Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Chyba (pipi)a ten 1 jest  zaparowany raczej

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Mam prawo nazywać ludzi wspierajacych firmę która podczas premiery nasilniejszej konsoli pokazuje minecraft 4k baranami. Nie mam prawa im zabraniac bycia baranami, ale mam prawo zauwazac ze nimi są. Plują na was, a wy zamiast parasoli kupujecie gabki zeby równo rozprowadzic po ciele

Spencer ma takie samo zdanie o każdym przyszłym posiadaczu XboxXDDD.

Powini dodawać jakieś kartki do konsoli typu, "dziękuję, że dałeś się ogolic, baranie."

:kaz:

Opublikowano

przecież bedzie age of empires 4

na bonka nie wyjdzie 

Opublikowano

To był żart kermita a propo ekosystemu,  co dostaje xbox pc dostaje w lepszej wersji, co dostaje pc, xbox tylko ogląda w sklepie pc.

Opublikowano

Ale Forzę to Ty szanuj, rozumiemy się? Na PS4 do dzisiaj nie ma nic co by się nawet zbliżało do zaje,bistości tej gierki.

Ale o czym mowa? Ze Forza 7 będzie miała to co Gran Turismo 5?
Opublikowano

Niektórzy nie umieją spojrzeć poza czubek własnego nosa. Niestety, to było do przewidzenia. Ostatmimi bastionami sprzeciwu wobec gwałtom na klienteli, byli sami producenci konsol. Nie wiem, może to mentalność japońska, może dziwna obawa. Ale jak ludzie sami machają im przed oczami pupskami i wołają: "heeeej przeleć mnie, chcę kupić remaster konsoli, juhuuuu!" to nawet oni nie wytrzymali :/

Będzie jak na rynku PC (ściek). Mówię wam, będziecie konsolę wymieniać co roku "bo kogoś stać", z czego wymiana będzie z bieda-sprzętu 1.0 na mniej-bieda-sprzęt 1.0.1. Prawdziwie przełomowych konsol nie uświadczymy, bo producenci zdadzą sobie sprawę, że starać się o to nie muszą. Super przyszłość nam się szykuje...

Opublikowano

Na tym polega rozwój technologiczny.

Ludzie kupując nowe rzeczy rozwijają świat i zabijają pingwiny.

To wszystko.

Opublikowano

Tylko, że xbox to prawdziwy mid gen, a prosiaka wydali za szybko i jest to taka pseudo ulepszona konsola, kosztująca 2 razy więcej niż slim.

Opublikowano

ojj jak piecze niebieskich przegrywów że innych stać na prestiżową konsole z największą ilością terafanków, najlepszym wykonaniem, exami i multiplatformami w Królewskiej jakości  :)

Opublikowano

A tobie po co ten Xbox i jakakolwiek inna konsola, skoro 24/7 siedzisz w WC?

Zmiennik na urlopie, to się pracuje po 70godzin tygodniowo, będzie na Xboxa.
Opublikowano

Niedługo wysegregujemy graczy, zapraszamy do

Scorpio_Club.jpeg

w trakcie włączania konsola będzie przygrywała znany  hit

Dead Or Alive - You Spin Me Round
Opublikowano

Expart już nawet w niedzielę pracuje. Ładne przegrywy w tej Irlandii.

Opublikowano

Kruk sobie pięknie zagra na premierę w Forze 7 w 4K na kierownicy na cudownym najpotężniejszym sprzecie na ziemi a lamusy obesrane szczekają.

Smutno sie to czyta

Opublikowano

gościu czyta CW xD

Opublikowano

raven nie zapomnij wyrzucić godności człowieka zanim będziesz grał w gre wyścigową lmao

Opublikowano

Dawno nie było o tym, ze RDR jest chu.jowa gra.

to prawda, na dodatek w 2ce znowu trawa bedzie tylko na xboksie :reggie:

Opublikowano

co z tego jak znowu będzie ciężko dotrwać do meksyku :lapka:

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Najwięcej na Xbox One.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.