Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

milan po prostu jest romantykiem starej daty i bardzo emocjonalnie podchodzi do gierek

moze nie tyle romantykiem co aleksandrem fredro gamingu

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Mam prawo nazywać ludzi wspierajacych firmę która podczas premiery nasilniejszej konsoli pokazuje minecraft 4k baranami. Nie mam prawa im zabraniac bycia baranami, ale mam prawo  zauwazac ze nimi są. Plują na was,  a wy zamiast parasoli kupujecie gabki  zeby  równo  rozprowadzic po  ciele

to jak nazwiesz ludzi, ktorzy kupili ps4 na premiere, gry dostali same guwna, w plusie guwno, wprowadzenie platnego multi, chuyowy pad trzymajacy 4h na baterii i nic na horyzoncie przez najblizsze prawie 2lata?

Jest róznica miedzy kupnem  konsoli  nowej generacji, która zapewni w przyszlosci gry nowej generacji,  a 3 wersje tej samej  gownianej konsoli. Pamietajcie,  1 xbox one mial  zapewniac nieskonczone mozliwosci, chmura te sprawy.

Opublikowano

Ja kupiłem dopiero jak mial  wyjsc mgsv, wcześniej nic ciekawego dla mnie nie było specjalnie.

Ale w zasadzie odopowiedz na moje 1 pytanie juz znam.

Opublikowano

No alex box one s bym podkreceniem x box one, gdyby wyszedł ps4 pro X to sytuacja dokładnie jak z x one x.

Opublikowano

Nieprawda.

xDD no tak, (pipi)owy ms wydal slimke i dodal dodatkowe ficzery to (pipi)owo, powinien tak jak prawilne sony wydac wszystko takie samo tylko mniejsze xD

Pieknie wytresowane pieski

Opublikowano

No ale dodali w slimce coś czego nie było  w xbox one,  ps4 slim było uczciwe, bez denerwowania posiadaczy ps4.

A teraz wiara z x one s lata jak smród po  gaciach i  zacznie sprzedawac Ski, które kupili po  sprzedaniu  xone, dla HDR, i beda kupowac x one x bo... no właśnie już wiem dlaczego xD

Opublikowano

a to nie console wars panie musze sprzedac 4ty raz ps4 bo nie mam na nowego gowa?

Opublikowano

No ale dodali w slimce coś czego nie było  w xbox one,  ps4 slim było uczciwe, bez denerwowania posiadaczy ps4.

no Microsoft powinien wzorem Sony wyj.ebać jakąś funkcję z edycji S-ki (tak jak zrobiło Sony które wyj.bało wyjście optyczne z PS4 Slim) Wtedy byłoby uczciwie xD 

Jak Sony wycina funkcję z nowej konsoli to wg milana jest uczciwość. Jak Microsoft dodaje nowe funkcję nie zmieniając ceny to jest nieuczciwość 

Edytowane przez asax

Opublikowano

mazzeo,  wzor,cowa owca, idealny klient microsoftu, mało chce, żre co daja,  i  całe zycie sprzedaje sprzety i  dozebruje reszte by  kupic nowy model. A to wszystko za sciana w chacie starych.

no Microsoft powinien wzorem Sony wyj.ebać jakąś funkcję z edycji S-ki (tak jak zrobiło Sony które wyj.bało wyjście audio z PS4 Slim) Wtedy byłoby uczciwie xD 

Jak Sony wycina funkcję z nowej konsoli to wg milana jest uczciwość. Jak Microsoft dodaje nowe funkcję nie zmieniając ceny to jest nieuczciwość 

lol, serio sony  wycielo jakas opcje w kolejenj  wersji konsoli? a to ta beka mnie ominela.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Gdybym posiadał telewizor 4K, miał czas na gry i miał pieniądze, to zakup XoX byłby no-brainerem. Skoro miałbym gwarancję odpalania znakomitej większości gier w NATYWNEJ rozdzielczości mojej matrycy, a nie jakieś szachownice czy inne rozciąganie obrazu do rozdzielczości matrycy, to czemu nie? PS4 do eksów, reszta na XoX.

Źle? Dobrze. Dolce vita.

Opublikowano

Ragusik, a ta obsługa każdej gry w 4k to jest pewna na xonex czy zalezy od tego czy twórcom się będzie chciało? W sensie czy micro wymusza "chcecie assassina na naszej konsoli, musi miec 4k 60 fps".  Bo wtedy to rzeczywiscie dla wlascicieli takich tv to wydatek pewny i  kupno na premiere scorpio jest nawet zrozumiałe.

Opublikowano

a ja wiem?

