Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek, żeby zrozumieć sens zakupu odświeżanego sprzętu, musisz najpierw zrozumieć ze roznicy jak PS2->PS3 już nigdy nie będzie.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

sens kupowania czegokolwiek zalezy przeciez od zasobnosci porftela, middlegen pozwala odpalac te same gry co bazowa wersja wiec nie ma przymusu przesiadki bo kazda nowa gra nam pojdzie ale jak kogos stac to przeciez czemu nie mialby kupowac? ile teraz kosztowala by wymiana ps4 na ps4pro? sprzedac jednego z kupnem drugiego - z 600-700zl do dolozenia?

z wszystkim tak jest - kto ma kase jedzie na wakacje na all do 5 gwiazdowego hotelu w cieple kraje, inny odpocznie na kilkudniowym wypoczynku w wisle

Opublikowano

Dla mnie obecne gry w ogóle nie są warte zakupu jakichś super drogich sprzętów. Serio. Bawię sie lepiej w indie pierdach 2D niż w AAA wykorzystujących te wszystkie HDR-y i inne bzdury. Jednyna grą, którą pamietam od początku do końca, jaką wydano w obecnej generacji to BloodBorne. A gra technicznie przecież na premierę nie powalała.

Opublikowano

(pipi) darcie lacha o plastikowa konsolę za 2klocki kek

Czemu obesrane biedaki tak bardzo chcą zracjonalizowac zakup sprzętu poprzez obrzydzanie go innym? Pc nie bo tam patologia, xbox x nie bo tylko rozdzialka, switch nie bo masz wii u. Jezu dajcie żyć innym a sami badzcie biedni gdzies indziej

Opublikowano

szkoda, że Sony i MS nie mają jaj skończyć już tej żałosnej generacji i ogłosić PS4 Pro i XoX po prostu następcami albo coś, ewentualnie pozwalać na wypuszczanie gier w 640p na stare konsole dla biedaków ;/

Opublikowano

by prosiak i scorpio mialy jakikolwiek sens jako sprzety z dedykowanymi grami to musialyby calkowicie olac to 4k(czy to natywne czy podbijane) i moc przeznaczyc na tytuly w full hd

Opublikowano

Póki będzie można grać na starych guwniakach w multi z xoxami i prosiakami dopoty te smiecie będą ciągnęły w dół nowe gry:/

Opublikowano

by prosiak i scorpio mialy jakikolwiek sens jako sprzety z dedykowanymi grami to musialyby calkowicie olac to 4k(czy to natywne czy podbijane) i moc przeznaczyc na tytuly w full hd

wszystko przez biedaków co w 2017 kupują dopiero te podstawowe konsole, więc Sony sobie wymyśliło, że niby PS4 do 4K i VR, no a MS teraz idzie w ich ślady (prócz zdałnionego VR, oni już mieli swój bezużyteczny kawałek plastiku wcześniej a na imię mu Kinect)

bo niby na co innego ma pójść dodatkowa moc w tych konsolach, jak nie w wyższą rozdzielczość, skoro te gry muszą identycznie działać na bieda poprzednikach?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

no tak tak, dlatego nie ma szans na dedykowane gry, zreszta od poczatku gadam, ze nawet te 6terafankow scorpio to chyu dla prawdziwego 4k, te 6terafankow to dopiero odpowiednia moc do full hd wg mnie

no ale wiadomo, ze liczy sie kasa wiec podstawowe konsole nie mozna jeszcze olac, a i obecnie bezuzyteczne tv 4k z hdr w cos trzeba zaopatrzyc by ludzie widzieli sens w ich kupowaniu 

Opublikowano

Ale jakie ciągniecie w dół? Half Life 2 to 13-nastoletnia gra, pod względem fizyki obecne tytuły mogą mu buty czyścić. F.E.A.R - 12 lat na karku i lepszego AI dalej nie ma. Nawet te konsole dla biedaków mają wystarczająco mocy aby stworzyć coś rewelacyjnego. Tylko po co, skoro cała moc idzie w otwarty świat i znaczniki na mapie?

Opublikowano

Szykuje się tak samo długa generacja, jak ostatnia, tylko lekko mniej bolesna przez lekką i opcjonalną modernizację sprzętu w jej połowie i tyle.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

szkoda, że Sony i MS nie mają jaj skończyć już tej żałosnej generacji i ogłosić PS4 Pro i XoX po prostu następcami albo coś, ewentualnie pozwalać na wypuszczanie gier w 640p na stare konsole dla biedaków ;/

Ale by był ryk poliaków na fb plejstejszyn że dopiero co kupili konsole a tu już nowa generacja

Opublikowano

Ale jakie ciągniecie w dół? Half Life 2 to 13-nastoletnia gra, pod względem fizyki obecne tytuły mogą mu buty czyścić. F.E.A.R - 12 lat na karku i lepszego AI dalej nie ma. Nawet te konsole dla biedaków mają wystarczająco mocy aby stworzyć coś rewelacyjnego. Tylko po co, skoro cała moc idzie w otwarty świat i znaczniki na mapie?

