Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Soul, miałem lepsze wyścigi od ch.ujowej Forzy 5 i 6.

PCars zjadał ta arcadowke dla daunow, ale co Ty możesz wiedzieć skoro nie ma cofania czasu i w dodatku na Xboxie ta gra była prawie niegrywialna (zreszta nie wiem czy coś się poprawiło po dziś dzień)

Opinie o Forzie 5 i FH2 wyrobiłem sobie na podstawie ogrania ich, to ze sie jakieś ameby nie zgadzają z moim zdaniem to nie interesuje mnie to, gdy pojawił się pierwszy trailer GTA V a ja na jego podstawie wiedziałem ze model jazdy będzie ch.ujowy to tez byłem słynny na całe forum, a jak się skończyło to każdy wie :reggie: (najgorszy model jazdy w GTA ever)

Zreszta co ja będę rozmawiał z gościem który mysli ze jak coś wychodzi często(czyli forza co rok) to znaczy ze lepiej :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie ma dnia bez samoorania soula na forum od jakiegos czasu xd

Po proszę jakieś fakty a nie puste słowa.

Masz na myśli temat o Shenmue? zebrałem kila plusów za swoje wypociny, Ty nawet jednego, czyli komuś się tam jednak moje gadanie podoba.

Słuchaj Expert tylko Tobie Forza się nie podoba, reszta raczej się zachwyca, chyba lepiej mieć możliwość zagrania i Forze i P Cars skoro jest się fanem wyścigów? 

Widzę, że na resztę nawet nie dałeś rady odpisać ;D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Walka na plusy jako jakas wyrocznia xd

Opublikowano

Soul, a co mam Ci odpisać?

Nie chce mi się nawet takich bzdur komentować, Switchow za miesiąc pracy mogę sobie 5 kupic, dlatego miałbym komus w portfel zaglądać?

Nie trafia do mnie gadanie bzdur o zalewie innych gier tego samego gatunku, poczekaniu na lepsze czasy itd.

Pierdolenie głupot, jak zaczynasz oglądać film to nie wracasz do niego za pół roku żeby go skończyć, jest Ci wstyd powiedzieć ze to nie gra dla Ciebie bo by Cię zjedli na forum. Chociaż patrząc na to jak ważne są dla Ciebie plusiki to w ogole może kupiłeś i chwaliłeś pod publikę a nie bo lubisz.

I to nas różni, mi jak coś się nie podoba to o tym pisze, pomimo szanowanej serii jaka jest Forza.

Opublikowano

Walka na plusy jako jakas wyrocznia xd

Już Ci kiedyś pisałem widzę, że dalej aktualne ;D

A ja widzę, że jak dostaniesz konkretną odpowiedź, to zamykasz dupę i zmieniasz temat xd

Opublikowano

Jaka odpowiedz? Cale forum wie jak czesto i gesto sie kompromitujesz, mam znowu to przypominac jak i tak z gory wiem, ze odpiszesz ze sie nie kompromitujesz w poscie na milion znakow i bezcelowo pisac z Toba przez nastepne 10 stron?

Po prostu mi sie nie chce, wole krotki tresciwy post prawdy napisac i patrzec jak ploniesz odpisujac w esejach

Opublikowano

UWAGA KYO LECI APDEJT

Sunday night in Germany we unveiled the Xbox One X Project Scorpio Edition, a special edition console designed for our biggest fans. That night we launched pre-orders worldwide and we have been overwhelmed by your response.

Within just a few days, we saw record-setting sell-out times and are currently sold out in many countries around the world.

You, our biggest fans, have pre-ordered more Xbox One X Project Scorpio Edition consoles in the first five days than any Xbox ever.