Opublikowano

No ja nie sledze tej s(pipi)ysynskiej konsoli, piszesz tylko ze dla osiadacza tv 4k to oczywisty zakup,  pytanie co jak zaraz sie okaze ze project cars 2 np.  nie bedzie w 4k, kolejne caal of duty bedzie mial przelacznik albo albo, no  to jak to (pipi)a wy,glada? jak xbox w lesie.

Opublikowano

Jeśli gry wideo to kogoś podstawowe hobby to serio nie rozumiem psioczenia na xox. Jak ktoś ma tv 4K z HDR to tym bardziej jest to must buy.

Opublikowano

Milan nie będzie na xox 4k/60fps sporo gier pewnie i tak będzie w jakichś szachownicach

Opublikowano

lol, serio sony  wycielo jakas opcje w kolejenj  wersji konsoli? a to ta beka mnie ominela.

No i tu jest ten problem, Sony odpier,dala tego typu maniany od dawna i nie jęczysz po całym forum. Sony jako pierwsze zrobiło dokładnie to samo co teraz MS robi czyli wydało ulepszoną wersję swojej konsoli w połowie generacji i nigdzie milana nie widziałem, ale jak MS to robi to więcej postów o tym powstało niż pikseli na matrycy 4K jest :/.

Opublikowano

No i tu jest ten problem, Sony odpier,dala tego typu maniany od dawna i nie jęczysz po całym forum. Sony jako pierwsze zrobiło dokładnie to samo co teraz MS robi czyli wydało ulepszoną wersję swojej konsoli w połowie generacji i nigdzie milana nie widziałem, ale jak MS to robi to więcej postów o tym powstało niż pikseli na matrycy 4K jest :/.

Nie byłoby to konieczne, gdyby nie naczelny szkodnik branży, czyli MS. Sony nie musiałoby wypuszczać tego PRO, bo zgbiotło Xboxa jak robaka w tej generacji. Tylko jakiś totalny naiwniak uwierzy, że Sony miało jakikolwiek powód by wypuszczać imddle-gena i dawać tym szansę odpowiedzi u konkurencji. MS od Sony różni to, że oni zdolni są zniszczyć każdą branżę swoimi praktykami. I tak tyle dobrze, że Sony poszło na kompromis by posiadacze zwykłego PS4 nie czuli się zbytnio na lodzie, za to MS wyruchał swoją klientelę na Xboxie po raz, eee., który to? Ech, Kinect 2.0, pamiętamy [*]   ;)

Opublikowano

Jeśli gry wideo to kogoś podstawowe hobby to serio nie rozumiem psioczenia na xox. Jak ktoś ma tv 4K z HDR to tym bardziej jest to must buy.

a jak ktos juz ma PS4 Pro? Bo patrze na premiery multiplatform i one juz dzialaja w 4K, badz checkerboardowej rozdzialce, ktorej nie sposob odroznic. MustBuy bylby gdyby na Korkim gry dzialaly nagle w 60 fpsach, no ale nie "moga, bo Xbox One". Jeszcze gdyby premiera zbiegla sie z jakims singlem, ktory moglby przy 4K chodzic w 60 fpsach, jakims RDR2, a tu wszystko dawno dostepne na Pro, osoby ktore chcialy miec upscaling i HDR kupily dawno Ske -  idz Pan w (pipi) z ta konsola. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Reka do gory z klapow kto ma ps4 z premiery do tej pory, czekam

Ja mam

Nie jest wg mnie warte przesiadanie sie z PS4 na PSPro, tka samo jak nie uwazałem, ze konieczna jest przesiadka z Sony Xperia Z2 na jakis inny jesli działała bez problemu, z(pipi)ała sie ostatnio i kupiłem XZ Premium , Jak nowa generacja telefonu . I to jest dla mnie nowa generacja

Miałem Xbox One, nie przekonał mnie, miałem Xbox One S , nic sie nie zmieniło, bez gier ktore mnie interesuja Xbox oneX moze miec i pierdylion terafanków a i tak go nie kupie.

Grałem w Sunset , Grałem w FH3 , Grałem w GEars 4 - no nie pykło.

Ten technlogiczny wyscig , jest moim zdaniem dla mało inteligentynch ludzi , ktorzy nie potrafia sobie racjonalnie odpowiedziec , jakie realne korzysci dostaje, i przede wszystkim czy bede z nich korzystał

Co innego jest posiadac telewizor 4k i kupic pro - jest to jakas argumentacja, Ale kupowac PRO posiadajac tv Full HD to jakas totalna głupota.

E-penis im rosnie bo napisza "mnie stac i (pipi)" a ze przy okazji taka osoba jest idiota to inna sprawa

Edytowane przez Welna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.