóch agentów z jakimkolwiek LOR.E i genialna końcówka na koniec. 

Zobaczycie E3 2018 wykonaniu M$, w tym roku mieli za mało czasu na mega tony, mają czas mają dużo czasu, żeby przywrócić blask tej marce.

Będą gry i to gry z prawdziwego zdarzenia, wspomniecie moje słowa:)

Xbox one X z fifką w zestawie na święta.

Jak co roku. Tylko pudło troche inne.

ale to $ony teraz reklamuje szrota4 bez gier fifką   :)

Poczekaj do grudnia.

Opublikowano

Nie było mnie kilka dni ale chciałem napisać coś do kyo. Widzę że na ps4 naprawdę nie ma w co grać skoro wyszukujesz posty z przeszłości.  A widzę grasz teraz w średnie dlc do średniej gierki. Nic dziwnego że się nudzi. 

P.S.  Switcha kupiłem latem więc zima wolna. Co mam kupować ps4 pro :D ? Yakuza czy persona chyba chodzi tak samo na ps4 amator a dla gniotów nie ma co kupować pro. Za to multiplatformy w lepszej jakości ogra się na xbox :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ile w Polsce wynosi różnica między PS4 s Pro? Czy mówimy tu o nowym poziomie cebuli?Jak można patrzeć na konsole przez pryzmat jednej pory roku xD

Opublikowano

Ile w Polsce wynosi różnica między PS4 s Pro? Czy mówimy tu o nowym poziomie cebuli?Jak można patrzeć na konsole przez pryzmat jednej pory roku xD

Różnica jest spora, nawet bardzo.

Opublikowano

1/4 wypłaty w polsce :obama:

Opublikowano

Nikt tu nie kupuję na premierę a jak już to sprzedaje po weekendzie

Opublikowano

Nie było mnie kilka dni ale chciałem napisać coś do kyo. Widzę że na ps4 naprawdę nie ma w co grać skoro wyszukujesz posty z przeszłości.  A widzę grasz teraz w średnie dlc do średniej gierki. Nic dziwnego że się nudzi. 

P.S.  Switcha kupiłem latem więc zima wolna. Co mam kupować ps4 pro :D ? Yakuza czy persona chyba chodzi tak samo na ps4 amator a dla gniotów nie ma co kupować pro. Za to multiplatformy w lepszej jakości ogra się na xbox :D

O dupa pękła ściemniaczowi  :D

P.S. Widzę że ty bardziej się nudzisz że przeglądasz kto w co gra  :teehee: NA PSN

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

blantman,  osmieszasz sie

Opublikowano

Patrzę na to, co się odpyierdala i miska się sama cieszy.

Normalny dzień jak co dzień, ale w drodze do zakładu pracy jadąc autobusem miejskim zajrzałem w bok i ujrzałem JĄ. Piękną platynową blondynkę z idealnie prostą grzywką. Była ubrana w fosforyzujące wręcz ciuszki, żółć/zieleń o odcieniu zakreślacza, do tego adidaski sportowe, a w ręku skórzana kurtka. Widać, że wyskoczyła na sportowo dla wygody, ale dbała o siebie, a do tego dochodziły te KOLORY.

Po wjechaniu do roboty mówię:

- Panowie, znacie może tę poyebaną opcję jak murzyńscy raperzy kur.wią się na atencję w mediach popularnych?

- No ale jak?

- No taki dżejzi albo kejni_zachód mówią, że widzą muzykę jak kolory.

- No taaa, to jest ta słynna SYNESTEZJA.

- No, to ja jak patrzę na kobitki to widzę w nich firmy robiące gry. I dziś widziałem dupeczkę, która wyglądała mi jak CAPCOM <tutaj opis tej pięknej blondynki>.

- WUUUT

- No a wiecie co najlepsze?

- No co?

- Że wczoraj wracam sobie autobusem miejskim i widzę grubą menelicę, która na przystanku autobusowym sra pod siebie. I wiecie co w niej zobaczyłem? Microsoft.

Fuuuuuuuuuuck.

