Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Na koniec roku Marian rozperdala gamingowe światy, a wy coś o prosiakach i xoxach xd.

4K HDR GEJMING, zelda nudna i jakos zle wyglada na SAMSUNGU KS7000 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

knack 2 :obama:

Opublikowano

Teraz tylko czekać na obniżkę Pro dla niezdecydowanych.

Za 800zl można mieć slima. Nie ma sensu dopłacać drugiego 800 do Pro. Zbyt mala różnica. Lepiej to wydać na switcha.

Nie wierzę, że sony obniży cenę pro jakoś mocno. Maks 50$.

To prawda, 800zl tez bym nie dopłacił do Pro.

Opublikowano

Tzn ze knack się mimo wszystko sprzedał że sequel powstał.

Opublikowano

ano, ladna bieda byla na playstaiton xd

Opublikowano

Nooo, bez kitu, dobrze ze to tylko na początku nowej generacji a nie przez cała jak na Xboxie.

Opublikowano

pewien wokalista z ising 6 razy przechodził

Opublikowano

Ciekawe ile potanieje PRO po premierze bona. Pewnie mazzeo znowu sie popłacze na miesiąc jak pro wskoczy na top1 seller na amazonie

Opublikowano

MS też nie pompuje nie raz mówili, że dają wolną rękę developerą, fakt jest taki, że różnicę widać gołym okiem nawet noob ją ogarnie, 

Nie zeshraj sie juz z ta roznica, bedzie nieco lepiej niz Pro i tyle. Fakt wyprzedania XoX na premiere nie powienien nikogo dziwic, PS4, Switch, Pro etc tez sie wyprzedaly i bylo czekanie miesiacami.

Te hamuj bajere, w listopadzie dokładnie opiszę Ci tą różnice a póki co przestań wróżyć z fusów. 

Opublikowano

A co jeśli ja tez opisze i nie będzie się zgadzała z Twoja?

Opublikowano

Nie zdziwi mnie to, ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię napisać ciepło o PS4, Ty za to pisze Forza to fajnie gra ale nie kupie jej bo wychodzi na XBOX'a xd

Opublikowano

Forza super no ale nie jest na plejstejszon to mi się nie podoba

O proszę :D

Opublikowano

Nie zdziwi mnie to, ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię napisać ciepło o PS4, Ty za to pisze Forza to fajnie gra ale nie kupie jej bo wychodzi na XBOX'a xd

Na ładnych halunach jedziesz xD jeszcze cytujesz gościa który ćpa więcej niż Ty xD.

Ok, napisze to, bo w ten sposób rodzą się głupie mity.

Nie, nie napisałem tak, Forza kiedys byla bardzo fajna i również ciepło potrafię wypowiadać się o Xboxie 360.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No a my będziemy pisać o XBOX ONE X a nie o XBOX 360, Expert.

Więc skoro sam przyznałeś, że o XBOX ONE nie potrafisz się wypowiedzieć ciepało, to na co komu Twoje porównanie, no chyba, że masz zamiar porównać PRO do X360 w tym przypadku nawet ja poczekam na taki test xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

O Xboxie One nie potrafię, bo to PS3 tylko ze bez gier, ale o XoX wypowiem się z wielka przyjemnością.

Opublikowano

Czyli co XoX nagle ma gry? przecież softwareowo to ten sam sprzęt...no tak graficzka się zgadza, życie klapa w pigułce, może i Forza się spodoba.

Opublikowano

Czyli co XoX nagle ma gry? przecież softwareowo to ten sam sprzęt...no tak graficzka się zgadza, życie klapa w pigułce, może i Forza się spodoba.

Mam to do siebie, ze zawsze kupuje sprzęt na temat którego się później wypowiadam, nie kieruje zakłamanej rzeczywistości pomimo tego co inni sobie tutaj mysla.

I nie mówie ze coś jest fajne mimo ze mnie z nudów prawie zabiło i po zaledwie 40 godzinach gry nie mogę tego skończyć xD.

Ja mówię jak jest.

Trzeba być chyba ameba umysłowa by nie wiedzieć jaki jest mój główny target gier. - Multiplatformy - BRAWO!

Xbox 360 był super, dokupiłem PS3 do exow, PS4 było super, dokupiłem XOne dla exow, rozpoczęło się odcinanie kuponów i powolny upadek wielkiej marki wiec sprzedałem fpisdu.

XoX traktuje jako ostatnia konsole Microsoftu, i nie trzeba być wróżbita do tego.

Dla MSu ta konsola to być albo nie być, to nie firma która pozwala sobie na jechanie poniżej kreski przez jakiś czas.

Tak, dam szanse tej konsoli.

Przecież MaZZeo i Daddy tez dali szanse PS4.

Opublikowano

Możesz kupić ale to nie zmieni Twojego podejścia, nikt z tego forum Twoich wypociony nie bierze do głowy bo zwyczajnie były są i będą guvno warte, w temacie konsoli MS masz nieuleczalnego raka mózgu coś jak Yeti, daleko szukać nie trzeba wystarczy zapoznać się z Twoimi wypowiedziami na temat Forzy Horizon 2/3.

Sęk w tym, że Ty cały czas piszesz o tym czego w domu obecnie nie masz, czy to xbox czy switch, boli Cię dupa, że ktoś śmiał wydać 1500 za switcha tylko po to, żeby rozegrać 40h w genialną Zeldę, mnie gra nie znudziła ale jak zwykle wiesz lepiej i jak zwykle próbujesz to sobie i wszystkim jakoś sensownie wytłumaczyć. Licząc na aprobatę i jak znam życie to zaraz wpadnie Ficuś i po raz 10 napisze to samo xD

Ciebie Expert to nawet ameba umysłowa ogarnie bo jesteś przewidywalny jak msza w kościele, jako fan wyścigów wolałeś gracz w drajvsrakę 3 lata niż co roku w nową Forzę więc sprzedałeś xbox'a w pizdu, bo upadek konsoli ja się pytam jak opiszesz pierwsze 3 lata tego gniota zwanego PS4? Z resztą ten rok nie był lepszy bo te gry i tak Cię nie interesowały prócz sztampowego Horizona.

No patrz nagle jednak zaczął wierzyć w fakt, że MS nie wyda konsoli bez gier i coś tam na nią będzie, gratulację podejścia. 

Kupili tylko po to aby utwierdzić się, że ta konsola to szrot, tak naprawdę dopiero gdy wyszło PRO, można było śmiało kupić ten sprzęt...

I niby wiem, że tracę swój czas na Ciebie ale co mi tam nudzi mi się:D

ps czekam na jakąś ciętą ripostę.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jezu jaki trigger przed weekendem xdd

Opublikowano

Nawet długo czekać nie musiałem :D

Ficuś powiedz jak Ty to robisz? po raz kolejny wyciągasz wnioski z dupy :D

Opublikowano

Nie ma dnia bez samoorania soula na forum od jakiegos czasu xd

Opublikowano

Jezu jaki trigger przed weekendem xdd

poje.bało ich z tymi postami na wiecej niz dwie linijki 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.