“Microsoft has done it again! The innovation and power behind the new Xbox One X console is driving excitement and demand among our customers worldwide,” said Bob Puzon, senior vice president of Merchandising for GameStop. “The speed at which we sold through our initial pre-order supply surpassed expectations, and what we experienced with pre-orders for the original Xbox One console. This new system is definitely going to change how video games are played!” – GameStop

“A great piece of tech with a great onrush. Microsoft’s high-end console hits the hearts and minds of our console fans. We were absolutely astonished with the run on Microsoft`s new flagship console of the Xbox One family. The Xbox One X Project Scorpio Edition was the fastest sold-out Xbox console ever.” – Media Markt

Although our fans may no longer be able to pre-order the Xbox One X Project Scorpio Edition in their country, we know people are still anxious to get their hands on the world’s most powerful console. We will be announcing details of the next wave of Xbox One X standard edition pre-orders next month so stay tuned for more information.

We can’t wait for November 7. Excitement is building – from developers who have committed that more than 100 new and existing games will be enhanced for Xbox One X, to the 300,000+ European fans who got the chance to experience the full power of Xbox One X this week, to receiving the gamescom 2017 award for best hardware.

There’s really never been a better time to be an Xbox gamer. YOU made Xbox One X the fastest-selling pre-order in Xbox history. From all of us at Team Xbox, thank you!

Read more at https://news.xbox.com/2017/08/25/xbo...C5tgPdA34fb.99

Opublikowano

Soul, a co mam Ci odpisać?

Nie chce mi się nawet takich bzdur komentować, Switchow za miesiąc pracy mogę sobie 5 kupic, dlatego miałbym komus w portfel zaglądać?

Nie trafia do mnie gadanie bzdur o zalewie innych gier tego samego gatunku, poczekaniu na lepsze czasy itd.

Pierdolenie głupot, jak zaczynasz oglądać film to nie wracasz do niego za pół roku żeby go skończyć, jest Ci wstyd powiedzieć ze to nie gra dla Ciebie bo by Cię zjedli na forum. Chociaż patrząc na to jak ważne są dla Ciebie plusiki to w ogole może kupiłeś i chwaliłeś pod publikę a nie bo lubisz.

I to nas różni, mi jak coś się nie podoba to o tym pisze, pomimo szanowanej serii jaka jest Forza.

Masz rację mogłeś sobie darować.

To może kup jak już po czymś jechać to na bazie własnych doświadczeń a nie internetowych bredni.

Problem polega na tym, że wy na siłą chcecie na mnie wymusić fakt, abym napisał coś wbrew sobie, bo wam tak wygodnie, Zelda to świetna gra tak było jest i będzie, nie gram w nią bo nie mam ochoty chodzić i szukać dziury w całym, a nie mam też zamiaru kończyć jej na wasze zawołanie, zwłaszcza na zawołanie Ficusia :) <- tak uśmiecham się :)

Kolejny zaraz po Ficusiu, który będzie mi wmawiał, że wydąłem 1500 dla 30 plusów :D co wy macie w tych głowach?  Wykorzystałem ten argument bo mi tu Ficuś wyjeżdża z jakimś samo zaoraniem  zwróciłem jedynie uwagę na fakt, że jednak komuś się podobają moje wypowiedzi w temacie o Shenmue 3, ktoś uważa podobnie do mnie.

Przede wszystkim różni nas to, że ja mam mózg a Ty sznurek, który przytrzymuje uszy, żeby nie odpadły :D

Jaka odpowiedz? Cale forum wie jak czesto i gesto sie kompromitujesz, mam znowu to przypominac jak i tak z gory wiem, ze odpiszesz ze sie nie kompromitujesz w poscie na milion znakow i bezcelowo pisac z Toba przez nastepne 10 stron?

Po prostu mi sie nie chce, wole krotki tresciwy post prawdy napisac i patrzec jak ploniesz odpisujac w esejach

Przypomnij, zarzuć czymś, to przyznam Ci rację i skończymy temat.

Opublikowano

Specjalnie dla yakuzy ps4 znowu z szafy wyjąłem. Po przeczekaniu update z ostatnich 2 miesięcy (o dziwo szybko i sprawnie poszło) na chwilę do sklepiku sony wpadłem.