Opublikowano

O dupa pękła ściemniaczowi  :D

P.S. Widzę że ty bardziej się nudzisz że przeglądasz kto w co gra  :teehee: NA PSN

no sam zdjęcie w zakupach growych dałeś :stupid:

Opublikowano

Blant - ja Cie bardzo lubię ale czasem to (pipi)isz tak jak by Cie żona pantoflem po łbie napierdalała. Już się kiedyś pytałem - na ujj ty się ze wszystkiego tłumaczysz? :D Czy to z zakupów growych czy z wyborów życiowych xD (pipi)łeś posta ala blant things, ja zacytowałem, było śmiesznie przez chwilkę - każdy już dawno o tym zapomniał włącznie ze mną a Ty nie dość że rozdrapujesz to kolejny raz się tłumaczysz jak gdyby to wymagało usprawiedliwienia :D No zamówiłeś XOX i dobrze - Twoja sprawa.

P.S. Ojjjj ale mi pojechałeś z tym Uncharted. Obraziłeś mi gierkę. No nie wiem jak mam dalej żyć :dynia:

Opublikowano

ping wystarczyło napisac ze microsoft jest gruby i brzydki

Opublikowano

To przecież napisał, tylko musiał wspomnieć o Capcomie dla kontrastu, żeby zaznaczyć jak poważna jest sprawa.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Post pod postem, ale Eurogamer potwierdził to co pisałem wczoraj, ale jak zwykle zostałem wyśmiany xD

"Nie spodziewaliśmy się sytuacji, w której tytuły skalowane szachownicowo na PS4 Pro będą działały na Xbox One X w natywnym 4K. Mowa przecież o dwukrotnym zwiększeniu liczby pikseli, podczas gdy sprzęt Microsoftu to „tylko” 43 procent więcej mocy obliczeniowej i 50 proc. więcej przepustowości pamięci. Dobrze przygotowane skalowanie szachownicowe nadal może jednak zapewnić świetne rezultaty i porównanie wersji Xbox One X i PS4 Pro powinno być całkiem interesujące."

http://www.eurogamer.pl/articles/2017-08-28-digital-foundry-na-gamescomie-test-dziesieciu-gier-na-xbox-one-x

Co to oznacza?

Oznacza to ze z guwna bata nie ukręci i różnice nie będą aż takie oczywiste w porównaniu XoX i Pro.

Opublikowano

O ile Zelda mnie na początku oczarowała tak z czasem znudziła i zmuszałem się aby ją skończyć. Tak nawiasem mówiąc nie warto było, końcówka 6/10. Natomiast Mario Kart 8 fajna gierka jednak nie wciągnęła mnie zbytnio.

Normalny gracz, nie żaden daun co by się kłócił, która konsola lepsza.

Opublikowano

A ja wczoraj Horizona włączyłem na chwilkę i oderwać się nie mogłem, tu 1600krokow, tam 2600, a to trzeba przejść na około żeby nie wejść w maszyny. :obama:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Fajna gierka. Splatynowałem i sprzedałem.

Co do różnic między XboXem a Pro. Nic dziwnego, że cena nagle szybko okazała się mniejsza niż Spencer na E3 oświadczył. Okazuje się, że to wcale nie taka bestia jak się zapowiadało. Jednak 50% więcej mocy niż Pro i tak robi robotę.

Chyba nie liczyliscie na konsolowego Titana w cenie dwóch tysięcy? Ja poczekam aż na wiosnę zejdzie do 1799. Na jesieni będzie oczywiście brak konsoli w sklepach i na magazynach. Taki trend teraz mamy.

Opublikowano

Teraz tylko czekać na obniżkę Pro dla niezdecydowanych.

Opublikowano

Teraz tylko czekać na obniżkę Pro dla niezdecydowanych.

Za 800zl można mieć slima. Nie ma sensu dopłacać drugiego 800 do Pro. Zbyt mala różnica. Lepiej to wydać na switcha.

Nie wierzę, że sony obniży cenę pro jakoś mocno. Maks 50$.

Opublikowano

Na koniec roku Marian rozperdala gamingowe światy, a wy coś o prosiakach i xoxach xd.

Opublikowano

Na koniec roku Marian rozperdala gamingowe światy, a wy coś o prosiakach i xoxach xd.

Już Zelda roz(pipi)iła, tutaj ciągle jednak dialog o terafankach.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.