30 fps w multi na bieda wersjach

Opublikowano

Mendrek uważa, że Skryrim > wiedźmin 3. 

Troche przypau

Opublikowano

Ale by był ryk poliaków na fb plejstejszyn że dopiero co kupili konsole a tu już nowa generacja

Chętnie bym za rok kupił PS5 i patrzył jak dział Xboxa płonie :lapka:

Opublikowano

Czy te kupowanie gównaX na premiere i  zahcwyty nad pudelkiem to flashtrollmob czy mamy  tylu debili na forum?

Firma ktora nic nie oferuje swoim klientom,  klamie na kazdym kroku, anuluje gry, wydaje kolejna ersje konsoli a barany sie rzucaja do żłoba?

Opublikowano

No lepiej kupić xox niż pro (mając ps4).

Opublikowano

Firma ktora nic nie oferuje swoim klientom

-Xbox Game Pass

-EA Access 

-wsteczna kompatybilność

-wysokiej jakości serwis gwarancyjny, który traktuje klienta jak człowieka

czy plejstejszyn ci to da? 

Opublikowano

Firma ktora nic nie oferuje swoim klientom

-Xbox Game Pass

-EA Access 

-wsteczna kompatybilność

-wysokiej jakości serwis gwarancyjny, który traktuje klienta jak człowieka

czy plejstejszyn ci to da? 

i tego nie ma na x box one s?

Opublikowano

co w tym złego, że ludzie dodatkowo chcą mieć najlepszy sprzęt na rynku? Nie masz prawa zaglądać im do portfela, to ich pieniądze 

Opublikowano

Mam prawo nazywać ludzi wspierajacych firmę która podczas premiery nasilniejszej konsoli pokazuje minecraft 4k baranami. Nie mam prawa im zabraniac bycia baranami, ale mam prawo  zauwazac ze nimi są. Plują na was,  a wy zamiast parasoli kupujecie gabki  zeby  równo  rozprowadzic po  ciele

Opublikowano

Mam prawo nazywać ludzi wspierajacych firmę która podczas premiery nasilniejszej konsoli pokazuje minecraft 4k baranami. Nie mam prawa im zabraniac bycia baranami, ale mam prawo  zauwazac ze nimi są. Plują na was,  a wy zamiast parasoli kupujecie gabki  zeby  równo  rozprowadzic po  ciele

to jak nazwiesz ludzi, ktorzy kupili ps4 na premiere, gry dostali same guwna, w plusie guwno, wprowadzenie platnego multi, chuyowy pad trzymajacy 4h na baterii i nic na horyzoncie przez najblizsze prawie 2lata?

Opublikowano

milan po prostu jest romantykiem starej daty i bardzo emocjonalnie podchodzi do gierek.

A odnośnie kłamstw na każdym kroku, pamiętacie taką firmę która bezczelnie wciskała takie kłamstwa, bezczelnie i cynicznie oszukując G R A C Z Y?

https://www.youtube.com/watch?v=wig-XT8Rbiw  

https://www.youtube.com/watch?v=OnfzqwUzp8o  

https://www.youtube.com/watch?v=RDOZvKWXDP4  

jeszcze około roku 2009 niektórzy biedni  użytkownicy wierzyli, że to było realtime [*]

Edytowane przez asax

Opublikowano

te 2500 zł to dla jednych  2 wypłaty, dla drugiego 50 rat w rtvagd,  dla trzeciego rownoznacznosc projektu na 3h, dla czwartego drobne z portfela, ale dla kazdego to tak naprawde te 2500 to głos na pewna partie, oddany głos na partie ktora traktuje graczy jak  idiotów. Nie trzeba od razu glosowac na inna partie, chociz glosowanie na nintendo jest zdecydowanie sensowniejsze, ale głosowanie na idee i  program  xboxowy to głupota, to głaskanie szmaciarzy którzy zeruja na ludziach od simsow,  minecrafta i  dodatkowych pikseli  w multiplatformach.

w Microsoft rechocza bo barany  wykupily zapas konsoli która reklamowana jest tylko  kolejna forze w 4k z dodatkowymi samochodami,  druga czesc ori która pociagnie na kazdym sprzecie,   i  kupie indyków które rowniez pociagna na kazdym sprzecie. MEEEEEEE.

Kupujta, ale mam beke z takich ludzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.