Uwaga będzie pozytywnie o playstation. Te promocje mają naprawdę za(pipi)iste w porównaniu nie tylko z xboxem ale i steamem. Widać bycie najpopularniejszą dupeczką na dzielni ma swoje plusy. Cholera nie powiem kusiło mnie aby coś kupić w końcu mam 195 zł w portfelu cały czas. Poczekam aż będzie przecena jrpg i wtedy tales of berseria kupie.

Opublikowano

Zamknijcie w końcu te mordy, xbox jak zwykle nikogo, kinekt ich utopił oraz spencer.

Sega sprzeda teraz kiwami w miliardowym nakładzie to moze znow o konsolach zaczną myśleć :notbad:

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Specjalnie dla yakuzy ps4 znowu z szafy wyjąłem. Po przeczekaniu update z ostatnich 2 miesięcy (o dziwo szybko i sprawnie poszło) na chwilę do sklepiku sony wpadłem.

Uwaga będzie pozytywnie o playstation. Te promocje mają naprawdę za(pipi)iste w porównaniu nie tylko z xboxem ale i steamem. Widać bycie najpopularniejszą dupeczką na dzielni ma swoje plusy. Cholera nie powiem kusiło mnie aby coś kupić w końcu mam 195 zł w portfelu cały czas. Poczekam aż będzie przecena jrpg i wtedy tales of berseria kupie.

Promocje na psn są na prawdę spoko w końcu mówimy tu o grach konsolowych które zwyczajowo są droższe od pctowych. Do cen gierek na steama się jednak nie umywają ale mówi tu o stronach z kluczykami (legalnymi) a nie zakupów bezpośrednio na steamie.

Ostatnio sprawdzałem ceny dishonored de fajna promka na ps4 44 zł ale kwa 30 fps dziękuje bardzo wezmę na steam taniej.

Opublikowano

Greenberg chwali sie, że w 25 minut poszedł cały nakład konsol w pre-orderach. Na niemieckim Amazonie i dziwnym zbiegiem okoliczności w trakcie GamesCom. Przypadek?

Opublikowano

jak było 10 sztuk na europe to co sie dziwić?  :Coolface:

Opublikowano

juz dawno promocje psn >>> promocje na steam

przewaga tylko w tych stronkach z kluczami ale to pewnie kradzione gdzieś dzieciom przez ficusia na slasku

Opublikowano

Wyprzedaże na PSN trzeba szanować. W pewnym momencie przestałem już śledzić kolejne promocje i zrobiłem sobie wishliste ponad dwudziestu indyków które muszę kupić. Dzięki czemu unikam zbędnych zakupów i zbędnego powiększania backloga. 

Opublikowano

Szkoda, że ten J.EB.ANY ŚMIEĆ XBOX, we wszystkim nie daje rady.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ostatnio widziałem na Live promocje na Gears of War 4 Deluxe za 389

xDDD

Opublikowano

Nie zagrać w tej generacji w Forzę Horizon 3, Motorsport 6 czy tam 7, Gearsy 4, albo Ori? Autyzm level maximum. Jeszcze większy niż granie na standardowym dualshocku czwartym

Opublikowano

Nie zagrać w Sunseta to autyzm, girsy to tam ch,uj

Opublikowano

Motorslort 6 czy tam 7

Idealne podsumowanie serii, która po 3 generacjach zaraz przegoni Mario Karta.

5, 6, czy tam 7. A kto by to jeszcze liczył.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Gran Turismo to juz lepiej sie kamufluje z tymi prologami czy innymi sportami

Opublikowano

Premiera Forza Motorsport 3, boże, jak to pachniało.

To jeszcze byli czasy, drogie dzieci, gsy wstydem było trzymać plejkę pod telewizorem, a zioneczki wbijały z 20gb wysuwanymi dyskami do xboxa. To byli czasy.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.